"On još nije otišao iz Crvene zvezde. Ako bude novina, daćemo saopštenje".
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Crvena Zvezda
Nebojiša Čović(o Vilijamsu):

Al nas krenu danas.ppppp je napisao/la:Nebojiša Čović(o Vilijamsu):
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Simona sa ovakvim procentima za tri i ovakvim igrama ni LeBron ne moze istjerati iz ekipe![]()
Simon dobar pos`o radi i u odbrani, i to se mora reći.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Nista od njega. Uprava demantovala.Ethel je napisao/la:JR Reynolds je novo pojačanje..
http://www.basketzg.pl/druzyna/aktualno ... -reynoldsa
Ko zna sta se desava u KK-u. I ko palamudi oko ovih transfera i Williamsa.
Ameriki bek Džej Ar Rejnolds ne dolazi u KK Crvena zvezda Telekom. KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da američki igrač Džej Ar Rejnolds neće potpisati ugovor sa našim klubom. Ovim povodom želimo da demantujemo natpise u pojedinim domaćim medijima, ali i na zvaničnom klupskom sajtu poljskog Evroligaša „Stelmet Zelena Gora“ čiji je Rejnold član. O svim daljim koracima i eventualnim transferima, kao i do sada, KK Crvena zvezda Telekom će se oglašavati isključivo putem zvaničnog sajta kluba.
Da je nešto pošlo kako ne treba u statusu Markusa Vilijamsa potvrdile su današnje informacije, koje kažu da je naš igrač ugasio Tviter profil. Zvezdin plejmejker je ovim činom potvrdio da problemi postoje, te ostaje da sačekamo i vidimo kakav će biti epilog celog slučaja. Dodajmo i da je ADAS, agencija za antidoping Srbije objavila da nije testirala Markusa.
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Ko zna sta se desava u KK-u. I ko palamudi oko ovih transfera i Williamsa.
i onda ja kao radim za db.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Neko se opasno zayebava sa KK Crvena Zvezda. Nije ovo slucajno sto se desava, pa ni ovi novinari koliki god da su mediokriteti ne pisu napamet. Dotura njima neko dezinformacije.alan_kardec je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Ko zna sta se desava u KK-u. I ko palamudi oko ovih transfera i Williamsa.
i onda ja kao radim za db.
Marcus Williams
Covic je pricao na RTSu da se sporazumno raskida ugovor i da nece da iznosi zbog cega.. da sve ostaje u klubu i to je posteno, po meni. Isto rekao da dolazi Micic i da ima mjesta za jos jednog igraca.. i da ce se sve oko Thompsona znati u ponedeljak.
Evo je i potvrda.dscile je napisao/la:Covic je pricao na RTSu da se sporazumno raskida ugovor i da nece da iznosi zbog cega.. da sve ostaje u klubu i to je posteno, po meni. Isto rekao da dolazi Micic i da ima mjesta za jos jednog igraca.. i da ce se sve oko Thompsona znati u ponedeljak.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... e-raskinut
Zao mi je sto Markus ide, ali mi je drago sto Micic dolazi.. naravno, svi bi vjerovatno htjeli nekog Parga, ali ja se dobro sjecam da su na Micica svi svrsavali prije koju godinu.. povrede su ga malo sputale, ali ako bude imao srece i ne bude se povrijedjivao, vec naredne godine bi nam mogao biti prvi plej.
Naveo je ida je Vilijams sam tražio raskid ugovoradscile je napisao/la:Covic je pricao na RTSu da se sporazumno raskida ugovor i da nece da iznosi zbog cega.. da sve ostaje u klubu i to je posteno, po meni. Isto rekao da dolazi Micic i da ima mjesta za jos jednog igraca.. i da ce se sve oko Thompsona znati u ponedeljak.
Nego,kako sam ja uspio da pročitam između redova Čova ganja "A" licencu ???
Ili mi se samo učinilo...
- alan_kardec
- Kontakt:
pa i ja sam to nedavno negdje pročitao.ppppp je napisao/la:Nego,kako sam ja uspio da pročitam između redova Čova ganja "A" licencu ???
Ili mi se samo učinilo...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja ne znam je li ovaj turčin šta kad pogodio ?
Vasilije Micić zvaničan 

TAJFUN – CRVENA ZVEZDA 63-73 (21-20, 14-19, 14-18, 14-18)
CRVENA ZVEZDA: Rebić 3p 3sk 4as, Tompson 2, Dangubić 4, Lazić 9p 5sk 4ukl, Simanić 2, Tejić, Simonović 4p 4sk 2ukl, Gudurić 11p 2sk 2as, Jović 14p 6as 3ukl, Miler 7p 8sk 2as 2ukl 2bl, Cirbes 8p 4sk, Štimac 9p 9sk
Za tri dana pocinje TOP16 faza, prva sa Efesom na njihovom terenu.
CRVENA ZVEZDA: Rebić 3p 3sk 4as, Tompson 2, Dangubić 4, Lazić 9p 5sk 4ukl, Simanić 2, Tejić, Simonović 4p 4sk 2ukl, Gudurić 11p 2sk 2as, Jović 14p 6as 3ukl, Miler 7p 8sk 2as 2ukl 2bl, Cirbes 8p 4sk, Štimac 9p 9sk
Ko zna , mozda i proradi kod nas.Ethel je napisao/la:Vasilije Micić zvaničan
Za tri dana pocinje TOP16 faza, prva sa Efesom na njihovom terenu.
Strani i domaći mediji objavljuju večeras da je Rajan Tompson napustio Crvenu zvezdu i pojačao Trabzon?
Može, nek u suprotnom pravcu krene KinseyTribalian je napisao/la:Strani i domaći mediji objavljuju večeras da je Rajan Tompson napustio Crvenu zvezdu i pojačao Trabzon?
Ne znam sta da mislim, niti znam provereno da je ovaj otisao ( s obzirom da je igrao danas), niti znam da li cemo dovoditi jos nekog i ako budemo dovodili da li ce to biti Kinsey ? Ko zna...Ethel je napisao/la:Može, nek u suprotnom pravcu krene KinseyTribalian je napisao/la:Strani i domaći mediji objavljuju večeras da je Rajan Tompson napustio Crvenu zvezdu i pojačao Trabzon?
Od danas i zvanicno, Markus i Tompson napustili klub, Micic potpisao .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.