Tim Duncan ?BernardBarnjak je napisao/la:
Q: koji aktivni NBA igrac je cak 3 puta bio najbolji skakac sezone (3 sezone uzastopno) u NCAA?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
Milsap
Q: Koja 3 igrača ove sezone imaju double-double učinak (poeni-skokovi), a da nisu draftovani u prvom krugu?
Q: Koja 3 igrača ove sezone imaju double-double učinak (poeni-skokovi), a da nisu draftovani u prvom krugu?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
whiteside, deandre sigurno, jel treci gortat
Holmes iz Filadelfije, protiv Cikaga (mozda), a protiv Spursa isto mozda.dino-92 je napisao/la:whiteside, deandre sigurno, jel treci gortat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Whiteside i D. Jordan su dvojica. Još jedan?
Nisu Gortat i ovaj iz Filadelfije.
Nisu Gortat i ovaj iz Filadelfije.
Zaza. Tačno.filip13 je napisao/la:pachulia?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jeste Millsap. Samo da dodam jednu recenicu...jose je napisao/la:Milsap
In his three-year career at Louisiana Tech, Millsap averaged 18.6 points, 12.7 rebounds and 2.0 blocks in 92 games. He became the only player in NCAA basketball history to lead the nation in rebounding for three consecutive years.
Ovo je nevjerovatno, zaista.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
najvise asistencija u jednoj sezoni za orlando ima koji igrac?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sadasnji HC, Scott Skiles.filip13 je napisao/la:najvise asistencija u jednoj sezoni za orlando ima koji igrac?
Q: najvise ukradenih lopti u jednoj sezoni za Minnesota Wolvese?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Sadasnji HC, Scott Skiles.filip13 je napisao/la:najvise asistencija u jednoj sezoni za orlando ima koji igrac?
brandon?
Evo jedno pitanje, ne znam je li bilo, pa kad neko bude mogao nek odgovori 
Igrac koji je u jednoj sezoni igrao 8x protiv ekipe u kojoj je igrao u toj sezoni, valjda sam fino sastavio
Igrac koji je u jednoj sezoni igrao 8x protiv ekipe u kojoj je igrao u toj sezoni, valjda sam fino sastavio
JHam je napisao/la:Evo jedno pitanje, ne znam je li bilo, pa kad neko bude mogao nek odgovori
ne kontam pitanje?
Evo da olaksam onda malo...
Trejdovan je 5x cini mi se u toj sezoni, i uspio je da igra protiv svake te ekipe u kojoj je igrao bar po jednom...
Trejdovan je 5x cini mi se u toj sezoni, i uspio je da igra protiv svake te ekipe u kojoj je igrao bar po jednom...
Ne
EDIT: Bili su 10 dnevni ugovori, ne tradeovi, moja greska
A igrao je za Nuggetse, Memphis, San Antonio, Miami, Houston, pa opet u Denveru zavrsio..
EDIT: Bili su 10 dnevni ugovori, ne tradeovi, moja greska
A igrao je za Nuggetse, Memphis, San Antonio, Miami, Houston, pa opet u Denveru zavrsio..
sve u jednoj sezoni igrao za nabrojane klubove?
Mora da je neki "poznati" igrač dok je mijenjao klubove k'o čarape u istoj sezoni.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Niste odgovorili na moje pitanje. Da bi se postavilo novo, treba se odgovoriti na prethodno.
@filip, nije Brandon.
@filip, nije Brandon.
Da nije Amundson taj koji je igrao za bruku ekipa ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.