Sad kad te SIPA privede na ispitivanjeKrajPrice je napisao/la:Jedan SLovenac je potpisao predugovor, zvanicno ce biti za koji dan, napadac je u pitanju.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sad kad te SIPA privede na ispitivanjeKrajPrice je napisao/la:Jedan SLovenac je potpisao predugovor, zvanicno ce biti za koji dan, napadac je u pitanju.

kao da u ostalim i nije nesto bio,jer neko napisa gore igrao 32 tekme za njih...nez ja mislim da se nece kod nas naigrati ako me demantuje ima naklon i izvinjenje od mene.Imam utisak da manjak kvaliteta nadoknadi požvrtvovanjem a kao tako pitanje je koliko ce kod sudija to proci pogotovo u nasoj ligi na gostovanju,haha jer se vidi da voli ulijetat i u šesnestercu..volio bi da me demantuje odma protiv Širokog ali sam skeptik iskreno..
 kao da u ostalim i nije nesto bio,jer neko napisa gore igrao 32 tekme za njih...nez ja mislim da se nece kod nas naigrati ako me demantuje ima naklon i izvinjenje od mene.Imam utisak da manjak kvaliteta nadoknadi požvrtvovanjem a kao tako pitanje je koliko ce kod sudija to proci pogotovo u nasoj ligi na gostovanju,haha jer se vidi da voli ulijetat i u šesnestercu..volio bi da me demantuje odma protiv Širokog ali sam skeptik iskreno..
"Slovenac" sa bosanskim pasošem? Samo pitam!KrajPrice je napisao/la:Jedan SLovenac je potpisao predugovor, zvanicno ce biti za koji dan, napadac je u pitanju.
pa dobro, ne moraš voditi da bi znao ili čuo. ovo je ipak i dalje mala i mahalska sredina i uglavnom se sve sazna.Tryg je napisao/la:Svi ovi insajderi su smijesni vjerujte mi. Ispade 150 ljudi i Edis vodi transfer politiku kluba, a ne uzak krug ljudi, u koji naravno ne spada niti jedan forumas. Nego se uzdajmo u zvanicnu i obradujmo se kao i sada
Sent from my iPhone using Tapatalk

ma ne može se to generalizovati na osnovu toga. niko od nas ne zna ništa o momku osim referenci koje su za naše uslove hajmo reći solidne. nadati se da oni koji su odlučili da se dovede znaju više i bolje.cikazubo je napisao/la:Stevanović je sigurno napredak u odnosu na igrace koje smo dovodili ljetos, al treba sacekati, Protić i Vusljanin su bili bas najbolji u NP a dosli u fks na kraju ispali baksuzi..
Ma naravno slazem se, nego kazem dok ga ne vidimo na terenu ne smijemo se zalijetat sa izjavama, uzeo sam cisto primjer igraca iz istog klubaChWilla je napisao/la:ma ne može se to generalizovati na osnovu toga. niko od nas ne zna ništa o momku osim referenci koje su za naše uslove hajmo reći solidne. nadati se da oni koji su odlučili da se dovede znaju više i bolje.cikazubo je napisao/la:Stevanović je sigurno napredak u odnosu na igrace koje smo dovodili ljetos, al treba sacekati, Protić i Vusljanin su bili bas najbolji u NP a dosli u fks na kraju ispali baksuzi..

Kad je to poslan ?Minjore je napisao/la:Vratite nam @Ajzea iz Banovica !!!!!!

HOćemo @AjzeuMinjore je napisao/la:Vratite nam @Ajzea iz Banovica !!!!!!

Trenutno korisnika/ca: 12345678922 i 19 gostiju.