Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la juznjak> » 20 maj 2010, 14:30

Španjolska Valencia u svoje je redove dovela Sofiane Feghoulija, igrača francuskog Grenoblea kojeg mnogi smatraju nasljednikom legendarnog Zinedine Zidanea.
Kreativni vezni igrač, Sofiane Feghouli (20) po mnogima je pravi nasljednik Zinedine Zidanea.

Francuz alžirskih korijena se baš i nije naigrao prošle sezone u redovima Grenoblea, kojeg sa klupe predvodi bh. stručnjak Mehmed Baždarević. Feghouli je kao slobodan igrač potpisao četverogodišnji ugovor sa Šišmišima, te je treće pojačanje za narednu sezonu. Prije njega je na Mestallu stigao Mehmet Topal te Ricardo Costa.

pre..eben igrac ce biti ;) znaci Silva ide Real :!:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 20 maj 2010, 14:33

"Novih Zidanea" je bilo na desetine, tako da moram biti malo skeptičan s obzirom da ga nisam gledao prije. Mada u svakom slučaju je došao za džaba, tako da ne mozemo puno izgubiti, a mozemo puno dobiti !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 maj 2010, 19:25

Iskreno ovoga momka je dosta mlad 1989 je godiste i moze u njega izrasti neki dobar igrac.Ja njega nisam dovoljno gledao da procenim pravu vrednost ali ono sto sam video je da se radi o veoma talentovanom igracu.Sada da li ce biti novi Zidan to je pitanje jer znamo kakva je velicina bio Zizu i sta je sve uradeo za fudbal te ce se morati neko dobro potruditi da dostigne njegov nivo.Ali ovaj malac bi za koju sezonu mogao biti nositelj igre Valencie i mislim da je uprava dobro postupila sa njegovim potpisom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 21 maj 2010, 17:50

jooooooooj...kako je odvratan u onom odvratnom, prokletom, crveno-plavom dresu...fuj fuj fuj fuj fuj fuj....
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Rule_14
Kontakt:

Post Postao/la Rule_14 » 21 maj 2010, 19:28

Ej raja ..tipajte mladog Paca Alcacer'a :) Nas igrac.. preslican po igri Villi i naravno zabija golove .. trenutno je sa Spanijom U-17 na Evropskom P. .., zabio je predzadnju tekmu gol i danas je uvalio hattrick protiv Svicarske :) ,..sjecam se dana kad sam bas na ovakvom prventsvu gledao Matu, Silvu, Fabregasa ..ima vjerovatno na eurosportu, prikazuju cesto mlade ..

Rule_14
Kontakt:

Post Postao/la Rule_14 » 22 maj 2010, 01:30

airfutbol.com ...tu su vam te mlade nade spanije ,.. i mozete vidjet nastup mlade Spanije ...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 maj 2010, 09:16

Ode i Zigic..
Samo Dominguez od napadaca osto :cry:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2010, 10:41

Sad ce oni dovest Dzeku.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 26 maj 2010, 14:19

ode nikola u birmingham city za 6 miliona funti...adios amigo... ponovo idemo na dovodjenje Zapatera iz Genoe, mada ne znam koji ce nam...al eto...od napadaca, soldado nam je najblizi... i trebalo bi jos jednog dovest...a dominguez i nije pravi napadac...on je nesto poput silve, a ne zaboravimo da i mata igra napadaca po potrebi, i to jako kvalitetno,..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Rule_14
Kontakt:

Post Postao/la Rule_14 » 26 maj 2010, 15:22

I ja mislim da nam Zapater ne treba .. ma da jedni govore da dolazi jer Banega ide u Liverpool(sto ne vjerujem), a drugi govore jer Manelele(Fernandes) ide ..sto mi je logicniji izbor ..gotivim tog igraca strasno al nikako da se dokaze :/ .. Aduriz je navodno prva zamjena za Zigica, a slijede ga ili Soldado, Gameiro ili Gignac(sto ne vjerujem jer je preskup za nas) ..

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 26 maj 2010, 21:39

Nek je sretno Žigi, dobili smo tih 7 mil. eura za njeg, hmm nisu neke velike pare ali iskreno nismo baš mogli ni izvuć nešto više za njeg, možda da je otišao prošle sezone dobili bi 10 mil al isti djavo.Što se tiče pojačanja, nadam se da ce još neko novo ime uletit na tu listu "mogućih pojačanja", možda Soldado ili Gameiro nebi bili loši, ali meni je važnije da mi zadržimo Silvu, Banegu, Matu, Manolelea, Hernandesa, odn. većinu njih :D ali posebno Silvu-meni najdražeg igrača.Stresan je svaki prelazni rok za navijače Valencie :D

AMUNT!!!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2010, 21:42

Dok se ovi velik nerviraju kojeg superstara ce dovesti mi strepimo da nam neko ne otme ovo malo dobrote sto imamo :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 maj 2010, 23:27

Hvala Zigi na svemu sto je dao za nas,te mu sretno u Birminghamu.
Od napadaca koje bi mozda mogli dovesti spominje se i D.Guiza,spanjolski reprezentativac i clan Fenrbache.Jako je nezadovoljan svojim statusom u timu pa nebi cudilo da se vrati u domovinu,ovog puta na Mestallu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 04 jun 2010, 14:17

Sportski direktor Fernando Gomez dobio otkaz, kondicijski trener Paco Ayestaran je takodje blizu da napusti klub, dobili smo nekog novog tehnickog sekretara ali oni me bas i ne zanimaju, meni su igraci bitni.

Izgleda da je Roberto Soldado(Getafe) veoma blizu da postane novi igrac Valencie jer je i sam rekao da mu je Vlaencia prvi izbor a i ovi nasi su poceli pregovore valjda, otkupna klauzula mu je €10 miliona, ali mogao bi doci za €8 miliona pa ce Valencia u narednom periodu kad je u pitanju pozajmljivanje i prodaja igraca vise obracati paznju na Getafe.

AMUNT!!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jun 2010, 10:24

izgleda da ste doveli Soldada za nekih 10 miliona ;) samo jos oficijalno da bude a super potez lik je zabio za Getafe 16 golova a u Valenciji ce biti jos bolji 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jun 2010, 14:46

juznjak> je napisao/la:izgleda da ste doveli Soldada za nekih 10 miliona ;) samo jos oficijalno da bude a super potez lik je zabio za Getafe 16 golova a u Valenciji ce biti jos bolji 8-)
Dobar je Soldado, bice solidna zamjena za Vilju. Pored njega, nebi bilo lose dovest Gizu iz Fenera, jer je Valensia jako deficitirana sa napadacima. Sta je sa odbranom ima li tu neki pojacanja? Odbrana je najgori dio tima i tu su najpotrebnija pojacanja.

Dokle se stiglo sa izgradnjom stadiona? Hoce bit spreman za narednu sezonu? Je l taj stadion u vlasnistvu Valensije ili ga gradi opstina? Ima li neko taj podatak?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jun 2010, 15:18

Valencia je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:izgleda da ste doveli Soldada za nekih 10 miliona ;) samo jos oficijalno da bude a super potez lik je zabio za Getafe 16 golova a u Valenciji ce biti jos bolji 8-)
Dobar je Soldado, bice solidna zamjena za Vilju. Pored njega, nebi bilo lose dovest Gizu iz Fenera, jer je Valensia jako deficitirana sa napadacima. Sta je sa odbranom ima li tu neki pojacanja? Odbrana je najgori dio tima i tu su najpotrebnija pojacanja.

Dokle se stiglo sa izgradnjom stadiona? Hoce bit spreman za narednu sezonu? Je l taj stadion u vlasnistvu Valensije ili ga gradi opstina? Ima li neko taj podatak?
U odbrani je stigao samo Costa,moguci igraci koji bi jos trebali preci u Valenciu su:Aduiz i Pareja,sto se stadiona tice radovi su obustavljeni zbog financija tako da nece biti spreman za ovu sezonu sigurno.
Stadion je valjda u vlasnistvu kluba i jedne kompanije koliko sam ja do sada uspio saznati.....
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 09 jun 2010, 16:19

ma **** stadion,...dok je mestalle, ne treba nam nista bolje...a sto se tice Soldada, drago mi je sto ce bas on biti zamjena za Villu...sada treba naci zamjenu za Zigica, pa mozda i jos jednog napadaca... Aduriz je najblizi tome, a vec je poznato da su se spominjali Gignac i Gameiro,...ali nemamo love za njih...Gignac je skup, a Gameiro zeli ostati u Francuskoj.. golman Renan je otisao na pozajmicu u Internacional, odakle je i dosao... potreban je lijevi bek, sumnjam da ce Del Horno ostati zbog prevelike plate (ima najvecu platu od svih igraca)...igraci koji su izrazili zelju da idu su portugalci Fernandes, Miguel i Hugo Viana...nepoznata je buducnost Sunnyja i Aarona, dok je Michel otisao na posudbu u Deportivo...medjutim, on je izrazio zelju da se vrati na kraju iduce sezone, tj da ne zeli da Deportivo otkupi njegov ugovor....takodje se ocekuje prodaja Marchene, jer mu iduceg ljeta istice ugovor koji nece produziti, pa ce klub pokusati da uzme koju paru za njeg...svakako je stigao Costa kao njegova evt zamjena...
AMUNT VALENCIA!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 10 jun 2010, 19:17

novi igrac i novi dresovi.
slikaslika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jun 2010, 22:21

Аj nek neko postavi od prosle sezone meni potpuno isto izgledaju,mada ne zalazim u detalje bitno je kako igrac igra a ne kako izgleda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.