J*** te kakav cigan!!! Pa kad se tako stima sto nama kao najtrofejnijem klubu u BiH ne nastimase makar jednom u ovih 5 godina koje su iza nas da odemo u Evropu makar kad se to tako stima? J*** mu covjek koji mu je rekao sve... Klasicna pitarska filozofija... ako oni nisu u vrhu sve je namjesteno i sve je zavjera... al neka nek se tjese... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!!!mirza_9 je napisao/la:Alaim: Prije sedam kola sve se znalo
Muhamed Alaim godinama živi za klub, za razliku od nekih kojima je klub usputna stanica, poligon za prodaju. Alaim je iz ljubavi prema klubu odbijao unosne ponude, povređivao se i ostajao bez transfera, zapostavljan od strane selektora, a bio prvi na braniku kada je trebalo braniti ugled kluba. Čini se da je i njemu prekipilo. Sreli smo ga dok je u «Pionirskoj» šetao svoju djecu. - U ovoj ligi se sve unaprijed zna. Željo je politički prvak. Misliš da je slučajno što je jedne godine prvak iz reda Hrvata, druge Srba, treće godine iz bošnjačkog korpusa. Pa, meni je čovjek rekao i šokirao me prije sedam kola, ko će biti prvak, ko će ispasti, ko uzeti Kup. Nisam vjerovao, ali već tada je nepravljen inižinjering da Sarajevo ne ode u Evropu - rekao nam je Alaim, koji je stekao simpatije, kako u svom klubu, tako i u drugim sredinama zbog svoje beskompromisne borbe za čiste odnose u fudbalu. Čini se kako je shvatio da je to «sizifovski posao», pa je izvjestan njegov odlazak iz naše lige.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Daj pitaj te Alaima hocel Celik ispasti
Sretno Zelji i da izvuce sto lakseg protivnika...ja bi licno volio Partizan (lagan
)
Sretno Zelji i da izvuce sto lakseg protivnika...ja bi licno volio Partizan (lagan
A C A B !
ja sam to rekao ima 15 dana ovde na forumu. Sve zavrseno davno već.LIvada je napisao/la:U danasnjem sportu...Rusmir Cviko kaze...da je Gancev prvo pojacanje..za narednu sezonu
Semper Fidelis
Medju igracim njanjajeva kruzi prica kako jedino Chuck Norris moze skinuti Alaima sa gola...
eki dragog alaima. pa evo, osma sezona kako se igra jedinstvena liga, po dvaput bili prvaci zrinjski i široki, a do ove sezone jedino sarajevo osvajalo iz bošnjačkog korpusa. talovi ne poznaju nacionalni ključ 
fixator je napisao/la:ja sam to rekao ima 15 dana ovde na forumu. Sve zavrseno davno već.LIvada je napisao/la:U danasnjem sportu...Rusmir Cviko kaze...da je Gancev prvo pojacanje..za narednu sezonu
na kojoj poziciji igra?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Desni bek, a ovog papka Alaima treba tuziti zbog lazi i klevete.nick je napisao/la:fixator je napisao/la:ja sam to rekao ima 15 dana ovde na forumu. Sve zavrseno davno već.LIvada je napisao/la:U danasnjem sportu...Rusmir Cviko kaze...da je Gancev prvo pojacanje..za narednu sezonu
na kojoj poziciji igra?
Golmanska pozicija je rjesena, ukoliko Kerla ostane treba nam jos 1 stoper ukoliko ode onda jos 2, Trebaju oba beka,
Zadnji vezni, neko umjesto Bekrica i jedan jak spic.
Po meni sastav
Sehic
Gancevski-Mesic-Bogicevic-Lukacevic/Bekić
Culum-Hasanovic
Beslija Bekric?/Osmanagic Bučan
Lazo/Pojačanje
Moze napraviti nesto u LP a to je plasman u 3 pretkolo i borba za cetvrto
Cuva Bog Zelju svog!
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
evo nama danas jedne gostujujce pobjede
leotar bez 20 igraca
leotar bez 20 igraca
Jeb.ote kralj kakve su ovo budale. Oni su gore fakat svi pukli.mirza_9 je napisao/la:Alaim: Prije sedam kola sve se znalo
Muhamed Alaim godinama živi za klub, za razliku od nekih kojima je klub usputna stanica, poligon za prodaju. Alaim je iz ljubavi prema klubu odbijao unosne ponude, povređivao se i ostajao bez transfera, zapostavljan od strane selektora, a bio prvi na braniku kada je trebalo braniti ugled kluba. Čini se da je i njemu prekipilo. Sreli smo ga dok je u «Pionirskoj» šetao svoju djecu. - U ovoj ligi se sve unaprijed zna. Željo je politički prvak. Misliš da je slučajno što je jedne godine prvak iz reda Hrvata, druge Srba, treće godine iz bošnjačkog korpusa. Pa, meni je čovjek rekao i šokirao me prije sedam kola, ko će biti prvak, ko će ispasti, ko uzeti Kup. Nisam vjerovao, ali već tada je nepravljen inižinjering da Sarajevo ne ode u Evropu - rekao nam je Alaim, koji je stekao simpatije, kako u svom klubu, tako i u drugim sredinama zbog svoje beskompromisne borbe za čiste odnose u fudbalu. Čini se kako je shvatio da je to «sizifovski posao», pa je izvjestan njegov odlazak iz naše lige.
Lijepo je igrati Evropu, ali se ne treba opterečavati s tim. Bitno je da smo prvaci, sve preko je trenutno luksuz. Trenutno smo preslabi za neki zapažen rezultat. Nadam se da ćemo iz ovog prelaznog roka izaći jači i bogatiji. Odlasci su neminovni. Klub treba dodatno stabilizovati i ojačati. Treba nastaviti harati u domaćoj ligi, ima vremena za Evropu. To dolazi samo po sebi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ovaj alaim. On nešto priča" politički prvak", vela havle. Rugala se ruga pa postala druga. PA OPĆE JE POZNATO DA IM OPĆINA CENTAR U KOJOJ JE DOTIČNI PREDSJEDAVAJUĆI OV ZBOG NJEGA OPRAŠTA DUGOVE ZA IGRANJE NA KOŠEVU!!!! Eh sada, obzirom da je gospodin redovan u mejtaškoj džamiji koja je donedavno bila sjedište kadrovske službe temeljne stranke u bošnjaka, nakon predhodnih stranačkih izbora izgubila na moći, SADA je najednom Željo politički prvak. Fuujjjjjjjjjjjjj Stvarno pitari ne trebaju vam ovakve stvari. Znam da hoćete da crknete od ljubomore ali ne treba vam ovo. Ili je to ona furka sami protiv svih. Šta god da je glupo je, i što je najvažnije neće izaći na dobro. Za torpedo prije svega. Samo se nadam da će se kako u klubu tako i na tribinama uspjeti zadržati ova pozitivna atmosfera bez obzira na rezultate kluba. I da ću i dalje viđati ljude sa djecom da dolaze na utakmicu bez straha da će se desiti neki belaj.
Naprijed Željo ljubavi moja !!!!!
Naprijed Željo ljubavi moja !!!!!
Samo Željo!
-
Respektiva
Jedini čovjek koji se bori da ova glupa liga bude nešto , a vi po njemu..
sve je istina što je rekao i to je očito..
vi pratite ligu samo ove sezone i neznate za prošle godine ko je osvajao i tako ?
pare rade , pare osvajaju ligu i tako je to..
ne vrijeđajte čovjeka on jedini igra SRCEM U PL.
MUHAMED ALAIM !
sve je istina što je rekao i to je očito..
vi pratite ligu samo ove sezone i neznate za prošle godine ko je osvajao i tako ?
pare rade , pare osvajaju ligu i tako je to..
ne vrijeđajte čovjeka on jedini igra SRCEM U PL.
MUHAMED ALAIM !
- eliminator
- Kontakt:
-
bekrija1990
Halaim je gotovo pa u pravu. Da ce Zeljo biti prvak znalo se jos prije 10-11 kola, a ne od prije 7 kako on to tvrdi. Svako normalan je nakon rasturanja Celika, Sirokog i ostalih (osim Slobode) to shvatio, a malene je su samo stative i nedostatak Manijaka na tribinama sprijecile da to definitivno shvate.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
alaima tužiti odmah, uhljebio se papak po odborima pa sad misli da može lajati, e pa ja da sam u upravi ja bih te odmah majstore tužio a ti ako imaš dokaze podnesi ih, a ne srati ovako sa mindera, kleveta je ovo ako nemaš dokaze, dosta šuplje više, svi se fol bore za bolju ligu a samo svoju korist ganjaju, ma yebite mater više.
ŽELJO ŠAMPION i vozdra
ŽELJO ŠAMPION i vozdra
Semper Fidelis
pa zasto se nije razocarano pokupio iz nase lige kada je sarajevu "namjestena" titula... tada mu to "namjestanje" nije smetalo... koji papak
- bistrikboy
- Kontakt:
Pukla Pichka
Pojedose se dusmani

Pojedose se dusmani

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
A šta da kažem ,nadam se da neće doći do raspinanja ekipe, inače Bajića nikad nisam gotivio, meni svejedno.
_____________________________________________________________________________________________
I šta je sa Pelakom jel ima čiste papire, on i Arsenijević su pravo dobri igrači. Arsenijević jedan od najboljih igrača Slavije (bio). Zeba trenira sa Željom !?
EDIT: Inače što se tiče Kerle trebalo bi mu ponuditi novi ugovor ,a ako ne pristane suspenzija i idi kopaj kanale.
_____________________________________________________________________________________________
I šta je sa Pelakom jel ima čiste papire, on i Arsenijević su pravo dobri igrači. Arsenijević jedan od najboljih igrača Slavije (bio). Zeba trenira sa Željom !?
EDIT: Inače što se tiče Kerle trebalo bi mu ponuditi novi ugovor ,a ako ne pristane suspenzija i idi kopaj kanale.
Zadnja izmjena: cassanova, dana/u 26 maj 2010, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
1996
Moj ti kontaju da su svi uzeli titulu ko anamo oni...Ja sam primjetio da je ovaj alajim jad jos onda kad nekon derbija na Grbavici i TV prenosa daje intervju i kaze sudije nas pokrale, pored mene 10 pitara koji mu J*** sve na kamaru zato.bistrikboy je napisao/la:Pukla Pichka![]()
Pojedose se dusmani
Ma kojih je.b.e sve koletivno. Pukli su ove sezone definitivno. Pogledaj im jada od navijača. Sad se i oni podjelili u dvije grupe. Ovi nepismeni napadaju po parkovima i kafanama, uliječu u stadion, a ni do Konjica ne mogu čitavi doći a ovi drugi linafo "pismeniji" što znaju korisititi Internet ovdje ser.u odnosno sve poriču ili pravdaju nasilje. Murija ih je počela odrađivati samo ih još čekaju da na kakvo gostovanje krenu i ****.aće ih skroz. A da je pukotina kolektivna dokazuju ovi jadovi poput Alaima.
No vratimo se mi šampionu. Kakve ugovore imaju Mešić i Bogičević? Odlazaka će biti sigurno, ali ne bi valjalo da ode više od tri igraća iz prve postave.
No vratimo se mi šampionu. Kakve ugovore imaju Mešić i Bogičević? Odlazaka će biti sigurno, ali ne bi valjalo da ode više od tri igraća iz prve postave.
Zadnja izmjena: čamac, dana/u 26 maj 2010, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
[/quotmirza_9 je napisao/la:Alaim: Prije sedam kola sve se znalo
Za ovakve izjave se u normalnim državama i normalnim savezima disciplinski odgovara.Neki dan je negdje izjavio da su Željini najbolji igrači Amar i Nijaz, što je čisto blaćenje naše svetinje jer insinuira da smo nepošteno došli do uspjeha.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.