Naprotiv najslabiji smo na beku, jer primarna vokacija i Nihada i atića jeste 3, ali sva sreća mogu igrati na bekuFaraonTM je napisao/la:Po meni na trici smo najslabiji...
Šta mislite mogu li u perspektivi Atić ili Musa postati trojke?
I da, kad se igraju te kvalifikacije i kako ide sistem?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa računao sam po ovom tvom sastavunerminh74 je napisao/la:Naprotiv najslabiji smo na beku, jer primarna vokacija i Nihada i atića jeste 3, ali sva sreća mogu igrati na bekuFaraonTM je napisao/la:Po meni na trici smo najslabiji...
Šta mislite mogu li u perspektivi Atić ili Musa postati trojke?
I da, kad se igraju te kvalifikacije i kako ide sistem?
I baš zato što si Musu, Atića i Đedovića smjestio na dvicu sam pitao da li će neko od dvojke Musa, Atić postati legitimna i dobra trica da ne moramo gledati Minju i Buzu uz veliko poštovanje prema njima dvojici.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Nurkić, Kikan, Sulejmanović, Karahodžić, Teletović, Stipan, SIkiraš, Vrabac, Buza, Musa, Atić, Nihad, Nedim, GOrdić, Renfroe. Boli glava repka za 2017
Iskočit će tu još nekko od mladih, ali na pozicijama 4 i 5 nam definitivno ne treba niko. Ima i GLoga, Sejfić. Može i od njih biti nešto. I na tri ne fali. Fali nam plej još jedan.
Sve Ok sem što se vrabac treba dobro oznojiti da dostigne ono što Milošević trenutno pruža i u Eurocupu i u Grčkoj ligizaboljisportuBiH je napisao/la:Nurkić, Kikan, Sulejmanović, Karahodžić, Teletović, Stipan, SIkiraš, Vrabac, Buza, Musa, Atić, Nihad, Nedim, GOrdić, Renfroe. Boli glava repka za 2017Iskočit će tu još nekko od mladih, ali na pozicijama 4 i 5 nam definitivno ne treba niko. Ima i GLoga, Sejfić. Može i od njih biti nešto. I na tri ne fali. Fali nam plej još jedan.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
i Nedim mora puno pure jesti da bi bilo nešto ozbiljnije od njega.nerminh74 je napisao/la:Sve Ok sem što se vrabac treba dobro oznojiti da dostigne ono što Milošević trenutno pruža i u Eurocupu i u Grčkoj ligizaboljisportuBiH je napisao/la:Nurkić, Kikan, Sulejmanović, Karahodžić, Teletović, Stipan, SIkiraš, Vrabac, Buza, Musa, Atić, Nihad, Nedim, GOrdić, Renfroe. Boli glava repka za 2017Iskočit će tu još nekko od mladih, ali na pozicijama 4 i 5 nam definitivno ne treba niko. Ima i GLoga, Sejfić. Može i od njih biti nešto. I na tri ne fali. Fali nam plej još jedan.
Također, Gegić 2017 je realnost, ako sredi šut i glavu.
Allez
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Nedim mora pure i igra u Španskoj drugoj ligi, a Gega ne igra nikako u našoj i on je realnost. Gega je dobar ali mislim da ćemo prije moći 2017-te računati na Nedima nego na GEgu.Ammare je napisao/la:i Nedim mora puno pure jesti da bi bilo nešto ozbiljnije od njega.nerminh74 je napisao/la:Sve Ok sem što se vrabac treba dobro oznojiti da dostigne ono što Milošević trenutno pruža i u Eurocupu i u Grčkoj ligizaboljisportuBiH je napisao/la:Nurkić, Kikan, Sulejmanović, Karahodžić, Teletović, Stipan, SIkiraš, Vrabac, Buza, Musa, Atić, Nihad, Nedim, GOrdić, Renfroe. Boli glava repka za 2017Iskočit će tu još nekko od mladih, ali na pozicijama 4 i 5 nam definitivno ne treba niko. Ima i GLoga, Sejfić. Može i od njih biti nešto. I na tri ne fali. Fali nam plej još jedan.
@nermine Vrabac je loš šuterski ali igra najbolju odbranu ove ogdine u Partizanu. Evo i preksinoć se partizan sanjim u trećoj četvrtini vratio u igru, a onda opet pao nakon izlaska. Nema on loš šut samo je izgubio samopouzadnje a teško ga je vratiti u Partizanu. Daleko više će dogurati od Milana sigurno. Pa prije godinu ste svi ovdje ismijavali Milana kad je zovnut na pripreme.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nedim igra u Belgiji za Oostende.zaboljisportuBiH je napisao/la:Nedim mora pure i igra u Španskoj drugoj ligi, a Gega ne igra nikako u našoj i on je realnost. Gega je dobar ali mislim da ćemo prije moći 2017-te računati na Nedima nego na GEgu.Ammare je napisao/la:i Nedim mora puno pure jesti da bi bilo nešto ozbiljnije od njega.nerminh74 je napisao/la: Sve Ok sem što se vrabac treba dobro oznojiti da dostigne ono što Milošević trenutno pruža i u Eurocupu i u Grčkoj ligi
@nermine Vrabac je loš šuterski ali igra najbolju odbranu ove ogdine u Partizanu. Evo i preksinoć se partizan sanjim u trećoj četvrtini vratio u igru, a onda opet pao nakon izlaska. Nema on loš šut samo je izgubio samopouzadnje a teško ga je vratiti u Partizanu. Daleko više će dogurati od Milana sigurno. Pa prije godinu ste svi ovdje ismijavali Milana kad je zovnut na pripreme.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Mislim da je mislio na Nedima Đedovića
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Da, tek sad vidim. Mladji Djedovic i Gegic su u par deka, teze da ce se ijedan naci na spisku za kvalifikacije.zaboljisportuBiH je napisao/la:Mislim da je mislio na Nedima Đedovića
Mene Atic brine, na u18 prvenstvu dominirao, bio mozda i najbolji igrac na prvenstvu, da bi prelaskom u Aek napravio korak nazad, nadam se da ce kod Zdovca dobiti priliku.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
ako niste skontali, nama je u interesu da musa ne raste vise. sada je 201-202 bez tena i to mu je idealno...
ako isao u nba na trojku, nece imati ni upolu ovu vrijednost kao sto je ima za poziciju sg tamo...
iako ce fizicki ojacati narednih godina, tesko ga je zamisliti u matchupu sa lebronom durantom, georgeom, kawhiem, wigginsom ...i ostalim fizickim azdajama na sf...
zato okanite se zelja da jos raste , ako mu zaista zelite dobro..
srecom vidim da je ostao isti kao ljetos...
ako isao u nba na trojku, nece imati ni upolu ovu vrijednost kao sto je ima za poziciju sg tamo...
iako ce fizicki ojacati narednih godina, tesko ga je zamisliti u matchupu sa lebronom durantom, georgeom, kawhiem, wigginsom ...i ostalim fizickim azdajama na sf...
zato okanite se zelja da jos raste , ako mu zaista zelite dobro..
srecom vidim da je ostao isti kao ljetos...
porasti ce vjerovatno jos par cm,i ako je sad oko 202 u nba je odmah par cm visi jer ih tamo mjere u obuci,a logico je da ce ojacati,i za euro kosarku a osobito ode li u nba,konstitucijom je sad slican kukocu dok je igrao u splitu koji je takodjer mojao ojacati cim je dosao u nba
- JohnCleese
- Kontakt:
Na PTPC upravo direktan prenos tekme R. Srpska- Srbija
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ko igra za PC?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne znam, samo sam vidio pa nastavio trapat prema Bn-u gdje gledam "Kamiondzije"
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ja sam na kraj prebacio, interesuje me sastav RS-a.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
i,je li ko vidio sastav r. srpske?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To sviju interesuje. Ako iko bude ko igra u A selekciji ne treba ga više nikad zvati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Na njihovoj stranici pise da je sikiras proglasen najboljim kosarkasem rs-a al ne pise jel igrao danas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema frke, sve su igraci iz nase lige...
Kokoruš, S. Damjanović, D. Damjanović (Radnik), Erkić, Radovanović (Građanski), Rikalo, Aleksić, Šakotić, Đurasović (Leotar), Knežević, Đuranović, Radukić (Mladost), Komatina (Igokea), Stanimirović (Varda) i Tomić (Kakanj).
Kokoruš, S. Damjanović, D. Damjanović (Radnik), Erkić, Radovanović (Građanski), Rikalo, Aleksić, Šakotić, Đurasović (Leotar), Knežević, Đuranović, Radukić (Mladost), Komatina (Igokea), Stanimirović (Varda) i Tomić (Kakanj).
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
a ove koji su igrali ne treba nikad zvati da igraju za nasu repku?Unofficialpage je napisao/la:To sviju interesuje. Ako iko bude ko igra u A selekciji ne treba ga više nikad zvati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.