Bit ću dosadan, ali recimo meni je Galesic bolje rješenje od Tomica. A njega niko ne spominje samo zato što je igrao u nekom Koperu. A koper i u fazi raspada jači od nas.pile87 je napisao/la:Mogu se sloziti sa svim ostalim ali momak kad je otisao je bio najbolji igrac ekipe. Ne znam dal bi bio pojacanje u ovom trenutku ali bi ga volio imati u ekipi ne igra se samo ovu polusezonu.Gator je napisao/la:Upravo se miješaju emocije. Čovjek koji je godinu bio van fudbala bi bio pojačanje, a momak i kad je otišao nije odkskako od ostatka tima.pile87 je napisao/la:Meni se ne svidja ovo nase ignorisanje Tome bez obzira sta je bilo u proslosti prvenstveno bi gledao sta je Zeljin interes nikad ne bi mjesao licne zamjerke i emocije kada je posao u pitanju.
Ne zanimaju me odnos uprava - Tomic. Imao je priliku da donese zaradu klubu ili titulu nije ni jedno. Nepostivanje kluba, najgori čin.
Igrači su potrošni materijal, a Tomić je potrosen.
Znam ja da od toga u pocetku nije bilo nista nismo ni htjeli pricati s njim ali opet kazem sta je interes Zelje. Nije bitan niko od igraca nama treba jos jedan sezona kao prosla i plasman u evropi da prodisemo punim plucima a ne bude li je mogu svi komotno kofere spakovati jer ce ih raja rukama podaviti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 24 dec 2015, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
sta ?? zar nije bilo 99% da idevrbanjusa je napisao/la:Kad smo kod kostura ekipe situacija je sljedeća:
Golmani: Antolović (pod upitnikom hoće li ići), Kjosevski, Ćutahija, Ćeman
.
Kjosevski ce se onda nacekati da brani jbo ih Antolovic
Pa rekli su mu da može ići ali hoće li?DR.HOUSE je napisao/la:sta ?? zar nije bilo 99% da idevrbanjusa je napisao/la:Kad smo kod kostura ekipe situacija je sljedeća:
.![]()
![]()
![]()
Kjosevski ce se onda nacekati da brani jbo ih Antolovic![]()
![]()
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Ovaj Siniša Stevanovič iz Novog Pazara prošao skolu partizana malo sam se raspitivao za njega i info koji sam dobio da je bio najbolji i najstandardniji igrac Novog Pazara.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
nadam se da hoce ,,mene je iztraumirao u ovoj polusezonivrbanjusa je napisao/la:Pa rekli su mu da može ići ali hoće li?DR.HOUSE je napisao/la:sta ?? zar nije bilo 99% da idevrbanjusa je napisao/la:Kad smo kod kostura ekipe situacija je sljedeća:
.![]()
![]()
![]()
![]()
D. Sadikovic ne može igrati zadnjeg veznog, Mailson ne može igrati desno krilo, Beganovic ne može igrati ofenzivnog veznog on je napadač. Ovi igrači trebaju da igraju svoje pozicije, a ne da se sa njima krpi.vrbanjusa je napisao/la:Kad smo kod kostura ekipe situacija je sljedeća:
Desni bočni: Memija
Stoperi: Kosorić, Hodžurda, Osmanković i Bogdanović (njega ne računamo, povreda)
Lijevi bočni: Mailson, Kramarić
Zadnji vezni: Amir, Blagojević, D.Sadiković (može igrati tu poziciju), E.Sadiković
Ofanzivni vezni: Beganović, Hiroš, D.Sadiković
Lijevo krilo: Tiago, mogu pomoći Mailson i Kramarić
Desno krilo: Đelmić (nije još riješio status), može pomoći Mailson ili Tiago
Napad: ?
Tu još imamo Šehića, Žerića, Hasanovića
U principu imamo kostur ekipe, ali je jako siromašan.
Također, ugovori igračima koje mi u praksi dovodimo prestaju važiti 31.12.2015.
Ja mislim da će na ovim pozicijama koje nisu pokrivene sa minimalno 2 igrača biti dovedena pojačanja.
I od napadača imas jos Tiaga i Mujagica
D.Sadiković igrao zadnjeg veznog, jako često. Mailson može igrati i desno i lijevo krilo (slično kao i Tiago), Beganović je igrao polušpica i to sasvim solidno. A Mujagića sam zaboravioGator je napisao/la:D. Sadikovic ne može igrati zadnjeg veznog, Mailson ne može igrati desno krilo, Beganovic ne može igrati ofenzivnog veznog on je napadač. Ovi igrači trebaju da igraju svoje pozicije, a ne da se sa njima krpi.vrbanjusa je napisao/la:Kad smo kod kostura ekipe situacija je sljedeća:
Stoperi: Kosorić, Hodžurda, Osmanković i Bogdanović (njega ne računamo, povreda)
Zadnji vezni: Amir, Blagojević, D.Sadiković (može igrati tu poziciju), E.Sadiković
Ja mislim da će na ovim pozicijama koje nisu pokrivene sa minimalno 2 igrača biti dovedena pojačanja.
I od napadača imas jos Tiaga i Mujagica
VAŽNO JE BITI ČLAN!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
U napadu NEdo i Mujaga ti fale
ALihodžić mali je isto tu i Midžić. Dado može igrati zadnjeg veznog, a Mujaga jeste klasični napadač. On ne može ništa drugo biti.
-
Transfer1312
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je Nedo?zaboljisportuBiH je napisao/la:U napadu NEdo i Mujaga ti faleALihodžić mali je isto tu i Midžić. Dado može igrati zadnjeg veznog, a Mujaga jeste klasični napadač. On ne može ništa drugo biti.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
momak je još maloljetan dok ovo tipkamo. jedan je amir koji je u tim godinama uletio i odmah dobro igrao, i zato i jeste naš najveći i najskuplji talenat.
Koliko znam, otisao ne otisao Antolovic, Kjosevski ce biti prvi izbor. Antolovicu nije receno da moze ici zato sto ne valja, nego zato sto mu je velika plata, a trebao bi sjediti na klupi.DR.HOUSE je napisao/la:sta ?? zar nije bilo 99% da idevrbanjusa je napisao/la:Kad smo kod kostura ekipe situacija je sljedeća:
.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne znam što ste se okomili na Antolovića, jer je on jedan od najboljih golmana lige. U ovoj prvenstvenoj polusezoni smo primili u 18 kola 14 golova. Kjosevsji je branio u nepune dvije prvenstvene tekme i primio 2 gola (Široki i Velež). Kjosevski je dobar golman, ali ne još bolji od Antolovića, a da bi to i postao mora se dokazati na terenu. Kjosevski je još uvijek samo jedan od najtalentovanijih, ako ne i najtalentovaniji golman lige.
U ovoj kalendarskoj godini, Antolović je primio samo 19 prvenstvenih golova. Mi o igračima počnemo lijepo pričati, tek onda kada odu iz našeg kluba. Ukoliko se može uzeti neka cifra za Antolu tim bolje (pod ugovorom), jer je zaslužio da ga pustimo i da mu ne pravimo probleme po tom pitanju.
U ovoj kalendarskoj godini, Antolović je primio samo 19 prvenstvenih golova. Mi o igračima počnemo lijepo pričati, tek onda kada odu iz našeg kluba. Ukoliko se može uzeti neka cifra za Antolu tim bolje (pod ugovorom), jer je zaslužio da ga pustimo i da mu ne pravimo probleme po tom pitanju.
I Enis igrao bekove. Ja ne pamtim Dadovu dobru partiju kao zadnji vezni. Mailson jedini ljevak u ekipi i ako ga Edis stavi na desnoj strani neka se slobodno popisa na licencu. Dzenis je igrao solidno tu poziciju, zbog toga sada nemamo napadaca. Forsiranjem 2 panja(Kokota i Jocu) oni su Dzenisa sjebali. I sad ne bi morao traziti sto trazi. Nikad necu ovo halaliti ni Odi, Capljicu i Edisu. Mogli smo biti na -6vrbanjusa je napisao/la:D.Sadiković igrao zadnjeg veznog, jako često. Mailson može igrati i desno i lijevo krilo (slično kao i Tiago), Beganović je igrao polušpica i to sasvim solidno. A Mujagića sam zaboravioGator je napisao/la:D. Sadikovic ne može igrati zadnjeg veznog, Mailson ne može igrati desno krilo, Beganovic ne može igrati ofenzivnog veznog on je napadač. Ovi igrači trebaju da igraju svoje pozicije, a ne da se sa njima krpi.vrbanjusa je napisao/la:Kad smo kod kostura ekipe situacija je sljedeća:
I od napadača imas jos Tiaga i Mujagica. Upitnik sam stavio zato što je Edis rekao da traži pravog napadača, a TIago i Mujagić to nisu. Mogu pomoći ali nisu napadači koje Edis traži.
dado je bolji što je bliži golu i definitivno nije zadnji vezni, to je već očito.
Onda ga poslati na posudbu. Drzanjem na klupi ubijamo mu talenatcarsijaba je napisao/la:Ja ne znam što ste se okomili na Antolovića, jer je on jedan od najboljih golmana lige. U ovoj prvenstvenoj polusezoni smo primili u 18 kola 14 golova. Kjosevsji je branio u nepune dvije prvenstvene tekme i primio 2 gola (Široki i Velež). Kjosevski je dobar golman, ali ne još bolji od Antolovića, a da bi to i postao mora se dokazati na terenu. Kjosevski je još uvijek samo jedan od najtalentovanijih, ako ne i najtalentovaniji golman lige.
Ima tek 20, obicno ekstra talentovani golmani krenu branit sa 23 ako ne cak i kasnijeGator je napisao/la:Onda ga poslati na posudbu. Drzanjem na klupi ubijamo mu talenatcarsijaba je napisao/la:Ja ne znam što ste se okomili na Antolovića, jer je on jedan od najboljih golmana lige. U ovoj prvenstvenoj polusezoni smo primili u 18 kola 14 golova. Kjosevsji je branio u nepune dvije prvenstvene tekme i primio 2 gola (Široki i Velež). Kjosevski je dobar golman, ali ne još bolji od Antolovića, a da bi to i postao mora se dokazati na terenu. Kjosevski je još uvijek samo jedan od najtalentovanijih, ako ne i najtalentovaniji golman lige.
- Jaozinho22
- Kontakt:
David de GeaStennk je napisao/la:Ima tek 20, obicno ekstra talentovani golmani krenu branit sa 23 ako ne cak i kasnijeGator je napisao/la:Onda ga poslati na posudbu. Drzanjem na klupi ubijamo mu talenatcarsijaba je napisao/la:Ja ne znam što ste se okomili na Antolovića, jer je on jedan od najboljih golmana lige. U ovoj prvenstvenoj polusezoni smo primili u 18 kola 14 golova. Kjosevsji je branio u nepune dvije prvenstvene tekme i primio 2 gola (Široki i Velež). Kjosevski je dobar golman, ali ne još bolji od Antolovića, a da bi to i postao mora se dokazati na terenu. Kjosevski je još uvijek samo jedan od najtalentovanijih, ako ne i najtalentovaniji golman lige.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ima 20 godina i jos uvijek je vjeciti talenat i zamjena, a lik u Milanu brani ima 16 godina, de ba manite se suplje, il ce poceti braniti il nek ide ako je pametan.
počeće. ja sam lično siguran da jeste spreman, to je pokazao kad god je dobio šansu.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], ErosViverosViv, Rahatlokum, Ramirez i 56 gostiju.