pa i ja iznosim smao fakte. vidis da sam pogodio i za vjeroispovjest, naginjanje istokukrmpotich je napisao/la:Po tvojoj prici Hrvati truba a BiH je u top 10 zadnjih 20-ak godinabaglama je napisao/la: njihova nominalna pozicija na coca cola listi, vidimo da ne pije vode kad najvise treba. redovno ga popuse u grupnoj fazi bez obzira na zvucna imena. jedan meksiko im djecu radio, cak je i bosna ostavila bolji dojam od njih, izgubili smo minimalno od finaliste svjetskog ,a njihov brazil primio sedmicu u polufinalu. dobili su kamerun u fazi rasula unutar ekipe...nas je izbacio sudija ponistenim golom i susic nebuloznom takikom....
sta kaze, hrvati i kritika![]()
krmpoto, nisi negirao da si jedva docekao da se mozes nasladjivat,a i svakako ti niko ne bi povjerovao ...i to je sva moja poenta![]()
pricu kako nisi srbin prodaji maloj djeciNe nasladjujem se, samo iznosim fakte. Pravoslavac sam a ne Srbin. Kužiš?
kao i fakte da je hrvatska jaka samo "na papiru". jer bi inace prosla grupnu fazu w.c.
kao i za fakte o dzekinih 109 golova
kao i za fakte da ti je drago sto dzeku ne ide
druga je stvar sto ti ne mozes negirati nista od svega
baglama o cemu ti pricas??modric je bez dileme najbolji igrac sa ovih prostora.sto se tice njegove statistike,covjek u posljednih 5 godina zabio vise golova iz Igre,vise asistencija,vise stvorenih sansi od pjanica,iako je pjanic najofanzivniji veznjak u romi.modric je 3. u laligi po stvorenim sansama iz igre,samo su messi i neymar bolji.pjanic ima potencial da postane veliki igrac,ali tezko da ce on ikad dostici modrica
i tebi sretan xmas