vidjeh i ja tohapuc je napisao/la:Kaže komentator "ne ljuti se Ibišević zbog nepriznatog gola", ovaj sekundu kasnije psuje sudiji majku u pi***.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
dvije asistencije, jedna odlična šansa neiskorištena i još dvije odlične situacije koje je usrao mrtvi Haraguchi, a koje su mogle rezultirati Vedadovim golom
- DragonGirl
- Kontakt:
Ime mu je Vedo plavooki bombarder
Koliko mi je drago zbog njega, još mi je draže što je opet pokazao klasu i ušutkao sve one koji ovdje, nema šta nisu pisali, unazad mjesecima.
Bravo ljudino i da dogodine, ako Bog da, igraš Ligu šampiona! Zaslužio si!
Koliko mi je drago zbog njega, još mi je draže što je opet pokazao klasu i ušutkao sve one koji ovdje, nema šta nisu pisali, unazad mjesecima.
Bravo ljudino i da dogodine, ako Bog da, igraš Ligu šampiona! Zaslužio si!
- sanelmasetic
- Kontakt:
Sad upravo nesto kontam, pa .ebo te sta bi tek ovaj momak radio da nije kloc 
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
Vraca se Vedo polahko ali sigurno,ssamo jos treba koju vaspitnu opalit onom Japancu,i bice to jos bolje,naravno pljuvaca nigdje,nije ni cudo,otisli na Edinovu temu
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Vratia se Šime
Što volim kad ovako ležerno svima začepi gubice
.Ta će Vedo panj obični 
Što volim kad ovako ležerno svima začepi gubice
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Gdje su oni @BigBigBangovi i ostala klapa koji nemaju nimalo stida?
Samo mi je zao sto je propustio 8 tekmi ove sezone, statistika bi zasigurno bila mnogo bolja, vjerujem makar 4.strijelac da bi bio...odmah iza Aubemejanga i Bayernovog dvojca
Samo mi je zao sto je propustio 8 tekmi ove sezone, statistika bi zasigurno bila mnogo bolja, vjerujem makar 4.strijelac da bi bio...odmah iza Aubemejanga i Bayernovog dvojca
- DragonGirl
- Kontakt:
Odlične partije
Ibišević sedmi najkorisniji napadač Bundeslige
Vedad Ibišević prosto se preporodio u dresu berlinske Herthe, koja je polusezonu 53. izdanja Bundeslige završila na visokom trećem mjestu. Nakon što u dresu Stuttgarta nije zabio čak 601 dan u Bundesligi, popularni Vedo je prelaskom u Herthu počeo podsjećati na svoje najbolje dane. Od mogućih 17 odigrao je 10 susreta, a u prvom dijelu sezone postigao je šest golova i upisao četiri asistencije. Naš napadač osmi je strijelac Bundeslige, treći je po broju asistencija među klasičnim napadačima, a po zbiru golova i asistencija sedmi je najkorisniji napadač u Bundesligi. Ove sezone dva puta je direktno svojim golom donio pobjedu svojoj ekipi. Plavooki bombarder se vratio!
Zaslužio je sve ovo naš Vedad. Hvala Dardaiju što mu ovoliko vjeruje i što mu nije zamjerio na onoj gluposti koju je napravio.
Hertha je prošle sezone zbog gol razlike ostala u ligi, a pred ovu su doveli Ibiševića, Daridu i Weisera, na klupi su ukazali povjerenje svom čovjeku Palu Dardaiju i rezultat svega toga su ovi sjajni rezultati i nadam se plasman u neko od UEFA takmičenja.
Rano je govoriti o ligi prvaka, tek su na pola puta, a konkurencija im je žestoka (Gladbach, Wolfsburg, Bayer i Schalke) i mislim da bi bili prezadovoljni plasmanom u UEFA ligu Evrope.
Vedadova statistika je fenomenalna, vidi se da uživa u fudbalu, a asistencije su neka nova dimenzija u njegovoj igri. Vjerujem da će oboriti svoj rekord po asistencijama u jednoj sezoni, 2007/08 ih je imao 9. Što se golova tiče, 15 bi bilo fantastično, što je po mom mišljenju i realan domet ove sezone.
Hertha je prošle sezone zbog gol razlike ostala u ligi, a pred ovu su doveli Ibiševića, Daridu i Weisera, na klupi su ukazali povjerenje svom čovjeku Palu Dardaiju i rezultat svega toga su ovi sjajni rezultati i nadam se plasman u neko od UEFA takmičenja.
Rano je govoriti o ligi prvaka, tek su na pola puta, a konkurencija im je žestoka (Gladbach, Wolfsburg, Bayer i Schalke) i mislim da bi bili prezadovoljni plasmanom u UEFA ligu Evrope.
Vedadova statistika je fenomenalna, vidi se da uživa u fudbalu, a asistencije su neka nova dimenzija u njegovoj igri. Vjerujem da će oboriti svoj rekord po asistencijama u jednoj sezoni, 2007/08 ih je imao 9. Što se golova tiče, 15 bi bilo fantastično, što je po mom mišljenju i realan domet ove sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mislim da je Hertha objektivno kvalitetom slabija od Schalkea, Leverkusena, Gladbacha i Wolfsburga al' su super iskoristili činjenicu da ne igraju u Europi dok je za konkurenciju borba na tri fronta zaista bila teška. Hetha ima solidnu zalihu bodova, ako nastave ovako igrati mislim da im je Europa sigurna.
A što duže ovi konkurenti ostanu u Europi (izuzev Gladbacha oni su već ispali) to Herthi rastu šanse za bolji plasman na kraju sezone.
A što duže ovi konkurenti ostanu u Europi (izuzev Gladbacha oni su već ispali) to Herthi rastu šanse za bolji plasman na kraju sezone.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DragonGirl
- Kontakt:
Hertha igra lijep fudbal, iznenađujuće lijep, atraktivan i zreo fudbal. Dosta je tu igrača čija imena nisu zvučna ali koji su očito itekako kvalitetni i to svojim igrama pokazuju iz utakmice u utakmicu. Weiser, Darida, Plattenhardt, Brooks, Haragouchi, Jarstein...pored Kaloua i Vedada kao već dokazanih imena. Trenutno veoma kompaktna ekipa, osjeti se taj timski duh i pozitivna atmosfera i između igrača i na relaciji igrači-trener. Dardai, iako mlad, do sada je pokazao itekakvu stručnost i čovjek im samo može poželjeti da u ovom tempu nastave i dalje i završe sezonu izlaskom u Europu.
To je uvijek dobitna kombinacija, čovjek je u Berlinu skoro 20 godina, u Herthu je došao kad je imao 21 i jednostavno zna kako klub diše. Mađari su ga bukvalno molili da ostane selektor, ali njegova želja je bila Hertha. To je logično, obzirom da je mlad trener i biće vremena za reprezentaciju.DragonGirl je napisao/la:Dardai, iako mlad, do sada je pokazao itekakvu stručnost i čovjek im samo može poželjeti da u ovom tempu nastave i dalje i završe sezonu izlaskom u Europu.
Jedan je od najzaslužnijih što se Mađarska plasirala na EURO nakon 44 godine, čak štaviše, njegov nasljednik je u posljednjih nekoliko utakmica zamalo ugrozio plasman.
Vrlo je moguće da će imati blistavu trenersku karijeru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sad samo nabijaj 
- JohnCleese
- Kontakt:
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 24 dec 2015, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ma je li moguce da ljudi odigraju tekmu fife a da nista ne opsuju.
btw, gledaj Vede sto je osjedio.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Vedo kulturan covjek, ne psujeLakoste je napisao/la:Ma je li moguce da ljudi odigraju tekmu fife a da nista ne opsuju.![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Proximic, s4mke, Sveti i 88 gostiju.