FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

club21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la club21 » 25 dec 2015, 16:33

Dobro dosao sinisa.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 25 dec 2015, 16:33

KrajPrice je napisao/la:kada sam rekao SLovenac ne mora znaciti da je iz SLovenije robom, mozda je samo igrao u Slovenskoj ligi, a ima Srbijansko drzavljanstvo. :D

Uskoro potpisuje i onaj BOOM, vece pojacanje od Ibre (po meni)

:njanjanja:
Na koliko je Stevanovic potpisao zna li iko?????!?
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

macheta
Kontakt:

Post Postao/la macheta » 25 dec 2015, 16:37

2 godine
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 25 dec 2015, 16:43

Siniša će da im ga hekne s finiša ! :mrgreen:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 25 dec 2015, 16:43

Smirite se da nece biti ko sa Jocom hahaha

IceMann
Kontakt:

Post Postao/la IceMann » 25 dec 2015, 16:50

Zna li neko hoće li biti šta oko Predragovića iz Borca ?

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 dec 2015, 16:53

meni se u onoj utakmici protiv Borca bas svidio ovaj Ugljesa.Pisao sam to i ovdje i stvarno bih bio zadovoljan kad bi ga angazovali...

ps. dobrodosao Siniša !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 25 dec 2015, 16:54

IceMann je napisao/la:Zna li neko hoće li biti šta oko Predragovića iz Borca ?
Ima ugovor s Borcem jos pola godine. Koliko god da je Borac u krizi nece se lahko odreci. Ni njega ni bilo koga drugog.. Trazice solidmu cifru za njega, a pitanje bil nasi platili.. Vidjecemo..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 dec 2015, 16:58

međutim ako kasne s platom, a vjerovatno kasne može se ići na raskid u korist igrača. zavisi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 dec 2015, 17:02

Ako su Jamak i Stanceski bili sexy sta ce onda biti Ugljesa i Sinisa? :rol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 25 dec 2015, 17:06

Pozdravio te Sinisa :D

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 25 dec 2015, 17:11

Tryg je napisao/la:Pozdravio te Sinisa :D

Koji Siniša?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 dec 2015, 17:11

Baš sam sad gledao ovog Stevanovića. Koliko vidim ima sve karaktereistike beka. Eh sad, otprilike je to nivo, po mom mišljenu, Benje prije povrede. Kad bi na tom nivou bio ja zadovoljan itekako. Vidim igrao je i lijevog beka i to protiv Partizana. Znači imamo ga ako zatreba, zlu netrebalo i na toj strani. Neko je pitao, pa evo odgovora, da , centrira iz trka. Zna lopte vidi se. Jak u duelu, borben. Vdijet ćemo.

Što se tiče igrača Borca ja bi volio kod nas vidjeti jedno petoricu. Prije svih Jovića, Koljića, Radinovića, Bečelića, Kuzmanovića i Saničanina. Sve mladi i dobri igrači. PO meni u Borcu ima najviše prostora za dovesti dobre igrače. Znam ja da ima možda neki bolji igrač, iskusniji, iz naše lige, ali ja nekako uvijek gledam ove do 23 god max. Starije od ovoga može samo tipa Ibričić, Bekrija i sl. Ipak mislim da o tome možemo pričati na kraju sezone. Većini ističu ugovori tada, a Borac će gledati da opstane. Imaju šanse i vjerujem da će im se vratiti sada neki igrači od nas i od pitara, pa i Maletić možda i sl. Gledat će oni da opstanu.

MI bi možda trebali gledati da Veležu pozajmimo ovih naših par omladinaca. Ipak igraju prvu ligu, a Velež je izgleda odlučio da se konsoliduje i valjat će im posuđeni igrači da ih ne moraju plaćati a da se ne blamiraju. Meni je recimo i njihov mali Zec interesantan, a i privlačiš tako starijeg Zeca za koju godinu :) sve u skladu sa onom pričom vraćamo reprezentativce :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 dec 2015, 17:16

s benjom prije povrede smo mi uzeli duplu krunu i oborili rekorde u ligi, bio je i jedan od najvažnijih igrača mlade reprezentacije koja je bila dosta jača nego sad i stvarno je izgledalo da će biti igrač. to se malo zaboravilo nakon blijedih partija i sporog povratka poslije povrede, ali taj je nivo bio odličan za našu ligu. kad bi tako bilo bilo bi premija.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 25 dec 2015, 17:23

zaboljisportuBiH je napisao/la:Baš sam sad gledao ovog Stevanovića. Koliko vidim ima sve karaktereistike beka. Eh sad, otprilike je to nivo, po mom mišljenu, Benje prije povrede. Kad bi na tom nivou bio ja zadovoljan itekako. Vidim igrao je i lijevog beka i to protiv Partizana. Znači imamo ga ako zatreba, zlu netrebalo i na toj strani. Neko je pitao, pa evo odgovora, da , centrira iz trka. Zna lopte vidi se. Jak u duelu, borben. Vdijet ćemo.

Što se tiče igrača Borca ja bi volio kod nas vidjeti jedno petoricu. Prije svih Jovića, Koljića, Radinovića, Bečelića, Kuzmanovića i Saničanina. Sve mladi i dobri igrači. PO meni u Borcu ima najviše prostora za dovesti dobre igrače. Znam ja da ima možda neki bolji igrač, iskusniji, iz naše lige, ali ja nekako uvijek gledam ove do 23 god max. Starije od ovoga može samo tipa Ibričić, Bekrija i sl. Ipak mislim da o tome možemo pričati na kraju sezone. Većini ističu ugovori tada, a Borac će gledati da opstane. Imaju šanse i vjerujem da će im se vratiti sada neki igrači od nas i od pitara, pa i Maletić možda i sl. Gledat će oni da opstanu.

MI bi možda trebali gledati da Veležu pozajmimo ovih naših par omladinaca. Ipak igraju prvu ligu, a Velež je izgleda odlučio da se konsoliduje i valjat će im posuđeni igrači da ih ne moraju plaćati a da se ne blamiraju. Meni je recimo i njihov mali Zec interesantan, a i privlačiš tako starijeg Zeca za koju godinu :) sve u skladu sa onom pričom vraćamo reprezentativce :)
Koljić je teška taraba, tako sam bar čuo, jer ga nisam puno gledao. Saničanina traže strani klubovi i teško će ga biti zadržati u BiH. Za ostale igrače se slažem. Što se tiče Veleža, njihov najtalentovaniji igrač je Demir Peco. Igra desno krilo, '96. je godište. Valjalo bi ga dovesti, ali ima ugovor do 2019.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 dec 2015, 17:27

Zavrseno.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 25 dec 2015, 17:31

FKZ1921 je napisao/la:
Zavrseno.
Zavrseno u smislu da je potpisao ili nema nista od njega?
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 25 dec 2015, 17:32

KLIS je napisao/la:

Koji Siniša?
Ma znas onaj, sto te :mrgreen:

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 25 dec 2015, 17:33

scorpion je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Zavrseno.
Zavrseno u smislu da je potpisao ili nema nista od njega?
Daj Bože ovo drugo

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 25 dec 2015, 17:33

Tryg je napisao/la:
KLIS je napisao/la:

Koji Siniša?
Ma znas onaj, sto te :mrgreen:
Sad znam :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, zeljovolimte i 39 gostiju.