FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobro dosao sinisa.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Na koliko je Stevanovic potpisao zna li iko?????!?KrajPrice je napisao/la:kada sam rekao SLovenac ne mora znaciti da je iz SLovenije robom, mozda je samo igrao u Slovenskoj ligi, a ima Srbijansko drzavljanstvo.![]()
Uskoro potpisuje i onaj BOOM, vece pojacanje od Ibre (po meni)
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
2 godine
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?
- Jaozinho22
- Kontakt:
Siniša će da im ga hekne s finiša ! 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Smirite se da nece biti ko sa Jocom hahaha
Zna li neko hoće li biti šta oko Predragovića iz Borca ?
meni se u onoj utakmici protiv Borca bas svidio ovaj Ugljesa.Pisao sam to i ovdje i stvarno bih bio zadovoljan kad bi ga angazovali...
ps. dobrodosao Siniša !
ps. dobrodosao Siniša !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ima ugovor s Borcem jos pola godine. Koliko god da je Borac u krizi nece se lahko odreci. Ni njega ni bilo koga drugog.. Trazice solidmu cifru za njega, a pitanje bil nasi platili.. Vidjecemo..IceMann je napisao/la:Zna li neko hoće li biti šta oko Predragovića iz Borca ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
međutim ako kasne s platom, a vjerovatno kasne može se ići na raskid u korist igrača. zavisi.
Ako su Jamak i Stanceski bili sexy sta ce onda biti Ugljesa i Sinisa? 
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Pozdravio te Sinisa 
Koji Siniša?Tryg je napisao/la:Pozdravio te Sinisa
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Baš sam sad gledao ovog Stevanovića. Koliko vidim ima sve karaktereistike beka. Eh sad, otprilike je to nivo, po mom mišljenu, Benje prije povrede. Kad bi na tom nivou bio ja zadovoljan itekako. Vidim igrao je i lijevog beka i to protiv Partizana. Znači imamo ga ako zatreba, zlu netrebalo i na toj strani. Neko je pitao, pa evo odgovora, da , centrira iz trka. Zna lopte vidi se. Jak u duelu, borben. Vdijet ćemo.
Što se tiče igrača Borca ja bi volio kod nas vidjeti jedno petoricu. Prije svih Jovića, Koljića, Radinovića, Bečelića, Kuzmanovića i Saničanina. Sve mladi i dobri igrači. PO meni u Borcu ima najviše prostora za dovesti dobre igrače. Znam ja da ima možda neki bolji igrač, iskusniji, iz naše lige, ali ja nekako uvijek gledam ove do 23 god max. Starije od ovoga može samo tipa Ibričić, Bekrija i sl. Ipak mislim da o tome možemo pričati na kraju sezone. Većini ističu ugovori tada, a Borac će gledati da opstane. Imaju šanse i vjerujem da će im se vratiti sada neki igrači od nas i od pitara, pa i Maletić možda i sl. Gledat će oni da opstanu.
MI bi možda trebali gledati da Veležu pozajmimo ovih naših par omladinaca. Ipak igraju prvu ligu, a Velež je izgleda odlučio da se konsoliduje i valjat će im posuđeni igrači da ih ne moraju plaćati a da se ne blamiraju. Meni je recimo i njihov mali Zec interesantan, a i privlačiš tako starijeg Zeca za koju godinu
sve u skladu sa onom pričom vraćamo reprezentativce 
Što se tiče igrača Borca ja bi volio kod nas vidjeti jedno petoricu. Prije svih Jovića, Koljića, Radinovića, Bečelića, Kuzmanovića i Saničanina. Sve mladi i dobri igrači. PO meni u Borcu ima najviše prostora za dovesti dobre igrače. Znam ja da ima možda neki bolji igrač, iskusniji, iz naše lige, ali ja nekako uvijek gledam ove do 23 god max. Starije od ovoga može samo tipa Ibričić, Bekrija i sl. Ipak mislim da o tome možemo pričati na kraju sezone. Većini ističu ugovori tada, a Borac će gledati da opstane. Imaju šanse i vjerujem da će im se vratiti sada neki igrači od nas i od pitara, pa i Maletić možda i sl. Gledat će oni da opstanu.
MI bi možda trebali gledati da Veležu pozajmimo ovih naših par omladinaca. Ipak igraju prvu ligu, a Velež je izgleda odlučio da se konsoliduje i valjat će im posuđeni igrači da ih ne moraju plaćati a da se ne blamiraju. Meni je recimo i njihov mali Zec interesantan, a i privlačiš tako starijeg Zeca za koju godinu
s benjom prije povrede smo mi uzeli duplu krunu i oborili rekorde u ligi, bio je i jedan od najvažnijih igrača mlade reprezentacije koja je bila dosta jača nego sad i stvarno je izgledalo da će biti igrač. to se malo zaboravilo nakon blijedih partija i sporog povratka poslije povrede, ali taj je nivo bio odličan za našu ligu. kad bi tako bilo bilo bi premija.
Koljić je teška taraba, tako sam bar čuo, jer ga nisam puno gledao. Saničanina traže strani klubovi i teško će ga biti zadržati u BiH. Za ostale igrače se slažem. Što se tiče Veleža, njihov najtalentovaniji igrač je Demir Peco. Igra desno krilo, '96. je godište. Valjalo bi ga dovesti, ali ima ugovor do 2019.zaboljisportuBiH je napisao/la:Baš sam sad gledao ovog Stevanovića. Koliko vidim ima sve karaktereistike beka. Eh sad, otprilike je to nivo, po mom mišljenu, Benje prije povrede. Kad bi na tom nivou bio ja zadovoljan itekako. Vidim igrao je i lijevog beka i to protiv Partizana. Znači imamo ga ako zatreba, zlu netrebalo i na toj strani. Neko je pitao, pa evo odgovora, da , centrira iz trka. Zna lopte vidi se. Jak u duelu, borben. Vdijet ćemo.
MI bi možda trebali gledati da Veležu pozajmimo ovih naših par omladinaca. Ipak igraju prvu ligu, a Velež je izgleda odlučio da se konsoliduje i valjat će im posuđeni igrači da ih ne moraju plaćati a da se ne blamiraju. Meni je recimo i njihov mali Zec interesantan, a i privlačiš tako starijeg Zeca za koju godinusve u skladu sa onom pričom vraćamo reprezentativce
Zavrseno.IceMann je napisao/la:Zna li neko hoće li biti šta oko Predragovića iz Borca ?
Zavrseno u smislu da je potpisao ili nema nista od njega?FKZ1921 je napisao/la:Zavrseno.IceMann je napisao/la:Zna li neko hoće li biti šta oko Predragovića iz Borca ?
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ma znas onaj, sto teKLIS je napisao/la:Koji Siniša?Tryg je napisao/la:Pozdravio te Sinisa
Daj Bože ovo drugoscorpion je napisao/la:Zavrseno u smislu da je potpisao ili nema nista od njega?FKZ1921 je napisao/la:Zavrseno.IceMann je napisao/la:Zna li neko hoće li biti šta oko Predragovića iz Borca ?
Sad znamTryg je napisao/la:Ma znas onaj, sto teKLIS je napisao/la:Koji Siniša?Tryg je napisao/la:Pozdravio te Sinisa
Trenutno korisnika/ca: kontra, zeljovolimte i 39 gostiju.