FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
IVANE HVALA TI ZA SVE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
sjebat ces se kad vidis kako ona tri krajisnika igraju mali fudbalBitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ko vas yebe debili... Vozdra.
I da, ovo što ćemo nastupiti sa kadetima na Hasetovom turniru je sramota i ponižavanje najveće legende u historiji Sarajeva, turnira u njegovu čast a onda i samog kluba. Ako Čelik može doći sa prvotimcima, Sloboda (navodno) sa ponajboljim igračima, Željo također već nekoliko godina sa boljom ekipom od nas, zašto mi ne bi mogli bar sa juniorima koji su prekomandovani u prvi tim? Ma i sa seniorima ako treba, što reče neko ne škode im kafane, šiše i kladionice a naškodiće im 3 utakmice malog fudbala.
molotovljev je napisao/la:Pantelija, jaranski, gotivim te fakat iako se cesto ne slazem sa tvojim misljenjem...
Reci cu ti nesto, mozes to shvatiti kao salu, samo pazi ima smisla,
Promijeni kafanu i frizerski salon ! Opterecen si brate stvarima koje ne trebaju
uopste da te zanimaju, kao navijaca... jbg tebe srklete sise i sl. Nigdje veze tebra.
kako da me ne interesuje evo i sada "pregovaraju" sa nekim jakim imenima a na kraju ce ti simeunovic biti najvece pojacanje
daj boze da se poserem na sebe i popišam, AMIN!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kakve veze ima propadanje ili afirmisanje naše djece sa Hasetovim memorijalom, života ti?bordobijeli je napisao/la:ne mozes nama ugoditi kad ne igraju kaze propadaju nasa djecaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ko vas yebe debili... Vozdra.
I da, ovo što ćemo nastupiti sa kadetima na Hasetovom turniru je sramota i ponižavanje najveće legende u historiji Sarajeva, turnira u njegovu čast a onda i samog kluba. Ako Čelik može doći sa prvotimcima, Sloboda (navodno) sa ponajboljim igračima, Željo također već nekoliko godina sa boljom ekipom od nas, zašto mi ne bi mogli bar sa juniorima koji su prekomandovani u prvi tim? Ma i sa seniorima ako treba, što reče neko ne škode im kafane, šiše i kladionice a naškodiće im 3 utakmice malog fudbala.
![]()
![]()
Koliko ja znam ni Čataković ni Kadušić nisu kadeti...Pantelija je napisao/la: sjebat ces se kad vidis kako ona tri krajisnika igraju mali fudbalal ozbiljno, catakovic, kadusic veladzic ...
![]()
1946
pa nece valjda bas ici sa djecurlijom? :O
e onda veliki minus fakat!
e onda veliki minus fakat!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- crozzer
- Kontakt:
Ja mislim da će biti akademci i još onih par igrača što uvijek igraju ovakve turnire 
sprdat ce se nasa djeca sa svima ba 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
bordobijeli
- Kontakt:
a koga bi vi recimo da igra na turniru ,prvo stranci nisu tu ,ai nevidim neki majstora za mali fudbal u nasoj ekipi ,tako da mi je sasvim uredu da igraju omladinci koji ce to maksimalno ozbiljno shvatiti
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kadeti. 
Brukamo se bespotrebno. Bolje im je da i ne izlaze protiv Slobode ako je istina da će igrati sa Zebom i prvotimcima, kao što će Čelik igrati recimo... još Trba ispamao cijeli fb sa najavama, navijači dolaze organizovano, momci sa keca će raditi strimove, finale na BHT 1, sve u cilju da nam se ljudi dobro nasmiju.
Brukamo se bespotrebno. Bolje im je da i ne izlaze protiv Slobode ako je istina da će igrati sa Zebom i prvotimcima, kao što će Čelik igrati recimo... još Trba ispamao cijeli fb sa najavama, navijači dolaze organizovano, momci sa keca će raditi strimove, finale na BHT 1, sve u cilju da nam se ljudi dobro nasmiju.
1946
crozzer je napisao/la:Ja mislim da će biti akademci i još onih par igrača što uvijek igraju ovakve turnire
sve je moguce
Advokat Sarajevo
Sudska praksa BiH
Obligaciono pravo
Bankarsko pravo
Radno pravo
Upravno pravo
Nasljedno pravo
Priznanje stranih sudskih odluka
Drzavljanstvo BiH
praksa BiH
Medijator
Forum
Web design
U praksi
ePravo
BiH-Pravo
Parnični postupak
Porodično pravo
Privredno pravo
Penziono pravo
Pravo osiguranja
advokatski ured Sarajevo
Razvod braka
Naknada štete
Stvarno pravo
advokat Tuzla
Stambeno pravo
Eksproprijacija
Krivicno materijalno
Zadnja izmjena: superE, dana/u 06 mar 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jesi vidio, recimo, sa kakvim sastavom će doći Čelik?bordobijeli je napisao/la:a koga bi vi recimo da igra na turniru ,prvo stranci nisu tu ,ai nevidim neki majstora za mali fudbal u nasoj ekipi ,tako da mi je sasvim uredu da igraju omladinci koji ce to maksimalno ozbiljno shvatiti
To kao mi nismo u mogućnosti udostioiti se izaći na turnir u čast najveće legende kluba sa nekoliko prvotimaca koji žive u Sarajevu, ili ako ništa sa ovim juniorima koji su u posljednje vrijeme promovisani u prvi tim?
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mozda nasi prvotimci ne znaju igrat na malom? Il sto bi @joker rekao mozda je Reis trebao da igra pa nije htio da uvrijedi protivnike, jer ako bi on igrao to fakticki znaci da protivnici nemaju sanse...
Salu na stranu, da mi napravimo dar mar sa tribina kao i do sad a na terenu sta bude... Igra se u cast najecoj legendi a ne u pare i prestiz !!!
Salu na stranu, da mi napravimo dar mar sa tribina kao i do sad a na terenu sta bude... Igra se u cast najecoj legendi a ne u pare i prestiz !!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zagor je napisao/la:http://sour.c.e.ba/clanak/Haris/389269/ ... e-odustaju![]()
Ivan Tatomirović na rubu suza: Uvijek me fasciniralo to kako Horde zla nikada ne odustaju
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma treba upravu mjenjati ,sramotaBitiSrcemVezan je napisao/la:Jesi vidio, recimo, sa kakvim sastavom će doći Čelik?bordobijeli je napisao/la:a koga bi vi recimo da igra na turniru ,prvo stranci nisu tu ,ai nevidim neki majstora za mali fudbal u nasoj ekipi ,tako da mi je sasvim uredu da igraju omladinci koji ce to maksimalno ozbiljno shvatiti
To kao mi nismo u mogućnosti udostioiti se izaći na turnir u čast najveće legende kluba sa nekoliko prvotimaca koji žive u Sarajevu, ili ako ništa sa ovim juniorima koji su u posljednje vrijeme promovisani u prvi tim?
- PitarBordo
- Kontakt:
Joj cinizima...bordobijeli je napisao/la:ma treba upravu mjenjati ,sramotaBitiSrcemVezan je napisao/la:Jesi vidio, recimo, sa kakvim sastavom će doći Čelik?bordobijeli je napisao/la:a koga bi vi recimo da igra na turniru ,prvo stranci nisu tu ,ai nevidim neki majstora za mali fudbal u nasoj ekipi ,tako da mi je sasvim uredu da igraju omladinci koji ce to maksimalno ozbiljno shvatiti
To kao mi nismo u mogućnosti udostioiti se izaći na turnir u čast najveće legende kluba sa nekoliko prvotimaca koji žive u Sarajevu, ili ako ništa sa ovim juniorima koji su u posljednje vrijeme promovisani u prvi tim?![]()
![]()
![]()
, opusteno ba ova djeca ce pocjepati taj najjaci sastav celika
Samo Saraj'vo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
cinizam je reci da nam je bolje da ne igramo ,zato sto igraju nasi akademci kao ubit ce nas svi ,e nece . samo ne mogu shvatiti kako nadjete uvijek da nesto kritikujete. idemo djeco pocepajte sve FK SARAJEVO

-
belosevic28
- Kontakt:
Opet pravimo problem gdje ga nema. Opustite se i pokisajte uzivati.
Pozdrav iz Hitne, valjda me ne zadrze pa cu moci rurnir bar online pratiti doma

Pozdrav iz Hitne, valjda me ne zadrze pa cu moci rurnir bar online pratiti doma
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Baš zato se na takav turnir ne izlazi sa kadetima.FrancescoTotti je napisao/la: Salu na stranu, da mi napravimo dar mar sa tribina kao i do sad a na terenu sta bude... Igra se u cast najvecoj legendi a ne u pare i prestiz !!!
Eto izvini matere ti što sam išta napisao, kakvi kadeti trebali smo sa pionirima izaći, 'ta će Zeba i Veselinović neće se šprdati sa njima, ma šta pioniri pjetliće poslati treba neće se ni oni usrati od atmosfere...bordobijeli je napisao/la:cinizam je reci da nam je bolje da ne igramo ,zato sto igraju nasi akademci kao ubit ce nas svi ,e nece . samo ne mogu shvatiti kako nadjete uvijek da nesto kritikujete. idemo djeco pocepajte sve FK SARAJEVO![]()
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Eto i Slavija sa prvotimcima igra...
Ma 'ta će Arsenijević otpuhaće ga Veladžić u duelu, 'ta će Rovčanin vozaće ga Hadžić k'o Messi Boatenga
A i taj Hase ne znam za šta je on sebe umislio, što igramo uopšte turnir taj ko on nak'a ličnost, nije ni kadete trebalo poslati, eto im Čelika i Slavije pa nek' se raspucavaju.
Ma 'ta će Arsenijević otpuhaće ga Veladžić u duelu, 'ta će Rovčanin vozaće ga Hadžić k'o Messi Boatenga
A i taj Hase ne znam za šta je on sebe umislio, što igramo uopšte turnir taj ko on nak'a ličnost, nije ni kadete trebalo poslati, eto im Čelika i Slavije pa nek' se raspucavaju.
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
Opet ponavljam nije mi jasna ta crta u navijacima FKS da stalno traze nesto za kritikovat, pa zar nije lakse podrzati tu djecu i dati im podrsku ,ne mi vec pricamo kako ce se s nama igrati i kako treba kritikovati sto omladinci igraju . ko garantuje da su benko ,barbaric ,kovacevic,rustemovic neki igraci na malom terenu ,mozda bi i njih zeba i veselinovic pocepali . ja vise vjerujem u omladince nego u seniore 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
joj kako bi volio da ta djeca osvoje turnir samo zbog @bsv-a 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.