Ti si ocito sjedio na strani gdje nisu bili navijaci,hajde navijaci javite se i napisite ovome gospodinu strasnome,jeste se radovali ili izvizdali Zvijezdin gol,i clanovi uprave su priznali da je dogovoren nerijeseno,a ne prodana.Ja cak neznam ni zvizdati,ali zvonilo mi je u usima od zvizduka Zmajeva,nemoguce da i ti to nisi cuo jer je taj zvizduk trajao duze od pljeska sa pocasne loze i oko nje.To izbijanje kako ga ti zoves sa gol linije je bilo napucavanje,hehe,i neznam gdje ti vidi 2000 navijaca to Gradacac nije nikada imao,bilo je 50tak navijaca i ostalo publikaIzgleda da si ti gledao neku drugu utakmicu . Ja od dvije hiljade navijača nisam vidio ni jednog navijača da je sjedio kad smo dali gol niti da je ijedan zviždao (možda sami ti). Care moj svi su aplaudirali i radovali se. Uostalom nakon što smo primili gol nisu se igrači Širokog sklanjali, šta više, maltene izbijali su loptu sa gol linije-sjeti se kada smo imali prečku i nakon toga nekoliko udaraca na gol Širokog i kakve je Bandović imao odbrane. Jedino si u pravu da su obje ekipe stale na loptu i smirile igru u zadnjih 5-7 minuta, odnosno poslije našeg izjednačenja. Izgleda da u ovoj ligi ako rezultat ne štima pojedincima, utakmica se odma smatra namještenom.
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
- zvijezdica
- Kontakt:
Uvijek je u fudbalu bilo slučajeva kada je trebalo nešto uraditi što je u većem interesu kluba nego što je rezultat utakmice. Sjetite se utakmice sa svjetskog ili evropskog prvenstva kada je za prolaz dalje na utakmici Danska- Švedska trebalo da bude 2:2 i samo u tom slučaju obje ekipe idu dalje. I naravno rezultat je bio 2:2. Nisu navijači jedne i druge ekipe pljuvali po svojim ekipama, jer je bitno da su prošli dalje. Pogledajte kako pojedini "navijači" pišu o Zvijezdi pa se malo zapitajte čemu to vodi. Možda bi više trebali pisati o tome da smo i pored želje ljudi u savezu da nas izbace ipak ostali u Premijer ligi. Nova sezona i novo dokazivanje. Poslije ove utakmice imamo jednog prijatelja više.

ev ja kazem ispred navijaca koje ja vodim jer ja sam poceo prvi zvizdat i ostali zamnom jer mi nezelimo da se dogovaraju utakmice gdje je tu onda sport jer ovo je sve postalo kao neki biznis sve stele i namjestaljke jer da smo ih podrzali u tome znaci da smo i mi za toyummymummy je napisao/la:Ti si ocito sjedio na strani gdje nisu bili navijaci,hajde navijaci javite se i napisite ovome gospodinu strasnome,jeste se radovali ili izvizdali Zvijezdin gol,i clanovi uprave su priznali da je dogovoren nerijeseno,a ne prodana.Ja cak neznam ni zvizdati,ali zvonilo mi je u usima od zvizduka Zmajeva,nemoguce da i ti to nisi cuo jer je taj zvizduk trajao duze od pljeska sa pocasne loze i oko nje.To izbijanje kako ga ti zoves sa gol linije je bilo napucavanje,hehe,i neznam gdje ti vidi 2000 navijaca to Gradacac nije nikada imao,bilo je 50tak navijaca i ostalo publikaIzgleda da si ti gledao neku drugu utakmicu . Ja od dvije hiljade navijača nisam vidio ni jednog navijača da je sjedio kad smo dali gol niti da je ijedan zviždao (možda sami ti). Care moj svi su aplaudirali i radovali se. Uostalom nakon što smo primili gol nisu se igrači Širokog sklanjali, šta više, maltene izbijali su loptu sa gol linije-sjeti se kada smo imali prečku i nakon toga nekoliko udaraca na gol Širokog i kakve je Bandović imao odbrane. Jedino si u pravu da su obje ekipe stale na loptu i smirile igru u zadnjih 5-7 minuta, odnosno poslije našeg izjednačenja. Izgleda da u ovoj ligi ako rezultat ne štima pojedincima, utakmica se odma smatra namještenom.
a zasto onda navijat zasto se derat za namjestaljke alo ljudi sta bolan pricate jel vi zelite gledat namjestaljke sve ovo mi se pocelo gadit

Nek si im reko Fatko. Kakv je to ciganluk. Bolje je izgubit pošteno nego dogovoriti jedan bod jer nije bilo nikakve opasnosti po opstanak. Do sada se znalo da se u Gradačcu igra pošten fudbal od sada to niko neće moći reći. Neće me začuditi ako sljedeće godine Zvijezda ispadne u Prvu ligu Federacije. Tako i treba, nek ih Omladinac podere. AMIN!!!Fatko je napisao/la:ev ja kazem ispred navijaca koje ja vodim jer ja sam poceo prvi zvizdat i ostali zamnom jer mi nezelimo da se dogovaraju utakmice gdje je tu onda sport jer ovo je sve postalo kao neki biznis sve stele i namjestaljke jer da smo ih podrzali u tome znaci da smo i mi za toyummymummy je napisao/la:Ti si ocito sjedio na strani gdje nisu bili navijaci,hajde navijaci javite se i napisite ovome gospodinu strasnome,jeste se radovali ili izvizdali Zvijezdin gol,i clanovi uprave su priznali da je dogovoren nerijeseno,a ne prodana.Ja cak neznam ni zvizdati,ali zvonilo mi je u usima od zvizduka Zmajeva,nemoguce da i ti to nisi cuo jer je taj zvizduk trajao duze od pljeska sa pocasne loze i oko nje.To izbijanje kako ga ti zoves sa gol linije je bilo napucavanje,hehe,i neznam gdje ti vidi 2000 navijaca to Gradacac nije nikada imao,bilo je 50tak navijaca i ostalo publikaIzgleda da si ti gledao neku drugu utakmicu . Ja od dvije hiljade navijača nisam vidio ni jednog navijača da je sjedio kad smo dali gol niti da je ijedan zviždao (možda sami ti). Care moj svi su aplaudirali i radovali se. Uostalom nakon što smo primili gol nisu se igrači Širokog sklanjali, šta više, maltene izbijali su loptu sa gol linije-sjeti se kada smo imali prečku i nakon toga nekoliko udaraca na gol Širokog i kakve je Bandović imao odbrane. Jedino si u pravu da su obje ekipe stale na loptu i smirile igru u zadnjih 5-7 minuta, odnosno poslije našeg izjednačenja. Izgleda da u ovoj ligi ako rezultat ne štima pojedincima, utakmica se odma smatra namještenom.
a zasto onda navijat zasto se derat za namjestaljke alo ljudi sta bolan pricate jel vi zelite gledat namjestaljke sve ovo mi se pocelo gadit
A đe da znam?!
cole-ch je napisao/la:ima li gde da se vidi kako izgleda projekat stadiona u gradaccu? dokle se stiglo sa izgradnjom? ima li gde koja slika da se pogleda? da li nk zvijezda ima web site? hvala i pozdrav svima
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
Pa gdje su ti navijači bili kad se igralo u Posušju, Trebinju, Širokom, ja dole nisam vidio "navijače". Izgleda da smo ja i nekolicina navijali za protivničku ekipu. Eto, složiću se sa tobom da je utakmica dogovorena, ali to ne znači da treba igrače izviždati. Nisu se igrači dogovarali. Uostalom zašto nitko ne spominje utakmice u Laktašima i Zenici kad se zna kakva se ekipa vodila na ta gostovanja i unaprijed se znalo da Zvijezda neće zapinjati. I tu ti je bio nekakav dogovor pa nitko to ne spominje, pa čak ni navijači Čelika. Mislim da ovaj ishod sa Širokim, Zvijezdi je donio veliki plus jer kao što "Zvjezdica" reče jedan prijatelj više!yummymummy je napisao/la:Ti si ocito sjedio na strani gdje nisu bili navijaci,hajde navijaci javite se i napisite ovome gospodinu strasnome,jeste se radovali ili izvizdali Zvijezdin gol,i clanovi uprave su priznali da je dogovoren nerijeseno,a ne prodana.Ja cak neznam ni zvizdati,ali zvonilo mi je u usima od zvizduka Zmajeva,nemoguce da i ti to nisi cuo jer je taj zvizduk trajao duze od pljeska sa pocasne loze i oko nje.To izbijanje kako ga ti zoves sa gol linije je bilo napucavanje,hehe,i neznam gdje ti vidi 2000 navijaca to Gradacac nije nikada imao,bilo je 50tak navijaca i ostalo publikaIzgleda da si ti gledao neku drugu utakmicu . Ja od dvije hiljade navijača nisam vidio ni jednog navijača da je sjedio kad smo dali gol niti da je ijedan zviždao (možda sami ti). Care moj svi su aplaudirali i radovali se. Uostalom nakon što smo primili gol nisu se igrači Širokog sklanjali, šta više, maltene izbijali su loptu sa gol linije-sjeti se kada smo imali prečku i nakon toga nekoliko udaraca na gol Širokog i kakve je Bandović imao odbrane. Jedino si u pravu da su obje ekipe stale na loptu i smirile igru u zadnjih 5-7 minuta, odnosno poslije našeg izjednačenja. Izgleda da u ovoj ligi ako rezultat ne štima pojedincima, utakmica se odma smatra namještenom.
"Je..š mjesto koje nema šljive"
-
- Kontakt:
Navijaci su bili u svim mjestima koje si nabrojao,ti ih nisi mogao vidjeti zato sto nisi bio,i u Posusju i u Sirokom
-
- Kontakt:
ne treba biti nezadovoljan,mi smo ipak mala sredina da bi postigli nesto vise u premijer lizi.dovoljna nam je pouka sta se desilo sa malim brotnjom koji je bio prvak prije pet sest godina , a gdje je sad, ili sa modricom ista prica.mi u gradccu trebamo biti zadovoljni sto imamo cast ugostiti ekipe poput zelje sarajeva ili borca i biti zadovoljni sredinom tabele.jedino na cemu treba poraditi je da se zavrsi ova zapoceta tribina, uradi krov i postave stolice kako bi nam komfor bio sto bolji.ostalo je sve potaman , i vuk sit i ovce na broju
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
Jašta već sam bio, 5 auta u kojih je stalo 20 navijača-izvinjavam se gledalacayummymummy je napisao/la:Navijaci su bili u svim mjestima koje si nabrojao,ti ih nisi mogao vidjeti zato sto nisi bio,i u Posusju i u Sirokom
"Je..š mjesto koje nema šljive"
Da li neko ima snimljen sportski pregled od sinoc?
- edo_malesak
svaka cast zvijezdinoj odbrani..dvije gostujuce utakmice 8 golova u mrezi
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
taman suti moze to i goreedo_malesak je napisao/la:svaka cast zvijezdinoj odbrani..dvije gostujuce utakmice 8 golova u mrezi

svaka cast svim normalnim navijacima na samokritici a vidim da ih ovdje ima,ovo govorim vezano za ove blago receno sumnjive utkmice (trougao i sa listicom) koje osudjujete i tako treba jer kolko su vas mnogi cijenili i kakav ste imali obraz od prosle sezone ovim ste to sve dobro pokvarili i sad ste samo jos jedna od ekipa koja se uklopila u sivilo ove lige,i jos nesto zanimljivo sto sam procitao na drugom portalu vezano za iducu sezonu je da bi mogli ispast 2 bosnajcka kluba a to vrlo lahko mogli biti travnik i vi pa se cuvajte ,pratite upravu, jer ipak ste dobri domacini i steta bi bilo da vas nema u premijer ligi pozz
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Jadna Zvijezda,znaci u ovoj ligi kuci nepobjedis odmah si neposten,prodao,izdao bracu svoju koja ne moze u evropu niti preko zelenog stolcicaadnanhz je napisao/la:svaka cast svim normalnim navijacima na samokritici a vidim da ih ovdje ima,ovo govorim vezano za ove blago receno sumnjive utkmice (trougao i sa listicom) koje osudjujete i tako treba jer kolko su vas mnogi cijenili i kakav ste imali obraz od prosle sezone ovim ste to sve dobro pokvarili i sad ste samo jos jedna od ekipa koja se uklopila u sivilo ove lige,i jos nesto zanimljivo sto sam procitao na drugom portalu vezano za iducu sezonu je da bi mogli ispast 2 bosnajcka kluba a to vrlo lahko mogli biti travnik i vi pa se cuvajte ,pratite upravu, jer ipak ste dobri domacini i steta bi bilo da vas nema u premijer ligi pozz

Zalosno!
Zvijezda po meni ce se zadrzati dugi niz u premier ligi naravno ako ostane 16. klubova!
HSK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
vise bih volio da smo ispali iz lige nego da idem gledati onakve utakmice i j.ebavat svoje zivce radi toga... da nema namjestaljki garantujem ti da bi liga napredovala i da bi posjeta na stadionima svakim iducim kolom bila sve veca i veca .... a ne kao sada MANJA I MANJA....
Zvijezda, Slavija i Zrinjski (jesili uzivao u tim utakmica)
Ja nisam uzivao ni protiv VELEZA 2-1 , a ni protiv Sirokog 1-1 gdje se igraci sklanjaju jedni drugima da se postigne GO
Nadam se da ce DOCI bolji dani za ZVijezdu, da grad dise uz Zvijezdu da se na ulicama prepricava utakmica ... a ne kako je se utakmica namjestila .... FUJJJJJJ da bog da svi klubovi ispali i bankrotirali koji namjeste utakmicu!!!
Ja nisam uzivao ni protiv VELEZA 2-1 , a ni protiv Sirokog 1-1 gdje se igraci sklanjaju jedni drugima da se postigne GO
Nadam se da ce DOCI bolji dani za ZVijezdu, da grad dise uz Zvijezdu da se na ulicama prepricava utakmica ... a ne kako je se utakmica namjestila .... FUJJJJJJ da bog da svi klubovi ispali i bankrotirali koji namjeste utakmicu!!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
tako je buraz potpuno se slazem ja kao pravi navijac i ostali pravi navijaci zelimo samo da se igra posteno kako bi napredovali i klubovi i mi kao posjetioci neznam kome je zanimljivo gledati nesto kad se vec unaprijed zna sta i kako ce da bude kako nezelim da se namjestaju utakmice protiv zvijezde tako isto nezelim da se namjestaju za zvijezdu sve to mi se samo gadi fujnecko_gradacac je napisao/la:vise bih volio da smo ispali iz lige nego da idem gledati onakve utakmice i j.ebavat svoje zivce radi toga... da nema namjestaljki garantujem ti da bi liga napredovala i da bi posjeta na stadionima svakim iducim kolom bila sve veca i veca .... a ne kao sada MANJA I MANJA....

-
- Kontakt:
zelim cestitati igracima,upravi i navijacima na izborenom ostanku u lizi.ne treba dizati odma toliku frku sto se jedna dvije utakmice i nastimalo, sve je to normalno i u italiji i zemljama okruzenja, i kao sto jedni rekose - jos jedan prijatelj vise za zvijezdu.sta je trebalo uraditi , jel po svaku cijenu pobijediti siroki kad ti bodovi nista ne znace, pa sledecu sezonu plakati ko male bebe za svaki bod,sjetite se navijaci zvijezde kako je se tesko bilo izborit za premijer ligu.kakav je pakao bio u srebreniku, kakvo sudjenje jakupovica,sra nam se radilo u donjoj mahali, itd.neka malo izgubit i oraz al nek je nama premijer lige i dalje.
i da se osvrnem malo oko igrackog kadra za sledecu sezonu.trebalo bi sto vise forsirti vedu, delica , nezica i sa ostalom ekipom ici naprijed uz naravno dva tri pojacanja al prava, aigrace poput lazica,kovacevica , corica sro prije otjerati iz kluba
i da se osvrnem malo oko igrackog kadra za sledecu sezonu.trebalo bi sto vise forsirti vedu, delica , nezica i sa ostalom ekipom ici naprijed uz naravno dva tri pojacanja al prava, aigrace poput lazica,kovacevica , corica sro prije otjerati iz kluba
Javna je tajna da je Široki dao 30 tisuća KM upravi Zmajeva za bod koji ih vodi u Evropu. Zadnjih 10 minuta je bilo smiješno gledat kako se igrači i jedne i druge ekipe dodaju na svojoj polovici samo da prođe vrijeme
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
A šta misliš jeli Široki mogao možda pobijediti u Gradačcu, što je po snazi ekipe sasvim normalno?Marokanac je napisao/la:Javna je tajna da je Široki dao 30 tisuća KM upravi Zmajeva za bod koji ih vodi u Evropu. Zadnjih 10 minuta je bilo smiješno gledat kako se igrači i jedne i druge ekipe dodaju na svojoj polovici samo da prođe vrijeme
-
- Kontakt:
**** te 30 tisuca.... da smo ostali na razini kakvu su igrali od pocetka (posteno i agresivno) na stadionu bi bilo svaku utakmicu preko 5000 ... tako da to kad POMNOZIS s 5 markica ... svaku utakmicu dobijes 25 000 HILJADA .... a ne ovako 1000 gledalaca a od toga 100 je guzonja ... ma FUJJJ baaaa ....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.