Ja volim Dulju, i odavno se moglo vidjeti da ima strasan potencijal, ali tek malo vise od pola sezone, on igra na nekom nivou. Tako smo i Radovcu za jednu polusezonu sto je bljesnuo dali bolji ugovor, a danas jedva cekate da ga nogiramo.
Jedno je ocigledno, Jesic stvara ekipu za naredne dvije godine (toliko su svim novim ugovori) koliko I on jos ima ugovora.
Jedino pitanje il ti potencijalni problem ostaje, koliko ce Jesic nesto moci napraviti na proljece tj. da li ce biti ustanju uzeti 1 od trofeja. Ako ne, mislim da ga ceka sudbina Kodre.
Do sad je Jesic napravio nekolicinu odlicnih poteza. Uveo autoritet, raspustio neke igrace koji se nisu dolicno ponasali, uveo autoritet. Nebih puno da ga krivim za poraze (3 jeste mnogo) jer dovoljno je reci da nam je na golu stajao momak koji nije bio u planu da brani nikako ove sezone, na beku je izbacio naseg mladog igraca, vecina prvotimaca na kraju su bile zamisljene rezerve. Jesicu su ocigledno ruke odrijesene, sam pravi "svoj" tim ovog proljeca, ali trebat ce I vremena da se to ukomponuje, a vremena bas i nemamo. Pokazao je da zna doduse sa nekim drugim timovima ranije. Nadam se da napokon imamo dugorocnije rijese u strucnom stabu. Al vidjecemo na proljece sve.