KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Crvena Zvezda
Objavilo je dosta medija da je M-Will out a da na njegovo mjesto dolaze Pargo ili Micic.
Nek se nose u pm.Ethel je napisao/la:Williams odlazi, Micic dolazi
Cekamo Williamsa da se vrati 6 meseci i onda nam preko medija jave da je out.
Jedino sto se ne radi o Micicu , nego o Pargu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma ok to, nego me zanima sad , kakve to zdravstvene probleme ima Williams ? Da nije marijuana taj zdravstveni problem ?DANTES je napisao/la:ja da mogu birati za moj tim bio bi to pargo,
Pa ima li jedna pozicija da nema turbulencija od pocetka sezone 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Pa vidis da nema, pozicija 5 nekako najstabilnija.Ethel je napisao/la:Pa ima li jedna pozicija da nema turbulencija od pocetka sezone
I tu Sofo, pa Nastic, Boze sacuvaj, valjda izadje na dobro..Tribalian je napisao/la:Pa vidis da nema, pozicija 5 nekako najstabilnija.Ethel je napisao/la:Pa ima li jedna pozicija da nema turbulencija od pocetka sezone
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma i bilo je vrijeme da se nešto radi sa Williamsom, on bi trebalo da je prvi play, ide TOP16, ide najvažniji dio sezone u aba-i, a on ne može da se sastavi. Ako je istina da odlazi, nek mu je sa srećom i hvala mu za sve, a posebno za onih vezanih 17
Što se tiče zamjene, ako se dvoume između Parga i Vasilija, naravno da bih više volio ovog prvog jer je igrač sa evroligaškim pedigreom, što se za Micića baš i ne bi moglo reći.
Što se tiče zamjene, ako se dvoume između Parga i Vasilija, naravno da bih više volio ovog prvog jer je igrač sa evroligaškim pedigreom, što se za Micića baš i ne bi moglo reći.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma kakav Pargo,čovjek ima milionski ugovor u Kinidscile je napisao/la:Objavilo je dosta medija da je M-Will out a da na njegovo mjesto dolaze Pargo ili Micic.
Po meni je Micić čista glupost pored Mekela živog osim ako se ne izlazi Mišku u susret za nešto drugo
Imal nekih naznaka da ce Zvezda dovest neku pravu cetvorku ? Meni je Miller, bez obzira na visinu, cista trojka. Mislim da bi Zvezda s jos nekom pravom cetvorkom za Euroligu mogla nekako proci medju 8. Ne znam kad se Mitrovic treba vratit, zna li se jel ima kakve nade da se vrati do kraja januara ?
Rotacija
Pargo-Jovic
Dangubic-Guduric
Miller-Lazic
Neka j.e.b.e.n.i.j.a cetovrka-Mitrovic
Zirbes-Stimac
sa jos onom djecom i mladim igracima bi se itekako mogla pobit za prolaz u ovoj grupi.
Rotacija
Pargo-Jovic
Dangubic-Guduric
Miller-Lazic
Zirbes-Stimac
sa jos onom djecom i mladim igracima bi se itekako mogla pobit za prolaz u ovoj grupi.
Slažem se u potpunostiEpidaurus je napisao/la:Imal nekih naznaka da ce Zvezda dovest neku pravu cetvorku ? Meni je Miller, bez obzira na visinu, cista trojka. Mislim da bi Zvezda s jos nekom pravom cetvorkom za Euroligu mogla nekako proci medju 8. Ne znam kad se Mitrovic treba vratit, zna li se jel ima kakve nade da se vrati do kraja januara ?
Rotacija
Pargo-Jovic
Dangubic-Guduric
Miller-Lazic
Zirbes-Stimac
Fali nam kakav crnac na poziciji 4/5
- alan_kardec
- Kontakt:
Slažem se, i Tejić je zreo za otkaza.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ne znam jesi li pratio njega prije zvezde, on je imao ozbiljnih srčanih problema. pa je to prevazišao. onda je došao u unikahu, pa lokomotivu.Tribalian je napisao/la:Ma ok to, nego me zanima sad , kakve to zdravstvene probleme ima Williams ? Da nije marijuana taj zdravstveni problem ?DANTES je napisao/la:ja da mogu birati za moj tim bio bi to pargo,
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Cisto sumnjam da su to uopste zdravstveni problemi.. Tako su skoro svi koji su dobili nogu imali neke probleme, a zadnji je Sofo koji je imao "stomacni virus".
U vezi Parga.. nisam ja pisao za njega, nego neki mediji, samo sam samo to prenio ovdje. Ovo sam vec i pisao, ali od trojca Mekel-Thompson-Sofo, meni je Mekel najmanje zasluzio otkaz.. Jeste odigrao kao amater u EL te dvije-tri utakmice, ali je u ABA ligi mozda bio i nas najbolji igrac. Proslogodisnji M-Will mi je daleko bolji od njega, ali ne i ovogodisnji koji gubi lopte kao na traci.
Sto se tice visokog igraca, cisto sumnjam da cemo tu dovoditi nekoga ove sezone.. Miller je ocigledno projektovan kao cetvorka kod nas, jer nije ni minut odigrao na trojci ove sezone. Sa zdravim Lukom na visokim pozicijama imamo sest igraca (Miler, Mitrovic, Tejic, Cirbes, Stimac, Nastic) + Simonovic koji igra cetvorku protiv nizih protivnickih postava.
Protiv Thompsona nemam nista, momak se trudi.. ali kad nece onda nece. Sa njim se rastati i dovesti nekoga ko barem otvorene suteve pogadja.
U vezi Parga.. nisam ja pisao za njega, nego neki mediji, samo sam samo to prenio ovdje. Ovo sam vec i pisao, ali od trojca Mekel-Thompson-Sofo, meni je Mekel najmanje zasluzio otkaz.. Jeste odigrao kao amater u EL te dvije-tri utakmice, ali je u ABA ligi mozda bio i nas najbolji igrac. Proslogodisnji M-Will mi je daleko bolji od njega, ali ne i ovogodisnji koji gubi lopte kao na traci.
Sto se tice visokog igraca, cisto sumnjam da cemo tu dovoditi nekoga ove sezone.. Miller je ocigledno projektovan kao cetvorka kod nas, jer nije ni minut odigrao na trojci ove sezone. Sa zdravim Lukom na visokim pozicijama imamo sest igraca (Miler, Mitrovic, Tejic, Cirbes, Stimac, Nastic) + Simonovic koji igra cetvorku protiv nizih protivnickih postava.
Protiv Thompsona nemam nista, momak se trudi.. ali kad nece onda nece. Sa njim se rastati i dovesti nekoga ko barem otvorene suteve pogadja.
Davno a mislim da je to to što se njega tiče.Sledeće sezone on je najvjerovatnije na pozajmicialan_kardec je napisao/la:Slažem se, i Tejić je zreo za otkaza.
Ma vjerovatno novinarska patka, ko i inace.. Ne vidim ni gdje bi se mogao ubaciti u roster, jer na trojci igraju Simon i Dangubic.. jedino ako bi ga Radonjic forsirao na beku, tj zamijenio sa Thompsonom.. a nije da ovaj ne bi mogao igrati tu poziciju.
Zamisli onda petorke:
Jovic - 198cm
Kinsey - 200cm
Simonovic - 203cm
Miller - 208cm
Zirbes - 208cm
Zamisli onda petorke:
Jovic - 198cm
Kinsey - 200cm
Simonovic - 203cm
Miller - 208cm
Zirbes - 208cm
Simona sa ovakvim procentima za tri i ovakvim igrama ni LeBron ne moze istjerati iz ekipe
B92 (a realno su mozda i najpouzdaniji) objavio da je Williams opet pao na doping testu, al ovaj put internom, nakon cega je raskinut ugovor. Sta ces, ne moze covjek bez vutre. Isto napisali da dolazi Micic umjesto njega, kao i da se trazi jos jedan visoki igrac i zamjena za Thompsona koji ce najvjerovatnije otici..
B92 (a realno su mozda i najpouzdaniji) objavio da je Williams opet pao na doping testu, al ovaj put internom, nakon cega je raskinut ugovor. Sta ces, ne moze covjek bez vutre. Isto napisali da dolazi Micic umjesto njega, kao i da se trazi jos jedan visoki igrac i zamjena za Thompsona koji ce najvjerovatnije otici..
Prema saznanjima B92, Zvezda i Vilijams će raskinuti ugovor na štetu igrača sa čime se i on složio.
Vilijams prema našim saznanjima nije trenirao u proteklom periodu ni blizu očekivanog, delovao je odsutno, a sve zbog 'privatnih' problema zbog kojih je i pristao na raskid ugovora.
Međutim, prema nezvaničnim saznanjima, Amerikanac je ponovo pao na doping testu, koji je ovoga puta interno obavio u klubu.
Dolazak Micića najverovatnije neće biti jedini u narednih nekoliko dana, pošto Zvezda, kako saznajemo, traži još jedno pojačanje na bekovskim pozicijama.
Je.ba li vas više bekovi da vas je.bali a Cirbes bez duše osta
Vilijams prema našim saznanjima nije trenirao u proteklom periodu ni blizu očekivanog, delovao je odsutno, a sve zbog 'privatnih' problema zbog kojih je i pristao na raskid ugovora.
Međutim, prema nezvaničnim saznanjima, Amerikanac je ponovo pao na doping testu, koji je ovoga puta interno obavio u klubu.
Dolazak Micića najverovatnije neće biti jedini u narednih nekoliko dana, pošto Zvezda, kako saznajemo, traži još jedno pojačanje na bekovskim pozicijama.
Je.ba li vas više bekovi da vas je.bali a Cirbes bez duše osta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.