Koliko Moou bude trebalo !reds je napisao/la:Koliko će Real imati novca za pojačanja ?
Oko 80 miliona + prodaja !
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Koliko Moou bude trebalo !reds je napisao/la:Koliko će Real imati novca za pojačanja ?
Ma ne vjerujem ja. Onih 34.5 miliona koje su spominjali je previse. Cak je i Silva jeftiniji.Devil je napisao/la:40 mil za Di Mariu dati.Iako izuzetno cenim ovoga igraca i stvarno je za velikog kluba ovoliko ludi Perez da plati je stvarno nehumano.
Zavisno od potrazivanja trenera. Ukoliko bude trazio i lijevog i desnog beka, zatim lijevo krilo, jednog veznjaka i jednog napadaca, uz svu prodaju igraca koje ne zeli on bi mogao dobiti do 140 miliona eura.reds je napisao/la:Koliko će Real imati novca za pojačanja ?
Da, ode lagano zaradi 10-15 miliona za par sezona, propadne i ima para da uziva cijeli zivotUnited Rule je napisao/la:Pa bolje je Dzeki i da ostane u Wolfsburgu, ma kakvi i da sebi sam polomi obe noge nego u Real da predje.
To je klub gdje propadaju igraci ili postaju manekeni s depiliranim nogama...
Ne vjerujem da ce se vratiti u Real, prvenstveno zbog toga sto je dosta puta vrijedjao upravu Real Madrida a i sam klub. Tesko da za njega ima mjesta.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Special-One vraća Sneidera u Real. Mislim kako bi ovo bio odličan potez, jer je pored Robbena odlazak Duchera najveća greška Reala![]()
Za razliku od sugavog Bayerna koji nije htio pustiti Riberya u Real za grdnu lovu. I eto im Riberya u finalu LS, naigrao se pravo, odlucio je pitanje pobjednika LS, **** ih on....Casillas je napisao/la:Ja po stoti put ponavljam - Arjen Robben nije greska Reala, on je taj koji je odlucio da napusti klub, a oni nijednom igracu ne drze ruke svezane.. ako zele da idu, mogu ici. Uvijek su se drzali te politike.
Ko plati koliko traze, slobodan je kao ptica
Stvar nije tako jednostavna kako ti mislis. On jeste zatrazio da ode, ali moras razumjeti i njegove razloge za odlazak. Da mu je bilo odlicno u Realu sigurno ne bi nikad otisao. Robben i Sneijder su itekako greska Realove uprave kada se zna da su ova dvojica bili igraci koji su najvise doprinijeli prolazu svojih timova do finala.Casillas je napisao/la: Ja po stoti put ponavljam - Arjen Robben nije greska Reala, on je taj koji je odlucio da napusti klub, a oni nijednom igracu ne drze ruke svezane.. ako zele da idu, mogu ici. Uvijek su se drzali te politike.
Jeste zatrazio da ode i ja mislim da znam iz kojeg razloga. Jorge Valdano je izjavio kako je Robben trazio da ode jer je smatrao da za njega u Realu vise nece biti mjesta.moustapha je napisao/la:Stvar nije tako jednostavna kako ti mislis. On jeste zatrazio da ode, ali moras razumjeti i njegove razloge za odlazak. Da mu je bilo odlicno u Realu sigurno ne bi nikad otisao. Robben i Sneijder su itekako greska Realove uprave kada se zna da su ova dvojica bili igraci koji su najvise doprinijeli prolazu svojih timova do finala.Casillas je napisao/la: Ja po stoti put ponavljam - Arjen Robben nije greska Reala, on je taj koji je odlucio da napusti klub, a oni nijednom igracu ne drze ruke svezane.. ako zele da idu, mogu ici. Uvijek su se drzali te politike.
@Harrison,
Ribery je produzio ugovor sa Bayernom, sto ce reci da se on sam odlucio za njih.
To trazi molio ti je glavni argument spanskih politickih klubova (reala i barcelone) tako su i za Riberya ko i Fabregasa i Ronalda u medije plasiraju neke neistine kako igrac moli, trazi, ocajnicki zeli da predje i konstatno tako i po vise godina sve dok ne ostvare svoje ciljeve kroz prljave medijsko politicke kampanje!moustapha je napisao/la:@Harrison,
Nije trazio, molio, radio sve da ga puste. To je ono sto ti povjerujes preko silnih novinskih clanaka. Jedino sto je Ribery uradio kada je postalo jasno da su Chelsea i Real zagrijani za njega je to sto je rekao upravi Bayerna da ako ga budu prodavali neka to bude Real.
Cak iz Reala nisu ni poslali konkretnu ponudu, sve sto se desilo konkretno je to da su u telefonskim razgovorima Rumenige i Uli odbijali svaku mogucnost transfera. S toga i ne znamo da li su to ogromne pare.![]()
Sad ti naravno mozes vjerovati cemu god hoces, ali je cinjenica da su u Bayernu, Riberyu dali odlicne uslove i on je igrac koji ima specijalni tretman. U Bayenu nikad nije bilo gomilanja zvijezda, ali su se one istinske cijenile. To sto nije igrao u finalu, moze se desiti svakome. Mozda bi ga silne povrede mucile i u Realu, pa bi ga se Perez ovog ljeta rjesavao, no Bayern nije taj klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.