Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

daffy
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la daffy » 25 maj 2010, 21:06

to pravilo bi bilo vrh za Italiju jer poznato je da strani kapital u Italiji je zabranjen.. odlicno bi bilo to.. gluposti su meni ovo.. npr. Man City koji veze nema sa trofejima i dobrom igrom, igracima dobije seika, i taj seik ulozi para sto je njemu sica i lagano City ide u Evropu bez problema.. sranje.. dok u Italiji Napoli, Genova moraju se ispisati krvi da bi dosli u borbu za Europa Ligu.. ;)

btw. Juve samo sto nije zavrsio stadion, Roma i inter se pricalo da ce praviti svoje stadione.. ti stadioni bi mogli biti plus za Italiju.. ne znam za ova druga dva, ali Juventusov ce biti jedan od najmodernijih ako ne i najmoderniji stadion u evropi.. sve ce imati.. bilo bi dobro ako to Italija dobije!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 25 maj 2010, 21:17

daffy je napisao/la:to pravilo bi bilo vrh za Italiju jer poznato je da strani kapital u Italiji je zabranjen.. odlicno bi bilo to.. gluposti su meni ovo.. npr. Man City koji veze nema sa trofejima i dobrom igrom, igracima dobije seika, i taj seik ulozi para sto je njemu sica i lagano City ide u Evropu bez problema.. sranje.. dok u Italiji Napoli, Genova moraju se ispisati krvi da bi dosli u borbu za Europa Ligu.. ;)

btw. Juve samo sto nije zavrsio stadion, Roma i inter se pricalo da ce praviti svoje stadione.. ti stadioni bi mogli biti plus za Italiju.. ne znam za ova druga dva, ali Juventusov ce biti jedan od najmodernijih ako ne i najmoderniji stadion u evropi.. sve ce imati.. bilo bi dobro ako to Italija dobije!
Drago mi je sto ce najveci Italijanski klub ubrzo dobiti svoj stadion. Znas li kolko ce hala imat :roll: :roll:
Pazza Inter amala!!

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 25 maj 2010, 22:40

daffy je napisao/la:to pravilo bi bilo vrh za Italiju jer poznato je da strani kapital u Italiji je zabranjen.. odlicno bi bilo to.. gluposti su meni ovo.. npr. Man City koji veze nema sa trofejima i dobrom igrom, igracima dobije seika, i taj seik ulozi para sto je njemu sica i lagano City ide u Evropu bez problema.. sranje.. dok u Italiji Napoli, Genova moraju se ispisati krvi da bi dosli u borbu za Europa Ligu.. ;)

Dobar post daffy, to sto kazes za Napoli mi se svidja, inace tako nekako dodje. Napoli ima Mareka, euforizma i podrske sa tribina i cijelog Napulja, stoga i necudi da smo dogurali do ovog mjesta, pa nek vodi i u kvalifikacije, nema veze, Napoli moze bolje, samo lagano... Mnogi neznaju kakva je ekipa Napoli, ne samo 11 igrača nego inace...
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 25 maj 2010, 23:07

Za sve one koji neznaju, pogotovu za kvazitopnike, Magarac jeste maskota Napolija, zašto?
Ljudi su nadimak dobili "maleni magarci" prije skoro 90 godina jer su igrali lose, tako su ostavili taj nadimak i bili ponosni na njega. Kasnije uprava kluba postavlja magarca kao maskotu a slovo N kao znak (grb) kluba.
Ponos, brate!
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 25 maj 2010, 23:54

Napoli će slijedeće sezone sigurno biti rame uz rame sa Interom, Romom, Milanom i Juventusom, naravno ukoliko uspiju zadržati par igrača koji vode glavnu riječ u ekipi (Hamšik, Lavezzi, Qua,...). Čitav grad je iza kluba uz to imaju predsjednika koji voli klub i koji je spreman ulagati u ekipu i napraviti od Napolija klub kakav je nekad bio prije svih ovih beleja što su ih zadesili krajem 90-tih i početkom novog stoljeća....
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 maj 2010, 00:28

Kad smo kod Napolija, u zadnje vrijeme slusam cesto:

..S tim da mi Daffy nije ispunio obecanje dato vezano za pjesme Juventusa :P
Support Velez, It's logical! ★

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 maj 2010, 00:54

ova je prava ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 maj 2010, 07:59

Eto, Luca Toni potpisuje za Napoli. Denis i Lavezzi će imati jaku konkurenciju(zna se da su Quagliarela i Hamsik nedodirljivi).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 maj 2010, 08:50

Mont0 je napisao/la:Kad smo kod Napolija, u zadnje vrijeme slusam cesto:

..S tim da mi Daffy nije ispunio obecanje dato vezano za pjesme Juventusa :P
a gledaj brate, desila se frka na juvebalkan gdje su bili svi linkovi za direktan download.. izbrisala se sva historija, svi bivsi postovi prije jedno mjesec dana.. pa moram to jos pogledati da nije ostalo gdje.. ako nema nigdje onda ti preko msn-a jedino mogu poslat..

hmm.. ne bih bas rekao da je Lavezzi "dodirljiv".. potpisao je ugovor do 2015, znaci odlucio je i on da nece da napusti klub.. jer je htio i radi toga je imao probleme.. neka dodje Toni, jer ovaj Denis je klocina mrtva.. i da, De Laurentis ima para bas kao sto kaze Napolitano, stadion je skoro uvijek popunjen za razliku od ostalih.. i pored svega igraci su zadovoljni i zele ostati u klubu!! drago mi je sto Hamsik nije potrcko za slavom i parama kao svi ostali igraci.. kao npr. i Dzeko nas.. vec jasno kaze "Hocu da ostanem u Napoliju".. ne znam ko je kapiten posle Cannavara.. mozda Gargano.. ali ja bi Hamsiku odma dao kapitensku da ga se veze za klub citav zivot.. dovesti par vrhunskih igraca u sredinu i mozda jos jednog stopera pored Cannavara i ekipa je fantasticna..

Forza Napoli :mrgreen:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 maj 2010, 09:47

muXmania je napisao/la:ova je prava ;)

Hehe, prva je bolja :P Ipak je ovo pjesma jednom igracu :D

Kad sam kod pjesme jednom igracu, ko moze naci pjesmu Celticovih navijaca Henriku Larssonu, to sam negdje jednom slusao i takvi su me trnci spucali, to je nemoguce :)

Nema veze Daffy, imam nekoliko njih, taman dok njih skontam najbolje, ti te nadjes :D
Support Velez, It's logical! ★

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 26 maj 2010, 17:34

Monolog je napisao/la:Eto, Luca Toni potpisuje za Napoli. Denis i Lavezzi će imati jaku konkurenciju(zna se da su Quagliarela i Hamsik nedodirljivi).
Toni nepotpisuje jos, digla se velika medijska hajka oko toga, al najverovatnije da ce i obuci plavi dres. Prvo frajeru se nevraca u Bayern, u Italiji mu je dobro, a Napoli mu je pravi izbor.
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 26 maj 2010, 17:39

Daffy slazem se s tobom oko kapitenske trake. Malo je igraca, tacnije igracina kakav je Hamsik, a da imaju ovakav stav prema svom klubu. Kapitenska traka bi mu podigla patriotizam prema Napoliju na duplo veci nivo.
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 maj 2010, 20:09

btw. ima li ikakve price ko bi mogao u Napoli? osim ovo sa Tonijem.. prethodnih godina su se pravo pojacali, a sada su i Europu izborili.. tako da bi trebali imati i vise para..

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 maj 2010, 20:20

F. Cannavaro: Ja želim Napoli, ali oni ne žele mene...

Dosad je bilo da su zainteresovani za Gokhana Ilnera iz Udinezea Miguela Britosa iz Bolonje, Rossi-ja iz Villareala i još nekih, ma biće pojačanja kod Napolija De Laurentis pripremio lovu, možda i Balloteli s obzirom da nepoželjan u Interu a Napoli je izrazio želju da ga dovede...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 maj 2010, 20:23

Rossi ako ne dodje u Juve ( a najvjerovatnije nece jer ga i ne trebamo ) onda ce 100% u Napoli.. ali tim slucajem ce jedan napadac biti visak.. Quaglia, Lavezzi i Rossi..? mozda onda igrati 4-3-3 mada ta formacija ne bi odgovarala Hamsiku..

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 maj 2010, 20:27

nebi trebao biti višak, ukonponovaće to Mazzari, isto što je radio i sa Denisom koji će najvjerovatnije napustiti Napoli ovog ljeta, evo sad gledam spominje se i Pazzini, mada će to teško ići jer je Sampdorija izborila LP.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 maj 2010, 21:17

Denis nije klasa Lavezzija, Quaglie i Rossija ipak ;)

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 26 maj 2010, 22:48

Kad bi Baloteli doso u Napoli ja mislim da bi davao izjave kako navija za Romu i tome slicno. Frajer jest dobar igrac, al me nervira sa ponasanjem. Razmislite malo, Juventini ga nepodnose kao ni Internisti, nevjerujem ni da ce Napolitanci ako dodje kod nas, naravno ako se bude ponasao kao dosad. Za mene bacanje dresa na pod tima u kojem igras pred svojim navijacima je crveni karton iz kluba, brate.
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 maj 2010, 23:19

Baloteli je veliki talenat ali njegovo ponašanje je katastrofa, ne bih ga ni ja volio vidjeti u Napoliju, ali znaš i sam da su se interesovali za njega.

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 27 maj 2010, 15:10

Napolitano je napisao/la:Kad bi Baloteli doso u Napoli ja mislim da bi davao izjave kako navija za Romu i tome slicno. Frajer jest dobar igrac, al me nervira sa ponasanjem. Razmislite malo, Juventini ga nepodnose kao ni Internisti, nevjerujem ni da ce Napolitanci ako dodje kod nas, naravno ako se bude ponasao kao dosad. Za mene bacanje dresa na pod tima u kojem igras pred svojim navijacima je crveni karton iz kluba, brate.
Ma sumnjam ja da on navija za Milan, nego je to uradio onako da se digne frka oko njega, jer mali zeli da bude u centru paznje. A za bacanje dresa, nadam se da ce napustiti klub i otic u City, nek ima para, je*em ga pohlepna
Pazza Inter amala!!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []