Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
naravno igram i ja cu kreirati ligusuarez7 je napisao/la:aj javite se svi koji cete igrati slijedecu sezonu...
Da si mi pomogo i pripazio me sa jednim kampom a ne dva..hahhaha od iduce sezone svi sve kampove na Tigrese bas kao ja hahahhPegi10 je napisao/la:Svi navijamo za Huseinagica, ne smije dozvoliti dominaciju Tigrova![]()
I ja igram.
bice zanimljiva sljedeca sezona tu je Gorazde pa i ja sam tu imam solidnu taktiku sadHuseinagic je napisao/la:Da si mi pomogo i pripazio me sa jednim kampom a ne dva..hahhaha od iduce sezone svi sve kampove na Tigrese bas kao ja hahahhPegi10 je napisao/la:Svi navijamo za Huseinagica, ne smije dozvoliti dominaciju Tigrova![]()
I ja igram.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igramsuarez7 je napisao/la:aj javite se svi koji cete igrati slijedecu sezonu...
Igramnedžad je napisao/la:Igramsuarez7 je napisao/la:aj javite se svi koji cete igrati slijedecu sezonu...
Ako ne bude vise od 10 ljudi iz druge lige igra se samo jedna liga.Sarmelino je napisao/la:Igram, ocel bit 1 liga il 2
Ajd barem imam ove sezone najboljeg strijelca
1.suarez7(1)
2.arelinho (1)
3.Pegi10(1)
4.jasmeeN (2)
5.Huseinagic (1)
6.Ramsey16 (1)
7.nedžad (2)
8.EmirGz (1)
9.Celtic (2)
10.Omerbavarac (1)
11.Eld0rado (1)
12.BULE (1)
13.Sarmelino (2)
14.S-Y-L-A-R (1)
Kampovi postoje na igri pa ne vidim razlog da se ne koriste.EmirGz je napisao/la:Čestitke Šampionima
i jedno pitanje,
Ima li iko da misli da je bolje da kampove ne koristimo nikako, niko od nas, ili reda radi da ne propadnu da se koriste u kupu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.