super sitnica a posebne pohvale za USB-ove (dvostrane) za lapt./komp. i za telefone, teke
vrijedi potrositi par KM-čića
tako male stvari čine život moj
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Deen se vec registrovo na forumfanaticZeljin je napisao/la:Kakve su to nastrane semeEdisMulalic je napisao/la:Potpise li, ja ti guzice dajem, toliko si me obradovoFKZ1921 je napisao/la:Niema je opet aktuelan. Znatno je smanjio apetite,mozda ga budemo gledali jos malo u nasem dresu., Vjeko sa Obn-a ceka u redu
Jeste.roleeee je napisao/la:
Jel ovo taj mirza sto treba doci
Zezancija ili fakat ?pile87 je napisao/la:Jeste.roleeee je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Moje mišljenje je da je tu nagradu zaslužio Kosorić, on je primjer kako pravi kapiten treba da se ponaša..
Tacno tako. I igrama i ponasanjem na terenu je ove godine bio nas najbolji igrac. Mozda se neki nece sloziti, ali po prikazanom na terenu odmah iza njega su po meni Djelmic i Blagojevic.Brkoo je napisao/la:Moje mišljenje je da je tu nagradu zaslužio Kosorić, on je primjer kako pravi kapiten treba da se ponaša..
Definitivnoexbabilon je napisao/la:Tacno tako. I igrama i ponasanjem na terenu je ove godine bio nas najbolji igrac. Mozda se neki nece sloziti, ali po prikazanom na terenu odmah iza njega su po meni Djelmic i Blagojevic.Brkoo je napisao/la:Moje mišljenje je da je tu nagradu zaslužio Kosorić, on je primjer kako pravi kapiten treba da se ponaša..
Opasan igrač, a odakle ti info da bi mogao kod nas ?roleeee je napisao/la:
jao kako niskoGator je napisao/la:Šteta što Tatomirovic ode iz sarajeva kad se Nyema vraća. Koji bi šou nastao