FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nedu je dobro imati u timu kao nekoga ko će podizati atmosferu i ložiti igrače i raju na tribinama, sad da li će on pristati da bude na klupi i tu i tamo uđe u igru, ne znam. Mislim da za nešto više nema kvalitet i šta god odluči i dalje će ostati jedan veliki Manijak i Željovac!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- salemprolic
- Kontakt:
MogućeTryg je napisao/la:Al mozda on Edisu treba da bude jedan od onih 8 da smeta pored 3 znalca, takvi nam trebaju, srcani i borbeni koji ce poginut za klub. Golem je ZELJO!

Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ne vidim što ne bi pristao bit' na klupi u svom omiljenom klubu a igrao je tamo za neki Sašk Napredak iz Dogloda.FaraonTM je napisao/la:Nedu je dobro imati u timu kao nekoga ko će podizati atmosferu i ložiti igrače i raju na tribinama, sad da li će on pristati da bude na klupi i tu i tamo uđe u igru, ne znam. Mislim da za nešto više nema kvalitet i šta god odluči i dalje će ostati jedan veliki Manijak i Željovac!
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Nogometaši Željezničara nalaze se na pauzi nakon prvog dijela sezone, ali Uprava kluba ne miruje. Vode se pregovori sa nekoliko igrača, ali osim Kramarića i Brazilca Mailsona za sada nema novih imena. Navodno, spominje se i dolazak nekadašnjeg reprezentivca naše zemlje Senijada Ibričića, kao i povratak Samira Bekrića. Naš portal saznaje da je struka Plavih izrazila želju da u svoje redove dovede Sinišu Stevanovića (26), dojučerašnjeg nogometaša Novog Pazara, koji je u svojoj karijerio nosio i dres Partizana, te ubilježio deset nastupa za mladu reprezentacije Srbije.
Kako piše ****.com Stevanoviću je istekao ugovor sa Novopazarcima, u tekstu se također navodi da se radi o jednom od najistaknutijih fudbalera ovog tima koji je u Novi Pazar stigao u januaru 2014.godine. Nastupa na poziciji desnog beka, a prošao je omladinsku školu Partizana. “Sport“ je kontaktirao Stevanovića koji nam je potvrdio naše informacije.
- Željezničar je je kontaktirao moju agenciju i želja im je da me dovedu kao pojačanje u zimskom prelaznom roku. To je sve što vam mogu da kažem, a kada sve bude definitivno stojim vam na raspolaganju, kazao je ljubazni Stevanović.

Kako piše ****.com Stevanoviću je istekao ugovor sa Novopazarcima, u tekstu se također navodi da se radi o jednom od najistaknutijih fudbalera ovog tima koji je u Novi Pazar stigao u januaru 2014.godine. Nastupa na poziciji desnog beka, a prošao je omladinsku školu Partizana. “Sport“ je kontaktirao Stevanovića koji nam je potvrdio naše informacije.
- Željezničar je je kontaktirao moju agenciju i želja im je da me dovedu kao pojačanje u zimskom prelaznom roku. To je sve što vam mogu da kažem, a kada sve bude definitivno stojim vam na raspolaganju, kazao je ljubazni Stevanović.

- Jaozinho22
- Kontakt:
Nogometaši Željezničara nalaze se na pauzi nakon prvog dijela sezone, ali Uprava kluba ne miruje. Vode se pregovori sa nekoliko igrača, ali osim Kramarića i Brazilca Mailsona za sada nema novih imena. Navodno, spominje se i dolazak nekadašnjeg reprezentivca naše zemlje Senijada Ibričića, kao i povratak Samira Bekrića. Naš portal saznaje da je struka Plavih izrazila želju da u svoje redove dovede Sinišu Stevanovića (26), dojučerašnjeg nogometaša Novog Pazara, koji je u svojoj karijerio nosio i dres Partizana, te ubilježio deset nastupa za mladu reprezentacije Srbije.

-
- Kontakt:
Koliko god on volio Želju, bio Manijak, brat, peto, deseto, on jednostavno nema kvalitet za nas...ni na terenu, ni na klupi...ako ćemo pošteno...
Pa jeste al' igrao je i van BiH, u Crnoj Gori i u Azerbejdžanu jest da stvarno ne znam kako mu je to pošlo za rukom al' nebitno sad.Jaozinho22 je napisao/la:Ne vidim što ne bi pristao bit' na klupi u svom omiljenom klubu a igrao je tamo za neki Sašk Napredak iz Dogloda.FaraonTM je napisao/la:Nedu je dobro imati u timu kao nekoga ko će podizati atmosferu i ložiti igrače i raju na tribinama, sad da li će on pristati da bude na klupi i tu i tamo uđe u igru, ne znam. Mislim da za nešto više nema kvalitet i šta god odluči i dalje će ostati jedan veliki Manijak i Željovac!
On ako hoće da ostane i ako nema drugih ponuda to je najbolja opcija za sve.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
realno, dosta nas s foruma bi moglo podizati atmosferu i ložiti igrače, ali svejedno nismo u timu 

Ako ćemo realno, napadač treba da zabija golove, a bojim se da Nedo nije od tog posla 

- Jaozinho22
- Kontakt:
Velahalve je napisao/la:Ako ćemo realno, napadač treba da zabija golove, a bojim se da Nedo nije od tog posla

Jaozinho22 je napisao/la:Velahalve je napisao/la:Ako ćemo realno, napadač treba da zabija golove, a bojim se da Nedo nije od tog poslaDa ga probamo onda na zadnjem veznom ?

- Jaozinho22
- Kontakt:
Velahalve je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la:Velahalve je napisao/la:Ako ćemo realno, napadač treba da zabija golove, a bojim se da Nedo nije od tog poslaDa ga probamo onda na zadnjem veznom ?
![]()
![]()
i zadnji vezni ga ponekad zabije
![]()
![]()

hahahhahahhaahhahahhahaahhah sve si objasnio hahahhmiretm je napisao/la:E kad mi neko pocne o kvalitetama Nede Turkovica i E Sadikovica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
@Jaozinho22 Nedo malo rjeđe

Svi znamo koliko Nedo voli Zelju i da je extra lik al ako nemamo ambicije za vise od 6-7 mjesta u ovoj kikiriki ligi neka ih i dalje a sto se Enisa tice znaci kad god i gdje god hoce ja i on 1vs1 u platu i gajbu pivedelinjo je napisao/la:hahahhahahhaahhahahhahaahhah sve si objasnio hahahhmiretm je napisao/la:E kad mi neko pocne o kvalitetama Nede Turkovica i E Sadikovica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

19TM87 ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
Možete se vi zezati koliko hoćete ali Nedo je u onoj polusezoni sa Adžemom bio najbolji asistent a nije bio skroz standardan. U toj polusezoni koju smo ocijenili pravo lošom smo imali 30 bodova što je za 2 više nego sad u 18 kola pa se vi zezajte. Slažem se da nije za ozbiljnijeg Želje, ali u ovoj ekipi, pa i sa još 4-5 pojačanja Nedo može povremeno ući sa klupe kad zatreba skok, ganjanje, pa i da odigra cijelu tekmu protiv nekog ako neko čisti kartone ili je povrijeđen.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bolje je da ulazi Mujagic nego onzaboljisportuBiH je napisao/la:Možete se vi zezati koliko hoćete ali Nedo je u onoj polusezoni sa Adžemom bio najbolji asistent a nije bio skroz standardan. U toj polusezoni koju smo ocijenili pravo lošom smo imali 30 bodova što je za 2 više nego sad u 18 kola pa se vi zezajte. Slažem se da nije za ozbiljnijeg Želje, ali u ovoj ekipi, pa i sa još 4-5 pojačanja Nedo može povremeno ući sa klupe kad zatreba skok, ganjanje, pa i da odigra cijelu tekmu protiv nekog ako neko čisti kartone ili je povrijeđen.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
Naravno da je bolje da Mujaga ulazi, ali nekad će možda trebati da završiš tekmu sa dva visoka ili da u zgusnutom rasporesu protiv Drine u Zvorniku odmoriš tog prvog napadača ili sl.
Nedo je momak i po, bas raja i pravi manijak, al lik nije najbolji ni na cvili kad igramo na male a kamol da Želji može pomoć, pored toga sportskog zivota tu nema, on je tu jednako kao i Enis onako radi borbenosti i jer nemaju neka primanja, al ako se krene ozbiljnije sa igracima onda za njih sigurno nece biti mjesta u 18..
Ja smatram da Nedo nije los fudbaler, sjecam ga se iz travnika odakle je i otisao u azerbejdjan, samo sad povreda bila i to ga je bas sjebalo, jer je u ovoj polusezoni imao bas prilike da igra, al sta ces takav je sport i zivot.
Eh sad u ovoj polusezoni nama gori, i mi bi mogli puno potrositi igraca, jer ce pritisak biti ogroman, i ako bi doveli dva napadaca, smatram da bi on trebao otici negdje na posudbu, npr gorazde, travnik, podgrmec. a ako bi jednog doveli onda da vidi bi li mozda docekao sansu, mada je posudba bolja opcija po meni, pa ako uhvati formu dati mu jos jednu sansu..
Eh sad u ovoj polusezoni nama gori, i mi bi mogli puno potrositi igraca, jer ce pritisak biti ogroman, i ako bi doveli dva napadaca, smatram da bi on trebao otici negdje na posudbu, npr gorazde, travnik, podgrmec. a ako bi jednog doveli onda da vidi bi li mozda docekao sansu, mada je posudba bolja opcija po meni, pa ako uhvati formu dati mu jos jednu sansu..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, Levin, TefalTava i 44 gosta.