Okolele je napisao/la:19:00 Bursaspor - Eskisehirspor 2/1 @25
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
LaDecima je napisao/la:Okolele je napisao/la:19:00 Bursaspor - Eskisehirspor 2/1 @25
![]()
/
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Haj banuj neko ovog la decimu
Ne pratim kosarku nesto bas puno, ali mi je na Clevelend suluda kvota. Prvo sto ce cijela Amerika gledati mec, sudar 2 najvece zvijezde. Po meni egal mec, a na GS kvota od 1,35 mi je presmijesna...
Hmm jel na Duranta ovo previsoka margina,dvoumim se on ili Westbrook....
Isto tako Curry... Sjetim se kako ga je u finalu dobro čuvao Dellavedova ...
Isto tako Curry... Sjetim se kako ga je u finalu dobro čuvao Dellavedova ...
Currya ne moze niko cuvati. Sjetite se kakvu je odbranu igrao Bradly protiv njega jos je Steph imao jednu od losijih suterskih noci pa je bilo 30+.
Dellavedova ga je prve 2-3 utakmice u finalu sjajno cuvao,letio je oko njega,Curry je imao uzasne procente suta,kasnije je vec bilo bolje,ali svakako cu ga odigrati...
ono je bilo sve, samo ne loša šuterska noćLakoste je napisao/la:Currya ne moze niko cuvati. Sjetite se kakvu je odbranu igrao Bradly protiv njega jos je Steph imao jednu od losijih suterskih noci pa je bilo 30+.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
9-27kokuz je napisao/la:ono je bilo sve, samo ne loša šuterska noćLakoste je napisao/la:Currya ne moze niko cuvati. Sjetite se kakvu je odbranu igrao Bradly protiv njega jos je Steph imao jednu od losijih suterskih noci pa je bilo 30+.
jesil gledao utakmicu?Lakoste je napisao/la: 9-27
Jesam, dao je neke bitne trojke, svirali mu nepostojece faulove ali je fulao masu zicera na polaganju. Green je tu utakmicu izdominiro.kokuz je napisao/la:jesil gledao utakmicu?Lakoste je napisao/la: 9-27
pa eto upravo to.. najviše tih promašaja koje si spomenuo gore, jesu ti neki floateri, ili divlji ziceri poslije ofanzivnog skoka... ja to ne mogu nikako nazvati lošom šuterskom noći, jer i onaj milimetar prostora koji mu je bradley dopuštao izvan trice tj. na šutu, on je maksimalno koristio... poslije izlaska iz blokova, gdje u milisekundi mora prihvatiti i ošutati loptu, on je to uspijevao...Lakoste je napisao/la: Jesam, dao je neke bitne trojke, svirali mu nepostojece faulove ali je fulao masu zicera na polaganju. Green je tu utakmicu izdominiro.
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Po meni sigurniji James veceras od Currya. Jer ipak ce on vise forsirati i vuci Cleveland. A ovamo moze krenut Thompsona pa Curry vec postaje nesiguran. Duranta ja vise ne igram ove sezone od kako nije presao 26 protiv Clevelanda. Westbrook ide na listic. A iz prve utakmice Wade preko.
Wade 20.5+
Westbrook 24.5+
James 26.5+
Leicester x2
Sretno
Edit: slazem se da je kvota na Cleveland malo je reci previsoka. Gsw jeste u naletu i jesu favoriti ali ne toliko da se ne uzme ova kvota 3+. Citava amerika pa i svijet gleda ovu utakmicu a James je zeljan dokazivanja. Probati sigurno dvicu, a mislim da je hendi 6.5 veoma izgledan.
Jos moram vidjeti za ovaj listic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Wade 20.5+
Westbrook 24.5+
James 26.5+
Leicester x2
Sretno
Edit: slazem se da je kvota na Cleveland malo je reci previsoka. Gsw jeste u naletu i jesu favoriti ali ne toliko da se ne uzme ova kvota 3+. Citava amerika pa i svijet gleda ovu utakmicu a James je zeljan dokazivanja. Probati sigurno dvicu, a mislim da je hendi 6.5 veoma izgledan.
Jos moram vidjeti za ovaj listic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: uvijekuztebe1921, dana/u 25 dec 2015, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Sretan Božić svim kolegama forumašima koji slave, a posebno jopaa i bevanda živjeli momci

Bosh > Wade 
13:45 Emirates Club - Al Ain 5+ @3.15
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hvala majstore, također!zgmiky je napisao/la:Sretan Božić svim kolegama forumašima koji slave, a posebno jopaa i bevanda živjeli momci
Merry Cristmas ! 13:30 EGYPT Aswan-Smouha toč.rez 1:3 13:45 UAE Emirates Club-Al Ain Sc 1/2 !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo jedna za veceras... Imam osjecaj da ce biti klaonica, pa nema smisla da se nerviram
Bosh 19+
Gordon 15+
Westbrook 25+
Gasol 15+
Thompson 22+
James 27+
Koef.: 40
Uplata: 5.00
Sretno svima!
Bosh 19+
Gordon 15+
Westbrook 25+
Gasol 15+
Thompson 22+
James 27+
Koef.: 40
Uplata: 5.00
Sretno svima!
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Wade na ovaj datum, 25og decembra, u zadnjih 10 sezona biljezi ove brojke 29, 18, 40, 22, 30, 18, 26, 21, 23 i 31p
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.