FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Djokeru, prijedji na opste diskusije sve ti objasnim fala
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
3 KM dnevna ako me sjećanje služi dobro.Amca007 je napisao/la:Koliko je ulaz za Hasetov turnir?
Hoće li biti Sabahudinovih pjesama?Steph je napisao/la:3 KM dnevna ako me sjećanje služi dobro.Amca007 je napisao/la:Koliko je ulaz za Hasetov turnir?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne puštam ja muziku u Skenderiji, nažalost...High je napisao/la:Hoće li biti Sabahudinovih pjesama?Steph je napisao/la:3 KM dnevna ako me sjećanje služi dobro.Amca007 je napisao/la:Koliko je ulaz za Hasetov turnir?

Išli bi Sabahudin i Relja Popović da se ja pitam.
Ne kontaju te sta pricas. Znam neke primjere iz naseg kluba gdje su igraci placeni na papiru al jbg dok se odvadi konlretno za nekoga igrac ne dobije toliko kao na papiru.jurisicduska je napisao/la:Mi nismo Privatni klub i privatna firma to što su vam nametnuli to ko vaše mišljenje je nonsens i neću se čak ni truditi da vas ispravim pravno relevantnim argumentima.
Ovo za Telekom i plate neću ni komentarisati, valjda nekad shvatiš šta si napisao.
Ne određuje Tan kolika će kome biti plata, nit on daje za plate i ne znam na osnovu čega si to zaključio.
Ne interesuje mene kolika je njima cifra, nego da ne bude plaćeniji prosječan igrač od najboljeg igrača lige, jer se to zove pranje para i izvlačenje istih iz kluba, preko ugovora i ugradnje u ugovore. Ne kažem da je to s nama slučaj ali zlu ne trebalo treba se znati. Cifre me ne interesuju. Niste vi to nešto skontali dobro.
Vrijeme ce pokazati samo stepljenja.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- sarajevo46
- Kontakt:
Navijači fudbalskog kluba Sarajevo - Horde zla - danas(sinoc) su napravili potez koji treba da slijede svi navijači u Bosni i Hercegovini, ali i šire. Navijači aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine posjetili su Zavod za transfuzijsku medicinu FBiH u Sarajevu i poklonili "Poklon koji samo ti možeš dati".

Al u k.rcu!ShofaII je napisao/la:Ne kontaju te sta pricas. Znam neke primjere iz naseg kluba gdje su igraci placeni na papiru al jbg dok se odvadi konlretno za nekoga igrac ne dobije toliko kao na papiru.jurisicduska je napisao/la:Mi nismo Privatni klub i privatna firma to što su vam nametnuli to ko vaše mišljenje je nonsens i neću se čak ni truditi da vas ispravim pravno relevantnim argumentima.
Ovo za Telekom i plate neću ni komentarisati, valjda nekad shvatiš šta si napisao.
Ne određuje Tan kolika će kome biti plata, nit on daje za plate i ne znam na osnovu čega si to zaključio.
Ne interesuje mene kolika je njima cifra, nego da ne bude plaćeniji prosječan igrač od najboljeg igrača lige, jer se to zove pranje para i izvlačenje istih iz kluba, preko ugovora i ugradnje u ugovore. Ne kažem da je to s nama slučaj ali zlu ne trebalo treba se znati. Cifre me ne interesuju. Niste vi to nešto skontali dobro.
Kako te nije stid i pomisliti to? Pa nismo btaca Sadikovici ili Livaje koji su tu samo radi pranja. Ne budali.
Ustvari, koji su to igraci, daj mi dokaze za to. Ili je i to ona famozna strumfovska da Tan se krade i Tan zavrnuo pipu?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Sretan praznik braci koja slave,sve najbolje njima i njihovim porodicama
-
- Kontakt:
ne mogu da se nafuram na ovaj mali fudbal nikako,napetije mi je gledati sfk ili kako se vech zovu one nashe zhene od toga
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ShofaII je napisao/la:Ne kontaju te sta pricas. Znam neke primjere iz naseg kluba gdje su igraci placeni na papiru al jbg dok se odvadi konlretno za nekoga igrac ne dobije toliko kao na papiru.jurisicduska je napisao/la:Mi nismo Privatni klub i privatna firma to što su vam nametnuli to ko vaše mišljenje je nonsens i neću se čak ni truditi da vas ispravim pravno relevantnim argumentima.
Cuj na papiru.l

Sta sve covjek nece ovde procitati.Pa sve da je I istina pravo bi se to javno znalo.Ali ovde ocito ljudi sve znaju.

- sarajevo46
- Kontakt:
Da je bio belaj napisalo bi se 150 stranica o tome.
Ima krvi, ali ne i razbijenih glava pa to nije za naslovnih strana.
"Navijači su najveći problem bosanskohercegovačkog fudbala", "Treba uvesti engleski sistem i u Bosni i Hercegovini", "Na stadionima zbog huligana niko nije siguran". Bile bi to samo neke od fraza da je negdje u Bosni i Hercegovini prije pola sata došlo do nekih navijačkih nereda. Vijest bi se proširila kao kuga i zauzela bi svoje mjesto na udarnim mjestima u svim bosanskohercegovačkim medijima.
Nema tu ništa čudno, mediji tako funkcioniraju svugdje na svijetu, pa tako i u Bosni i Hercegovini. Kada potekne krv, vrlo brzo će biti i na naslovnici. Krv je potekla, i to u velikim količinama, ali svoj put do naslovnica u bosanskohercegovačkim medijima nije našla. Nije, jer nema priče, ima krvi, a nema razbijenih glava i to više nije za naslovnih strana. Nažalost.
Početkom sedmice Zavod za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine posjetila je jedna od podgrupa navijačke grupe Horde zla. Navijači Sarajeva ne samo da su donirali krv, nego su odlučili nominirati i drugu podgrupu da slijedi njihov primjer. Samo dva dana kasnije njihovi drugovi s tribine pojavili su se u Zavodu za transfuzijsku medicinu i donirali krv.
Nominacije se nastavljaju pa će uskoro i još jedna podgrupa Hordi zla donirati krv. Pripadnici grupe Horde zla poručuju kako se akcija neće još dugo završiti i da ima mnogo podgrupa koje će biti nominirane.
Tako su Horde zla, nakon donacije Zavodu za vaspitanje muške djece i omladine, nastavile s dobrotvornim akcijama i pokazale da se mišljenje javnosti o navijačima polako treba mijenjati i da stereotipe treba potisnuti.
Nažalost ova vijest neće pronaći svoj put i zauzeti svoje mjesto u medijima, a to što su učinili navijači Bordo tima u posljednjih nekoliko dana je zaista golemo. Bravo, momci, bravo!
Ima krvi, ali ne i razbijenih glava pa to nije za naslovnih strana.
"Navijači su najveći problem bosanskohercegovačkog fudbala", "Treba uvesti engleski sistem i u Bosni i Hercegovini", "Na stadionima zbog huligana niko nije siguran". Bile bi to samo neke od fraza da je negdje u Bosni i Hercegovini prije pola sata došlo do nekih navijačkih nereda. Vijest bi se proširila kao kuga i zauzela bi svoje mjesto na udarnim mjestima u svim bosanskohercegovačkim medijima.
Nema tu ništa čudno, mediji tako funkcioniraju svugdje na svijetu, pa tako i u Bosni i Hercegovini. Kada potekne krv, vrlo brzo će biti i na naslovnici. Krv je potekla, i to u velikim količinama, ali svoj put do naslovnica u bosanskohercegovačkim medijima nije našla. Nije, jer nema priče, ima krvi, a nema razbijenih glava i to više nije za naslovnih strana. Nažalost.
Početkom sedmice Zavod za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine posjetila je jedna od podgrupa navijačke grupe Horde zla. Navijači Sarajeva ne samo da su donirali krv, nego su odlučili nominirati i drugu podgrupu da slijedi njihov primjer. Samo dva dana kasnije njihovi drugovi s tribine pojavili su se u Zavodu za transfuzijsku medicinu i donirali krv.
Nominacije se nastavljaju pa će uskoro i još jedna podgrupa Hordi zla donirati krv. Pripadnici grupe Horde zla poručuju kako se akcija neće još dugo završiti i da ima mnogo podgrupa koje će biti nominirane.
Tako su Horde zla, nakon donacije Zavodu za vaspitanje muške djece i omladine, nastavile s dobrotvornim akcijama i pokazale da se mišljenje javnosti o navijačima polako treba mijenjati i da stereotipe treba potisnuti.
Nažalost ova vijest neće pronaći svoj put i zauzeti svoje mjesto u medijima, a to što su učinili navijači Bordo tima u posljednjih nekoliko dana je zaista golemo. Bravo, momci, bravo!
- Burberry46
- Kontakt:
Ovo za navijace i darivanje krvi je bas pozitivna prica i madam se da ce ponoviti za tri mjeseca. Nekada treba skrenuti paznju na sebe i na drugaciji nacin kao sto ke ovaj.
Kaudija sam mrzio nekih 20 sekundi poslije njegovog gola, ali ko je gledao samo tu utakmicu dovoljno je mogao vidjeti maltretiranja na tom momku. I drago mi je sto je slavio.
@RuleHz ne moram ja tebi nista dokazivat samo tvoje pisanje mi je dovoljno da vise i ne citam tvoje komentare.
E da se osvrnem samo kratko i da kazrm cega me je stid:
-stid me je sto je par ljudi u klubu koji tu ne trebaju biti i stid me je sto su na sastancima u klubu a i van kluba zastupnici misljenja da nam Tan nije trebao. A upravo ti ljudi su se pojavili poslije dolaska Tana.
-stid me je sto su dva terena na butmiru sfuserena i zbog ocajne drenaze na istim su se mogle vidjet lokve. Ono sto je pozitivno jeste da je teren sa vjestackom travom uspio zadovoljiti standarde.
Stid me je sto smo doveli toliko igraca u zadnjih godinu i pol-dvije godine a meda ne mogu, a svi dosli poslije ibrakovica.
Stid me je sto je husref otjeran da bi doveden jarni, a husref ima vise trenerskog iskustva od njega.
Stid me je sto je su na ovakav nacin mjenjani treneri.
Stid me je sto se stalo iza Jesica a iza Husrefa nije. A i taj isti Jesic ako doceka kraj sezone onda na pocetku iduce odlazi.
Stid me je da zovnem ikog da ide sa mnom na utakmicu jer nema sta vidjet.
I da stid me je i sto je ono prethodno sto sam napisao bas tako i nisu samo igraci u pitanju nego i treneri.
Kaudija sam mrzio nekih 20 sekundi poslije njegovog gola, ali ko je gledao samo tu utakmicu dovoljno je mogao vidjeti maltretiranja na tom momku. I drago mi je sto je slavio.
@RuleHz ne moram ja tebi nista dokazivat samo tvoje pisanje mi je dovoljno da vise i ne citam tvoje komentare.
-stid me je sto je par ljudi u klubu koji tu ne trebaju biti i stid me je sto su na sastancima u klubu a i van kluba zastupnici misljenja da nam Tan nije trebao. A upravo ti ljudi su se pojavili poslije dolaska Tana.
-stid me je sto su dva terena na butmiru sfuserena i zbog ocajne drenaze na istim su se mogle vidjet lokve. Ono sto je pozitivno jeste da je teren sa vjestackom travom uspio zadovoljiti standarde.
Stid me je sto smo doveli toliko igraca u zadnjih godinu i pol-dvije godine a meda ne mogu, a svi dosli poslije ibrakovica.
Stid me je sto je husref otjeran da bi doveden jarni, a husref ima vise trenerskog iskustva od njega.
Stid me je sto se stalo iza Jesica a iza Husrefa nije. A i taj isti Jesic ako doceka kraj sezone onda na pocetku iduce odlazi.
I da stid me je i sto je ono prethodno sto sam napisao bas tako i nisu samo igraci u pitanju nego i treneri.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Ponovit će se već iduće sedmice 

Pa gdje ces ovo napisati mene proglasise neprijateljem delegat pita gdje je onaj sto nam je otvarao oci a nisam htio biti ni upola direktan kao ti. Ovdje neki mjere ljubav prema broju napisanih postova na forumu. Kome nije jasno krade se od nase ljubavi zazmirite jos jace.ShofaII je napisao/la:Ovo za navijace i darivanje krvi je bas pozitivna prica i madam se da ce ponoviti za tri mjeseca. Nekada treba skrenuti paznju na sebe i na drugaciji nacin kao sto ke ovaj.
A nije te stid sto smo vratili dugove.Nije te stid sto posle 100 I nesto god.imamo nesto svoje.Nije te stid sto smo pod palicom Husrefa dozivjeli najvecu blamazu u Evropi ,sto ispadamo od Kukesija.Nije te stid sto si gledao prije Meluna a sad ti smeta Benko.NIije te stid sto smo prije prodavali igrace za 100.000 km, a sada za 1.000.000km eura.I ovako mogu do sutra.
Mozda bi volio da se vrate Baljak,Bekic,Muco.
Polako maske spadaju,jer ovo navijac Sarajeva nikad ne bi napisao.
maa pusti debilee, ovo razuman covjek i osoba koja voli FKS ne bi nikada napisala, tamam da je onako, a nije...amypitar je napisao/la:A nije te stid sto smo vratili dugove.Nije te stid sto posle 100 I nesto god.imamo nesto svoje.Nije te stid sto smo pod palicom Husrefa dozivjeli najvecu blamazu u Evropi ,sto ispadamo od Kukesija.Nije te stid sto si gledao prije Meluna a sad ti smeta Benko.NIije te stid sto smo prije prodavali igrace za 100.000 km, a sada za 1.000.000km eura.I ovako mogu do sutra.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
BeSha1992 je napisao/la:maa pusti debilee, ovo razuman covjek i osoba koja voli FKS ne bi nikada napisala, taman da je onako, a nije...amypitar je napisao/la:A nije te stid sto smo vratili dugove.Nije te stid sto posle 100 I nesto god.imamo nesto svoje.Nije te stid sto smo pod palicom Husrefa dozivjeli najvecu blamazu u Evropi ,sto ispadamo od Kukesija.Nije te stid sto si gledao prije Meluna a sad ti smeta Benko.NIije te stid sto smo prije prodavali igrace za 100.000 km, a sada za 1.000.000km eura.I ovako mogu do sutra.
Ma jedan obican placenik,koji zeli da unese nemir medju navijace.Izbaci me iz takta skroz.
Eto ja nemam nesto puno napisanih postova,ali ti strumfetice idi na jednu drugu temu pa otvaraj oci,da nije jos negdje sakriven koji milion duga i koliku kamatu ce misimovici uzeti za pozajmljivanje para.Onaj ribolovac je pickin dim za tebe kakav si ti.hzkosevo je napisao/la:Pa gdje ces ovo napisati mene proglasise neprijateljem delegat pita gdje je onaj sto nam je otvarao oci a nisam htio biti ni upola direktan kao ti. Ovdje neki mjere ljubav prema broju napisanih postova na forumu. Kome nije jasno krade se od nase ljubavi zazmirite jos jace.ShofaII je napisao/la:Ovo za navijace i darivanje krvi je bas pozitivna prica i madam se da ce ponoviti za tri mjeseca. Nekada treba skrenuti paznju na sebe i na drugaciji nacin kao sto ke ovaj.
Ako ce par pojedinaca prozivati nekoga da je ukrao pare,osluskuj vijesti u narednim danima i pripremi najmanje 2 kg kocke i par litara vode,jer ti nece biti dobro,vjeruj mi...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Fouzi1, Kaunas, Proximic i 40 gostiju.