Cinilo mi se da je igrao u vezi. Jos bolje, umjesto Djelmica. On se definitivno ne treba ignorisati. Vec imamo preslika sliku sa pocetka sezone, rijesili se par igraca, a doveli jednog hajmo reci provjerenog, a drugi treba da se dokaze.pile87 je napisao/la:Neces biti dosadan forum je i normalno diskutujemo pa taman nekad i nemamo isto misljenje to sasvim OK. I po meni bi Galesic bio dobar ali on je vise krilo nije da nam ne treba svaki kvalitetan igrac plus ovaj ima i nase drzavljastvo sto nama sada mnogo znaci. Samo ne znam koliko je uopste u kombinacijama. Uglavnom neka rade spremali su se za ovaj prelazni imaju sansu da pokazu sta mogu i koliko a konacni sud cemo dati nakon par utakmica.Gator je napisao/la:Bit ću dosadan, ali recimo meni je Galesic bolje rješenje od Tomica. A njega niko ne spominje samo zato što je igrao u nekom Koperu. A koper i u fazi raspada jači od nas.
@Velahavle Galesic je tip igraca kakav nam treba. Nema skrivanja, uzme loptu i okrene se prema protivnickom golu.