Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mi smo u ofanzivnim prekidima odlični, a u defanzivnim nismo, ali nismo ni loši. Svaka ekipa prima golove, pa tako i mi. City je ekipa koja je najviše dala golova iz kornera ove sezone, a protiv nas su ih imali baš dosta pa ništa ne iskoristiše.
Što se tiče visine vala i ne fali nam Čeh i Mertesaker su oko 2 metra, Giroud je oko 190, Koscielni je preko 185, postavi 2 patuljka da čuvaju uglove i eto ti ga. Nije do visine, nego do čestog lošeg postavljanja, jer forsiramo zonsko branenje prekida
Što se tiče visine vala i ne fali nam Čeh i Mertesaker su oko 2 metra, Giroud je oko 190, Koscielni je preko 185, postavi 2 patuljka da čuvaju uglove i eto ti ga. Nije do visine, nego do čestog lošeg postavljanja, jer forsiramo zonsko branenje prekida
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Od igraca u polju realno samo MErtesacker i Panjoud su igraci koji dobijaju zracne duele, Kocielnog ce svaki malo visociji napadac nadskociti, golmana ne racunam mada sada je to veliki plus jer je Cech visociji od Ospine i ima veci raspon ruku ali ostatak ekipe je u tom segmentu smjesan, pogotovo ce to doci do izrazaja kada umjesto Mertesackera bude morao Paulista npr. ili ako Panjoud udje ponovo u svoju crnu seriju pa Walnut bude spic, to bi bila Cech i haman 10 patuljaka postava.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Vala sto jest jest, ocajni smo u prenosu lopte, to mora da radi Koscienly i protiv Citya je to radio vise puta pa je i ostajao naprijed i lakse su ga izvlacili pa je ispao ona dva puta.. Ali dobro to je zato sto je Flamini mungos pa ovaj mora da igra i svoju i njegovu pozcijiu al hajd eto.. Za 8 dana ce se moci dovesti novi igraci pa za nadati se da ce dovesti odmah zadnjeg veznog u prva dva tri dana prelaznog roka
A yebiga braćo, ove sezone Coquelin je podigao svoju pas igru na preko 90%, a s Cazorla je i dan danas najbolji paser u ligi, iako ga nema već par sedmica. Jednostavno se mora naviknut na neke stvari, pa tako i na ovo iznošenje lopte od strane Kossa. Meni lično ne smeta, to štoperi često rade.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma DMF se mora dovesti sto prije ovaj Flamini je beskoristan apsolutno loptu kontrolisati ne moze prima je ko kamen sporo se rijesava, spor je i u odbrani i ispada a uz sve to i nije neka zvjerka fizicki sto pokusava da nadoknadi borbenoscu ali ne ide mu bas, City je nekoliko puta kroz sredinu hladno probijao nece Arsenal jos dugo pobjedjivati sa njim u ekipi, ovaj Rabiot bi bio kapitalac jes da je malo zelen i to mu je najveca mana ali opet dobro bi dosao ali kako dovesti igraca PSG-a?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma Flamini je komedija od dmfa, pod hitno dovesti nekoga, nadam se daje wenga vec ugovorio nest, pa da odmah na pocetku dovede nekog, a ne da se citav mjesec nateze a na kraju sipak.
A to je i realan scenario
A to je i realan scenario
- arsengunner
- Kontakt:
Arsene kaže da će se rahmetli Rosicky vratiti za tri sedmice u puni trening.
Elem, juče sam spominjao primjer sa porazom 5:0 od Stokea, a danas saznasmo da je umro Don Howe, legendarni menadžer koji je osvojio duplu krunu, prvu u historiji Arsenala, upravo u toj sezoni 1970-71, a u svojoj drugoj menadžerskoj epizodi je uradio nešto što je dugoročno uticalo na Arsenalove kasnije osvojene naslove: uveo je Tonyja Adamsa u tim. Bilo bi zanimljivo vremeplovom otići na zadnju utakmicu prvenstva koje je Howe osvojio - pobjeda 1:0 kod Tottenhama za naslov prvaka za jedan bod. Da smo primili gol od Tottenhama za 1:1, Leeds bi osvojio naslov na gol razliku za jedan gol (71:29 - 72:30). Malo je čudno vidjeti da je Arsenal zadnje četiri prvenstvene utakmice igrao u periodu od 24.4. do 3.5.1971. - 4 utakmice u 9 dana. Dupla kruna je kompletirana pobjedom nad Liverpoolom pet dana nakon slavlja kod Tottenhama.
Howe je bio i zadnji engleski menadžer Arsenala, poslije njegove ad interim epizode osamdesetih su došli Škoti i Francuz škotskih finansijskih pogleda.
Elem, juče sam spominjao primjer sa porazom 5:0 od Stokea, a danas saznasmo da je umro Don Howe, legendarni menadžer koji je osvojio duplu krunu, prvu u historiji Arsenala, upravo u toj sezoni 1970-71, a u svojoj drugoj menadžerskoj epizodi je uradio nešto što je dugoročno uticalo na Arsenalove kasnije osvojene naslove: uveo je Tonyja Adamsa u tim. Bilo bi zanimljivo vremeplovom otići na zadnju utakmicu prvenstva koje je Howe osvojio - pobjeda 1:0 kod Tottenhama za naslov prvaka za jedan bod. Da smo primili gol od Tottenhama za 1:1, Leeds bi osvojio naslov na gol razliku za jedan gol (71:29 - 72:30). Malo je čudno vidjeti da je Arsenal zadnje četiri prvenstvene utakmice igrao u periodu od 24.4. do 3.5.1971. - 4 utakmice u 9 dana. Dupla kruna je kompletirana pobjedom nad Liverpoolom pet dana nakon slavlja kod Tottenhama.
Howe je bio i zadnji engleski menadžer Arsenala, poslije njegove ad interim epizode osamdesetih su došli Škoti i Francuz škotskih finansijskih pogleda.
Kad smo već kod mrtvih i živih, maloprije sam vidio sliku od Chambersa i Welbeck je na slici i to ima obje noge.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Fotošop. Svi znaju da je Welbz na čelu specijalnog tima MI6 koji vrši diverzije usred ISIL-ovih uporišta u Siriji. Šta misliš zašto je Alexis doživio "set-back"?topnik1 je napisao/la:Kad smo već kod mrtvih i živih, maloprije sam vidio sliku od Chambersa i Welbeck je na slici i to ima obje noge.
Ovo bi i NG izglasali za sliku godine

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Chambers se vraca u Southamphton na pozajmicu.
Ganbrya pod hitno vratiti iz WBA dok nije totalno propao...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ganbrya pod hitno vratiti iz WBA dok nije totalno propao...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Odakle ti to da se Chambers vraca?
Re: $: RE: Re: Arsenal
Na vise mjesta sam procitao. Ide na pozajmicu do kraja sezone.VGS je napisao/la:Odakle ti to da se Chambers vraca?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Onda je za ocekivati neko pojacanje u januaru.
Aj koja kraljina, gledam evo 20. put zaredom
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To sa Chambersa je "Sun" nešto pisao ali navodno samo ako Debushy ostane u Arsenalu,spominju još da isti želi više minuta ili da ga prodaju,.
Špekulacije kao i sve drugo što se redovno može procitati za Arsenal,.
Debushya bi ja svakako prodao ako se Jenkinson može vratiti sad u januaru s posudbe ma da i Chambers ne može gore od onog što je on igrao,.Sigurno i da ga je povreda unazadila s obzirom da je pristojan bek ali realno bolje je i rizikovati s Hectorovom defanzivom i dati mu prostora za napredak nego ovog vracati iz mrtvih,.
Vjerujem da ce biti pojacanja u Januaru,ne bi me iznanedilo da se u neke pregovore vec i zagazilo,.
Leicester izgleda sa minimalnim ulaganjem odradi najbolji posao prošlo ljeto a City izdominirao anketu
Špekulacije kao i sve drugo što se redovno može procitati za Arsenal,.
Debushya bi ja svakako prodao ako se Jenkinson može vratiti sad u januaru s posudbe ma da i Chambers ne može gore od onog što je on igrao,.Sigurno i da ga je povreda unazadila s obzirom da je pristojan bek ali realno bolje je i rizikovati s Hectorovom defanzivom i dati mu prostora za napredak nego ovog vracati iz mrtvih,.
Vjerujem da ce biti pojacanja u Januaru,ne bi me iznanedilo da se u neke pregovore vec i zagazilo,.
Leicester izgleda sa minimalnim ulaganjem odradi najbolji posao prošlo ljeto a City izdominirao anketu
Ja se nadam da će Gnabrija pod hitno vratiti sa te posudbe. Sa momkom se ne radi kako treba uopšte. Bezveze propada fin potencijal.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Pa Chambersa ne bi bilo lose posuditi nekome krajem januara,kada nam se neki igraci vrati,nek ide negdje gdje ce igrati,a Gnabrya poslati u Njemacku na posudbu gdje ce redovno igrati i nauciti se disciplini,navodno nisu zadovoljni kako trenira u WBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.