NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sta bi sa Bube dolazili ili ne? Čuo sam neku priču da bi navodno mogao u Gracanicu, mada mi to ne izgleda realno? A i Haurdic iz Veleza što su neki spominjali završi u Slobodi.
ma nemojte se dzabe zavaravati nekim zvucnim imenima.u ovom trenutku dolazak bube bio najveci transfer koji se moze desiti za nas klub.doci ce opet 5 igraca ispodprosjecnih koje cemo hranit i otjerati na kraju sezone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
ma dobro moze se ocekivat da se nasi uozbilje i pocnu pametno poslovat s obzirom da pored pocetnih 'suhih' ambicija sad postoje i vidljive sanse da se osvoji liga
⭐
da li zna netko prica li se sta za pokrivanje tribine hoce li se uopste raditi
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:

Pitanja imal neko sta se valja iza brda ...moze i javno ...pitajte odgovaram na pitanja tema zvijezda
-
- Kontakt:
Od finansija ....u januaru bit ce kasa puna ...a iz te kase zatvoraju se dugovi koliko moze i pripreme obavljaju sa prinovama
Borimo se za premier ligu i imamo para ...ne da ce nas pratit pare nego ce biti ubrizgavane s vremena na vrijeme ...znaci kuburenje ali ce ih biti....igraci novi iz slobode...travnika...viteza....sloge...zeljeznicara ....to je sto znam....sa domacim pobjedama i 4 na strani misljenja je da ulazimo ako vise jos bolje ....stadion krovovi radovi okanite se toga ma kako to
Borimo se za premier ligu i imamo para ...ne da ce nas pratit pare nego ce biti ubrizgavane s vremena na vrijeme ...znaci kuburenje ali ce ih biti....igraci novi iz slobode...travnika...viteza....sloge...zeljeznicara ....to je sto znam....sa domacim pobjedama i 4 na strani misljenja je da ulazimo ako vise jos bolje ....stadion krovovi radovi okanite se toga ma kako to
-
- Kontakt:
Ima iz veleza prinova ....i pocinjemo 11 januar....imamo najvise utakmica ugovoreni do sad i trener nije birao tekme ...igramo protiv slobode mislim u tuzli .....prinova iz samca ima isto
-
- Kontakt:
Trener i direktor su na ledu ...svjesni su da se moraju drzati zajedno jer letice i jedan i drugi ....i malo im fali ......plan b se kuje za brzu reakciju ako bude nesto nestimalo ....
Evo pitanja: Idemo li gdje na pripreme? Koji bi to mogli bit igrači, evo da pretpostavim a ti reci jesam li u pravu, Željezničar(Buba), Sloboda(Mujic, Moranjakic), Velez(Nikolić,Maletic), Travnik, Vitez, Sloga nebi znao mada u prve dvije ekipe ima igrača koji bi nam itekako dobro došli.
-
- Kontakt:
Ma nije nikom na pameti bilo za pripreme razgovarati ....para je jedino sto se cekalo da se plate makar rijese .....i pare za pojacanja a konkretno za igrace mozete se cuditi i nevjerovati ali zvat ce se iskusni igraci nije buba tu iako mozda bude .....stokic ....jankovic....maletic....krpic....moranjkic....vidovic....fedja dudic....
-
- Kontakt:
Mirsad ramic i brckalic
To su igraci koji po meni mogu Zvijezdi pomoc da se vrati u pl, samo da se ostvari cilj na bilo koji nacin povratak u pl.desetkamarakane je napisao/la:Ma nije nikom na pameti bilo za pripreme razgovarati ....para je jedino sto se cekalo da se plate makar rijese .....i pare za pojacanja a konkretno za igrace mozete se cuditi i nevjerovati ali zvat ce se iskusni igraci nije buba tu iako mozda bude .....stokic ....jankovic....maletic....krpic....moranjkic....vidovic....fedja dudic....
Ova dvojica drug ne mogu Zvijezdi donijeti ništa novo. Prvi je već jednom kod nas bio polusezonu na pozajmici iz Želje i nije ništa pokazao. On je po meni lošiji i od Rileta i Asanovica. Za ulazak treba nešto poput onih koje si nabrojao u postu prije. Mada treba biti iskren pa priznati da mi u ovoj ligi teško možemo dovesti te igrače.desetkamarakane je napisao/la:Mirsad ramic i brckalic
-
- Kontakt:
Pa vidjet cemo ....pred nama je
Stokić će vjerovatno u Vitez.Ne treba nama glumac poput njega.Igrač je to prosječnih kvaliteta,za ispodprosječnog premijerligasa.Njega lova zanima samo,uzeo bi brdo para a ne bi nista specijalno pokazao.Kocka je njegova najveća ljubav...zmajevac je napisao/la:To su igraci koji po meni mogu Zvijezdi pomoc da se vrati u pl, samo da se ostvari cilj na bilo koji nacin povratak u pl.desetkamarakane je napisao/la:Ma nije nikom na pameti bilo za pripreme razgovarati ....para je jedino sto se cekalo da se plate makar rijese .....i pare za pojacanja a konkretno za igrace mozete se cuditi i nevjerovati ali zvat ce se iskusni igraci nije buba tu iako mozda bude .....stokic ....jankovic....maletic....krpic....moranjkic....vidovic....fedja dudic....
Krpic bi bio za nas pun pogodak, taj se u Slobodi nadavo golova.combe je napisao/la:Ova dvojica drug ne mogu Zvijezdi donijeti ništa novo. Prvi je već jednom kod nas bio polusezonu na pozajmici iz Želje i nije ništa pokazao. On je po meni lošiji i od Rileta i Asanovica. Za ulazak treba nešto poput onih koje si nabrojao u postu prije. Mada treba biti iskren pa priznati da mi u ovoj ligi teško možemo dovesti te igrače.desetkamarakane je napisao/la:Mirsad ramic i brckalic
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ako se ne pojavi klasicni napadac do pocetka priprema ne kontam kako bi vam Krpic mogao doci u Zvijezdu jer bi mi njegovim odlaskom ostali samo na Ahmetovicu...tako da cisto sumnjam da ce on preci kod vas..prije Mujic,recimozmajevac je napisao/la:Krpic bi bio za nas pun pogodak, taj se u Slobodi nadavo golova.combe je napisao/la:Ova dvojica drug ne mogu Zvijezdi donijeti ništa novo. Prvi je već jednom kod nas bio polusezonu na pozajmici iz Želje i nije ništa pokazao. On je po meni lošiji i od Rileta i Asanovica. Za ulazak treba nešto poput onih koje si nabrojao u postu prije. Mada treba biti iskren pa priznati da mi u ovoj ligi teško možemo dovesti te igrače.desetkamarakane je napisao/la:Mirsad ramic i brckalic
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Moze li se Zvzd ukljucit u borbu za titulu?
nece biti lagano ali naravno da moze ja vjerujem u nas povratakShadows je napisao/la:Moze li se Zvzd ukljucit u borbu za titulu?

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.