Sport i TV

arelinho
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la arelinho » 25 dec 2015, 00:39

miki_92 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Da vas pitam nesto. Sad kada mi u stan dodje telemach umjesto hs-a je li moguce da prikljucim moju tv premi paket i da mi to bude u jednoj sobi na tv-u,a u drugoj sobi na tv-u da uzmem samo kablovsku telemach ? Je li moguce imati i moju tv i telemach kablovsku u istom stanu ? :) :)
normalno da je moguce, samo cemu izlaganje tolikom trosku
sam Telemach je i vise nego dovoljan
Pa nekako bih volio da imam oboje i sk i arene. Mislio sam da hs ima duzi ugovor sa arenama i da sad kad dodje telemach umjesto hs da cu imati oboje jedan duzi period makar godinu dana. Danas neko napisa da imaju do polovine januara tako da cu dobiti samo sk. :) :)

Logosoft ima oboje,ali ne znam na koliko imaju ugovor da imaju oboje u svom paketu.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 dec 2015, 00:44

za ono do sredine januara ti nije za sarajevo cini mi se iz zenice da je rambo, ne znam do kada hs ima :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 dec 2015, 00:45

JoseMourinho je napisao/la:za ono do sredine januara ti nije za sarajevo cini mi se iz zenice da je rambo, ne znam do kada hs ima :mrgreen:
Nadam se da makar imaju godinu dana. :) :) Sa HS-om sa bio zadovoljan realno. Imao sam arene u hd paketu sa onim modulom bez recievera. :) :) Pa cemo vidjeti kad dodju do mene sta cu i kako cu.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 dec 2015, 00:48

i ja cekam, et poceli su ko ubacivat kod mene jos nista nema (stari grad), tako da nek prvo ubace pa cu vidjet onaj Duo Net vjerovatno paket uzet + SK HD i meni ne treba nista vise :mrgreen:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 dec 2015, 00:56

Na analognoj ce biti Arena 1 i tri Sport Kluba a na digitalnoj Sve Arene.Uglavnom bit ce sve do kad ne znamo al do tad je uzivanje :njanjanja: :njanjanja:

Evo tako pise na stranici HS Kablovska.Postavili su listu kanala.Nema Pinkova osim Pink Musica.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 dec 2015, 01:04

JoseMourinho je napisao/la:i ja cekam, et poceli su ko ubacivat kod mene jos nista nema (stari grad), tako da nek prvo ubace pa cu vidjet onaj Duo Net vjerovatno paket uzet + SK HD i meni ne treba nista vise :mrgreen:
Ja sam Novo Sarajevo i jos nisu ubacili kod mene nijedan SK.
Manuel je napisao/la:Na analognoj ce biti Arena 1 i tri Sport Kluba a na digitalnoj Sve Arene.Uglavnom bit ce sve do kad ne znamo al do tad je uzivanje :njanjanja: :njanjanja:

Evo tako pise na stranici HS Kablovska.Postavili su listu kanala.Nema Pinkova osim Pink Musica.
Evo bas gledam to na stranici njihovoj. Onda ce biti dobro :njanjanja: :njanjanja:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 dec 2015, 01:04

de dajte link ja ne mogu da nadjem :rol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 dec 2015, 01:05

Lafo na tom spisku nema nijednog SKa u digitali, a ja imam SK. :hmmmmm:

http://www.hs-hkb.ba/digitalna-tv/lista ... ih-kanala/
A.F.C. Bournemouth!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 dec 2015, 01:07

JoseMourinho je napisao/la:de dajte link ja ne mogu da nadjem :rol:
To je za kablovsku
http://www.hs-hkb.ba/kablovska-tv/lista-kanala/
znaci ko ima samo kablovsku dobit ce SK 1,2,3 i Arenu BiH,a ko ima one pakete kao sto su kid i to dobit ce i sve cetiri arene uz ove sport klubove. :D :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 dec 2015, 01:08

arelinho je napisao/la:
To je za kablovsku
znaci ko ima samo kablovsku dobit ce SK 1,2,3 i Arenu BiH,a ko ima one pakete kao sto su kid i to dobit ce i sve cetiri arene uz ove sport klubove. :D :D
Tako je :)
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 dec 2015, 01:47

arelinho je napisao/la:Da vas pitam nesto. Sad kada mi u stan dodje telemach umjesto hs-a je li moguce da prikljucim moju tv premi paket i da mi to bude u jednoj sobi na tv-u,a u drugoj sobi na tv-u da uzmem samo kablovsku telemach ? Je li moguce imati i moju tv i telemach kablovsku u istom stanu ? :) :)
Naravno. Ja imam Telemachov Duo Net (40KM) i MojaTV Phone+ (26KM). Dok nije bilo Telemacha u naselju, imao MojaTV Full paket (trenutno 60 KM, dugo vremena dok sam koristio bio 65KM).

A možeš to sve na jedan TV priključiti, živo se njima yebe sve dok uredno plaćaš. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 dec 2015, 02:08

E taman ti krofnin mali :mrgreen:
Net ti je 20, znaci leti :D ostalo koje SK i HD-u imaš je li samo ovaj bez broja SK HD?
Ostali glavni kanali imaju svi, jel tako?
Eurosport u HD-u nema?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 dec 2015, 02:20

JoseMourinho je napisao/la:E taman ti krofnin mali :mrgreen:
Net ti je 20, znaci leti :D ostalo koje SK i HD-u imaš je li samo ovaj bez broja SK HD?
Ostali glavni kanali imaju svi, jel tako?
Eurosport u HD-u nema?
Net mi je 25. Povećali nedavno. :mrgreen:

SK1 HD (još su tu Face HD, N1 HD i BHT1 HD i Nature/History HD) je u najnižem start paketu, SK2 HD je u osnovnom i SK3 HD (te SK 4, SK 5 i SK 6) u proširenom. A SK HD paket (gdje ima još i onaj SK HD na kojem idu prenosi sa SK 4, SK 5 i SK 6) je 4KM. To je ako imaš samo digitalnu.

Međutim ako nešto iskombinuješ, proći ćeš mnogo bolje. Zavisi koja te kombinacija zanima i šta si imao kod HS-a.

Duo net:
slika
Trio grande:
slika
Tabela HD kanala koji dolaze uz određeni paket:
slika
Realno najveca im je mana sto nemaju neki sportski paket gdje bi objedinili sve SK i dodali im ES HD. Ali meni i nije neki problem nedostatak SK 4,5 i 6, jer sve najbolje ide na prva tri kanala. Jedino Englezi seru sa onim terminom u 16h, ali to su ionako bezveze tekme. :P
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 dec 2015, 03:00

arelinho je napisao/la:
To je za kablovsku
A otkad ovo, meni su i dalje nekakvi pinkovi na mjestu gdje bi trebao biti sk ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 dec 2015, 03:25

@messila
Ma duo net definitivno jer mi telefon ne treba, a preko petobanke mi se ne daje jer više od ovih 25 neta mi stvarno ne treba :D
Jedino vidjet cu sta mi je bolje proširiti cijelokupni paket kanala ili uzeti samo SK HD dodatno, za 4,5,6 mi nije neka potreba jedino možda radi foxova u hd-u radi staraca jer onaj fox crime redovno gledaju ako mi se bude isplatilo uzet neki od ovih proširenih paketa :D

Ma na hs-u imo običnu kablovsku, nisam digitalu jer sam sebi uveo mmds telemachov odavno, al bi ga sad isključio :mrgreen:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 dec 2015, 03:30

Kroz moju ulicu nista nije proslo, a u epicentru Starog Grada zivim. :damn: Muku mucim sa Telemachom mmds (TV) i T3 netom (8Mbps) i jos 45 KM dajem za ova gov..na... :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Sport i TV

Post Postao/la JoseMourinho » 25 dec 2015, 08:00

uNbx je napisao/la:Kroz moju ulicu nista nije proslo, a u epicentru Starog Grada zivim. :damn: Muku mucim sa Telemachom mmds (TV) i T3 netom (8Mbps) i jos 45 KM dajem za ova gov..na... :puke:
Kako HS nemaš da ti je proso kroz ulicu? :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 dec 2015, 08:04

SK 1 umjesto Pink 2
SK 2 umjesto Pink Family
SK 3 umjesto Pink Movies

Po frekvencijama ove kanale ce zamjeniti, kod mene još nije javim kad bude :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 25 dec 2015, 10:01

Meni je odavno Telemach, a evo vidim da sad imaju Arene, ali su, eto, blokirane. Možda bude šta. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Re: RE: Re: Sport i TV

Post Postao/la uNbx » 25 dec 2015, 15:23

JoseMourinho je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Kroz moju ulicu nista nije proslo, a u epicentru Starog Grada zivim. :damn: Muku mucim sa Telemachom mmds (TV) i T3 netom (8Mbps) i jos 45 KM dajem za ova gov..na... :puke:
Kako HS nemaš da ti je proso kroz ulicu? :mrgreen:
Gornji dio ulice pokrili, donji nisu...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.