Real Madrid
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Re: Real Madrid
Idemo u drugi krug,forma se lagano dize.
Al mali asistira 
K.C Rivers se vraca kuci.A Rudi bi navodno mogao biti spreman i prije ocekivanog roka(rekli su krajem februara)
Ljulj/Rodriguez/Doncic
Rivers/Carroll
Taylor/Maciulis
Reyes/Trey/Chapu
Ayon/Willy/Ndour
Mislim da sad Lima nece dolazit al bumo vidjeli.Dodas na ovu rotaciju "uskoro" spremnog Rudi Fernandeza i to je nesto strasno.
Taylor apsolutno nije za evrope,on je iznad prosjecno atletican za NBA uvjete.Svakom novom partijom je vise u ritmu i u oba smjera dominira.Ayon je posebna prica,u kakvom trenutku forme se nalazi.
ono sto , kolega @epi gotivi kao i ja
Ljulj
Rivers
Rudy
Taylor
Ayon
Bi vrlo lako mogla biti petorka kroz par mjeseci,small ball na snazi.Taylor fizicki moze sa vecinom evropskih cetvorki.Ima suta,ima spacinga,atletike i fizike iznad evropske svakodnevnice,tranzicija najbrza u evropi etc. etc.
Reyes/Nocioni/Rodriguez(koji sve vise lici na najboljeg Cacha/Carroll/Maciulis
Thompkins koji se nije jos upotpunosti uklopio al ima jednu od najboljih ruka u evropi,defanzivno nije i nece nikad biti faktor veliki al "strech cetvorka" je dodatni element koji imamo.Ndoura tek treba vidjeti al fizikalije apsolutno brutalne,sa tako brzim nogama,rasponom od 223 cm ce moci branit vise ljudi i obavljat Slaghuterov posao.I na sve to onda imas Doncica i Hernangomeza koji su iz sedmice u sedmicu bolji igraci.
Potencijal abnormalan.
Ljulj/Rodriguez/Doncic
Rivers/Carroll
Taylor/Maciulis
Reyes/Trey/Chapu
Ayon/Willy/Ndour
Mislim da sad Lima nece dolazit al bumo vidjeli.Dodas na ovu rotaciju "uskoro" spremnog Rudi Fernandeza i to je nesto strasno.
Taylor apsolutno nije za evrope,on je iznad prosjecno atletican za NBA uvjete.Svakom novom partijom je vise u ritmu i u oba smjera dominira.Ayon je posebna prica,u kakvom trenutku forme se nalazi.
ono sto , kolega @epi gotivi kao i ja
Ljulj
Rivers
Rudy
Taylor
Ayon
Bi vrlo lako mogla biti petorka kroz par mjeseci,small ball na snazi.Taylor fizicki moze sa vecinom evropskih cetvorki.Ima suta,ima spacinga,atletike i fizike iznad evropske svakodnevnice,tranzicija najbrza u evropi etc. etc.
Reyes/Nocioni/Rodriguez(koji sve vise lici na najboljeg Cacha/Carroll/Maciulis
Thompkins koji se nije jos upotpunosti uklopio al ima jednu od najboljih ruka u evropi,defanzivno nije i nece nikad biti faktor veliki al "strech cetvorka" je dodatni element koji imamo.Ndoura tek treba vidjeti al fizikalije apsolutno brutalne,sa tako brzim nogama,rasponom od 223 cm ce moci branit vise ljudi i obavljat Slaghuterov posao.I na sve to onda imas Doncica i Hernangomeza koji su iz sedmice u sedmicu bolji igraci.
Potencijal abnormalan.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Epiju voda iz usta curi kad pomisli da imamo potencijal igrat hibrid one Heatove sampionske trap odbrane i ove sampionske GSW switch odbrane
Napad nije problem, Prof. Dr. Chaco ce se pobrinut da protivnici izgledaju smijesno. Ayon najbolji centar Europe, svako ko to ne vidi je neznalica.
Napad nije problem, Prof. Dr. Chaco ce se pobrinut da protivnici izgledaju smijesno. Ayon najbolji centar Europe, svako ko to ne vidi je neznalica.
Epidaurus je napisao/la:Epiju voda iz usta curi kad pomisli da imamo potencijal igrat hibrid one Heatove sampionske trap odbrane i ove sampionske GSW switch odbrane![]()
Ayon what
Najbolji centar Eurolige.lumani je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Epiju voda iz usta curi kad pomisli da imamo potencijal igrat hibrid one Heatove sampionske trap odbrane i ove sampionske GSW switch odbrane![]()
Ayon what
Moj Raule ovaj Thompkins je teza stetocina, Barca se seta po reketu. Uspjeli smo Navarra ozivit jbt ...
Katastrofalan je bio.Lateralna kretnja u minusu.Epidaurus je napisao/la:Moj Raule ovaj Thompkins je teza stetocina, Barca se seta po reketu. Uspjeli smo Navarra ozivit jbt ...
Mada uz ovakvu igru barcelone(daleko najbolju u sezoni) i neke druge razloge,ne mozes biti previse razocaran.
Bili su bolji veceras.
Slabo smo sinoc odigrali , kao da nema neke volje kod igraca kao prethodne /prethodnih godina
Cudi me da Nocioni ima malu minutazu .
Mozda ce kako sezona bude odmicala imati sve vecu ulogu , nadam se ustvari da hoce
I cini mi se da je najveci problem na poziciji 5ice , jer kada Ayona ne ide , onda smo bas u problemima
Willy je jos premlad za vecu ulogu u ovim tezim utakmicama
Valjda bude nesto od N'dura
I taj spominjani Lima , jel dolazi sad ili su idustali od njega?
Cudi me da Nocioni ima malu minutazu .
Mozda ce kako sezona bude odmicala imati sve vecu ulogu , nadam se ustvari da hoce
I cini mi se da je najveci problem na poziciji 5ice , jer kada Ayona ne ide , onda smo bas u problemima
Willy je jos premlad za vecu ulogu u ovim tezim utakmicama
Valjda bude nesto od N'dura
I taj spominjani Lima , jel dolazi sad ili su idustali od njega?
Ne zna se za Limu nista,prije da nece doci kako sada stvari stoje.
Chapu nije igrao mjesec dana pa je razumljivo sto sinoc je imao ogranicenu minutazu.
Rivers kad udje u rotaciji,vec to izgledati mnogo bolje.
Chapu nije igrao mjesec dana pa je razumljivo sto sinoc je imao ogranicenu minutazu.
Rivers kad udje u rotaciji,vec to izgledati mnogo bolje.
Taylor bi trebao preuzeti odgovornost kad ostale ne ide..
A i odbrana.. reket nam napunise isto da smo amateri a sut ih krenuo
Ima li vijesti o Llulu i njegovoj povredi ?
A i odbrana.. reket nam napunise isto da smo amateri a sut ih krenuo
Ima li vijesti o Llulu i njegovoj povredi ?
Kapiten bi trebao biti spreman za Barcu.
@Epi TT je evropski Durant. Ja onakvu ruku odavno nisam vidio u Evropi na onu visinu i zbog toga ga treba istrpiti dok ne dođu važnije tekme. Valjda shvati neke stvari.
Večeras važna pobjeda protiv dobre ekipe Brosea, koja meni igra predobru košarku, svaki napad je smislen, u odbrani čvrsti i agresivni, odnosno sve što treba imati košarka. Laso izdominirao vođenjem tekme. Chacho preuzeo u drugom kad je zagustilo. Luka dosta igrao.
@Epi TT je evropski Durant. Ja onakvu ruku odavno nisam vidio u Evropi na onu visinu i zbog toga ga treba istrpiti dok ne dođu važnije tekme. Valjda shvati neke stvari.
Večeras važna pobjeda protiv dobre ekipe Brosea, koja meni igra predobru košarku, svaki napad je smislen, u odbrani čvrsti i agresivni, odnosno sve što treba imati košarka. Laso izdominirao vođenjem tekme. Chacho preuzeo u drugom kad je zagustilo. Luka dosta igrao.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mene podsjeca vise na LMA. Jest on dobar suter al je prespor a ja nmg podnijet visoke koji su losi defanzivci i skacu na svaku fintu suta. Prezirem defanzivne minuse pod kosem.Kawhi je napisao/la:Kapiten bi trebao biti spreman za Barcu.
Sto se europskog KDa tice, Quincy bez razmisljanja.
Opet teska utakmica , ovaj put bez Lulla .
Brose odlicna ekipa , svi u grupi ce se namuciti s njima. Dosta lijepih , uigranih akcija
Mene I dalje brine nasa visoka linija , cini mi se da je N'dour promasaj , mozda grijesim jer je mali uzorak utakmica otkako je dosao , ali mi ne ulijeva neko povjerenje . Nadam se da grijesim
Chacho doktorski , a drago mi je sto I Nocioni ima vecu minutazu iz utakmice u utakmicu , I veceras je pogodio onu bitnu trojku , ima hrabrosti da uzme sut u kljucnim momentima
I Teylor a pogotovo Thompkins su mi nekako ostali nedoreceni u dosadasnjem dijelu sezone , valjda I oni prorade
Brose odlicna ekipa , svi u grupi ce se namuciti s njima. Dosta lijepih , uigranih akcija
Mene I dalje brine nasa visoka linija , cini mi se da je N'dour promasaj , mozda grijesim jer je mali uzorak utakmica otkako je dosao , ali mi ne ulijeva neko povjerenje . Nadam se da grijesim
Chacho doktorski , a drago mi je sto I Nocioni ima vecu minutazu iz utakmice u utakmicu , I veceras je pogodio onu bitnu trojku , ima hrabrosti da uzme sut u kljucnim momentima
I Teylor a pogotovo Thompkins su mi nekako ostali nedoreceni u dosadasnjem dijelu sezone , valjda I oni prorade
Taylor je doveden kao najvece pojacanje zadnjih godina poslije Rudija i on mora preuzeti odgovornost a ne promasivati zicere. Bolje ja igram odbranu od Thompkinsa
Nocioni ce da bude najbolji kada najvise bude trebalo 
Danas tekma sa Laboralom , jos jedna teska provjera ..Volio bih da vise minuta dobiju N'dour (da vidimo na cemu smo s njim ) I K.C , da malo uhvati ritam
I kad pocinje Kup, jel uskoro nekad ?
I kad pocinje Kup, jel uskoro nekad ?
Epidaurus je napisao/la:Najbolji centar Eurolige.lumani je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Epiju voda iz usta curi kad pomisli da imamo potencijal igrat hibrid one Heatove sampionske trap odbrane i ove sampionske GSW switch odbrane![]()
Ayon what
Zadnja 2 duela je izgubio......
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Od Reyesa nema vise nikakve koristi,treba mu max smanjiti minutazu.
Nisam bio u mogucnosti da gledam , ali ako nam je Burusis uspio natrpat centre , onda fakat nesto nije u redu sa visokom linijom .Bilo bi se dobro pojacat na poziciji centra pred nastavak sezone , jer bojim se da Ayon uz tek minimalnu pomoc ostatka centarske linije, nece moci sam iznijeti sezonu
Sutra protiv cska..
Hoce Llul igrati?
Hoce Llul igrati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.