Sad kad te SIPA privede na ispitivanjeKrajPrice je napisao/la:Jedan SLovenac je potpisao predugovor, zvanicno ce biti za koji dan, napadac je u pitanju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ovo oni cekali da deda mraz donese ugovore potpisane pa ce sad jedan paketic po jedan otvarati

Treba biti oprezan sa ovakvim bekovima,samo uzimam primjer Protica kod kona koji je najavljen najboljim igracem iste ekipe i cijele JSL(u to vrijeme) a evo vidimo kakav je ovdje bio..prosjek mrtvi i nije se naigrao..
Dok se dokaze na terenu onda ga tek hvaliti..na ovom klipu imam utisak da su samo 3 utakmice(protiv Partizana,onda neku kuci kad su igrali i jos neku..)
kao da u ostalim i nije nesto bio,jer neko napisa gore igrao 32 tekme za njih...nez ja mislim da se nece kod nas naigrati ako me demantuje ima naklon i izvinjenje od mene.Imam utisak da manjak kvaliteta nadoknadi požvrtvovanjem a kao tako pitanje je koliko ce kod sudija to proci pogotovo u nasoj ligi na gostovanju,haha jer se vidi da voli ulijetat i u šesnestercu..volio bi da me demantuje odma protiv Širokog ali sam skeptik iskreno..
Idemo dalje uprava,iznenadi nas sa nekim kapitalcima...
Dok se dokaze na terenu onda ga tek hvaliti..na ovom klipu imam utisak da su samo 3 utakmice(protiv Partizana,onda neku kuci kad su igrali i jos neku..)
Idemo dalje uprava,iznenadi nas sa nekim kapitalcima...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
"Slovenac" sa bosanskim pasošem? Samo pitam!KrajPrice je napisao/la:Jedan SLovenac je potpisao predugovor, zvanicno ce biti za koji dan, napadac je u pitanju.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
pa dobro, ne moraš voditi da bi znao ili čuo. ovo je ipak i dalje mala i mahalska sredina i uglavnom se sve sazna.Tryg je napisao/la:Svi ovi insajderi su smijesni vjerujte mi. Ispade 150 ljudi i Edis vodi transfer politiku kluba, a ne uzak krug ljudi, u koji naravno ne spada niti jedan forumas. Nego se uzdajmo u zvanicnu i obradujmo se kao i sada![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ako je Đermanović taj slovenac, onda bolje da Mujagic i Beganovic igraju u napadu.
FORZA ZELJO
Stevanović je sigurno napredak u odnosu na igrace koje smo dovodili ljetos, al treba sacekati, Protić i Vusljanin su bili bas najbolji u NP a dosli u fks na kraju ispali baksuzi..
kada sam rekao SLovenac ne mora znaciti da je iz SLovenije robom, mozda je samo igrao u Slovenskoj ligi, a ima Srbijansko drzavljanstvo.
Uskoro potpisuje i onaj BOOM, vece pojacanje od Ibre (po meni)

Uskoro potpisuje i onaj BOOM, vece pojacanje od Ibre (po meni)
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Protića niko nije gledao kako treba niti je imao priliku neku nešto pokazati u Sarajevu. Možda je isti slučaj kao i Stokić. Naravno ne mora značiti da je ovaj kapitalac ali napokon ćemo čini mi se imati popunjene sve pozicije sa dva igrača koji znaju igrati tu poziciju, što je ogromna razlika u odnosu na prošlu dvije sezone. Pustite da vidimo kakvi su na terenu. Ako nam je igrač Veleža bio pojačanje što nebi bio najbolji igrač Pazara, a opet ponavljam može biti i slučaj Stokić, ali se nadam da neće. Na kraju krajeva i igrač GOŠK-a nam je bio najbolji igrač nakon pola godine godinu.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 25 dec 2015, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
ma ne može se to generalizovati na osnovu toga. niko od nas ne zna ništa o momku osim referenci koje su za naše uslove hajmo reći solidne. nadati se da oni koji su odlučili da se dovede znaju više i bolje.cikazubo je napisao/la:Stevanović je sigurno napredak u odnosu na igrace koje smo dovodili ljetos, al treba sacekati, Protić i Vusljanin su bili bas najbolji u NP a dosli u fks na kraju ispali baksuzi..
Ma naravno slazem se, nego kazem dok ga ne vidimo na terenu ne smijemo se zalijetat sa izjavama, uzeo sam cisto primjer igraca iz istog klubaChWilla je napisao/la:ma ne može se to generalizovati na osnovu toga. niko od nas ne zna ništa o momku osim referenci koje su za naše uslove hajmo reći solidne. nadati se da oni koji su odlučili da se dovede znaju više i bolje.cikazubo je napisao/la:Stevanović je sigurno napredak u odnosu na igrace koje smo dovodili ljetos, al treba sacekati, Protić i Vusljanin su bili bas najbolji u NP a dosli u fks na kraju ispali baksuzi..
Vratite nam @Ajzea iz Banovica !!!!!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kad je to poslan ?Minjore je napisao/la:Vratite nam @Ajzea iz Banovica !!!!!!
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
HOćemo @AjzeuMinjore je napisao/la:Vratite nam @Ajzea iz Banovica !!!!!!
Ugljesa jedan od mojih pikova. Odličan zadnji vezni, a i voli udariti. Sličan je Zoli, možda malo brzi i okretniji
Teren je jedino mjerilo, sve ostalo je suplja.
DRUG NEBI TI PUNCA
- GoodisonPark
- Kontakt:
Ne znam za vas ali meni ovaj Siniša konstitucijom, trčanjem i potezima..Isto ko Buki birvaktile
[youtube][/youtube]
1:01
[youtube][/youtube]
1:01
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u 25 dec 2015, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
povratak otpisanih!
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
sudija sviraj pocetak i reci pitarima da se skinu!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
jel sad memija ide na krilo ili u belgiju ??
ovaj zadnji vezni iz borca i taj neki boom koji se najavljuje.. jedva cekam da vidim to sve
ovaj zadnji vezni iz borca i taj neki boom koji se najavljuje.. jedva cekam da vidim to sve
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.