Pretjerao je u cijelom postu jer je pun cinizima i umjesto da kaže ono što on misli on cinično proziva svoje neistomišljenike. I sam si rekao šta ti je jedina zamjerka - to je svima jedina zamjerka, a ovaj napravi cijelu Ilijadu i Odiseju od toga. Pozdrav.Ado76 je napisao/la:Mozda u nekim dijelovima posta je otisao suvise daleko,ali sa prvim dijelom se u potpunosti slaze.Jesmo li proklinjali dan kada se igrala prijateljska u Mostaru pa se Matej povrijedi?Sta da su igrali neki od vaznijih igraca pa nedaj Boze ko dozivio kakvu tezu povredu.Ja nesto ne vjerujem da bi se hvalilo sto se izveo najjaci sastav.A ono sto nece niko da shvati da vecina igraca nije u gradu,ljudi su na ODMORU bas ko sto i mi koji smo zaposleni imamo godisnji,i kako onda da igraju kada nisu tu.PitarBordo je napisao/la:Pretjeruješ @amypitar, al' baš u krajnost ideš.
Jedina zamjerka moze biti sto se nije poslala starija kategorija (juniori),a kuditi zbog neigranja igraca iz prvog tima je van pameti.Pa pola evropskih klubova svojim igracima NE DOZVOLJAVA igranje malog fudbala,upravo zbog opasnosti od teskih povreda.
Jeste ovo turnir u sjecanje na nasu najvecu legendu,ali za one koji ne znaju,do sada je vise puta FK Sarajevo bilo iskljucivano iz organizacije turnira i ometano i sprjecavano da se organizuje cak turnir u ljetnom periodu na Kosevu.Prema tome ima tu i malo inata,mada ni to nije dobro...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Sve one koji nisu ispostovali himnu neka je sram. Od igraca koji pimpla loptu do navijaca na tribinama...
Sutra kad se u Banja Luci i Sirokom bude zvizdalo himni, svi ovi "navijaci" neka se dobro zapitaju da li imaju pravo kritikovati .
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sutra kad se u Banja Luci i Sirokom bude zvizdalo himni, svi ovi "navijaci" neka se dobro zapitaju da li imaju pravo kritikovati .
Osim ovog zadnjeg.Eto da su organizovano bili prisutni,plava **** bi nase igrace rahat lokumom pocastili,ma daj bjezi...BitiSrcemVezan je napisao/la:Tužno je da nas je jedan ovakav post danas najbolje i opisao.cikazubo je napisao/la: Naravno, sve ekipe su poslale koliko toliko respektabilne igrace kako bi ispostovali legendu i turnir u njegovu cast, samo domacin doveo kadete/juniore, pored toga popljuju hladno i himnu, i gadjaju na memorijalnom turniru protivnicku ekipu bakljama i petardama
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne, mi moramo vazda samo spustiti glavu i pustiti neka nam radi ko sta hoce.Ako se moramo nadovezivati na postove strumfa i da nas njegov post opisuje i svi se slazu s tim,onda smo daleko dogurali...
Nema veze sto je strumf, covjek je realno napisao sve, bez provokacije..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
koga su zgadjali bakaljom ? - memliju ? - udrite braco i babo bi 
edit: mi smo trebali samo Reisa poslati sa ovom djecom, njegovom energijom bi ta djeca letjela dvoranom, pregazili bi ih ko plitak potok
edit: mi smo trebali samo Reisa poslati sa ovom djecom, njegovom energijom bi ta djeca letjela dvoranom, pregazili bi ih ko plitak potok
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 26 dec 2015, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mi bi, u osnovi, trebali predstavljati neku gospodu i urbaniji dio ovog grada.BordoArmy88 je napisao/la:Znači ako su oni gov.na, moraš i ti biti?! sjo logike sunce ti ljubimAdo76 je napisao/la: Osim ovog zadnjeg.Eto da su organizovano bili prisutni,plava **** bi nase igrace rahat lokumom pocastili,ma daj bjezi...
#samokažem
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 26 dec 2015, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Ma nabijem ja na qrac svakog prvotimca koji se ne bi odazvao pozivu na turnir najvece legende koju je ovaj klub, da ne kazem grad, iznjedrio. I bezveze je sto ovaj turnir dovodi u isti kontekst sa pisljivom prijateljskom utakmicom. Ovo je od puno puno veceg znacaja, ali eto, izgleda samo nama bolesnicima.
A i sto neko rece, bilo bi dobro da su se pozvali bivsi igraci, dajem glavu da bi se 95% njih odazvalo i da bi im bila velika cast nastupiti na ovom turniru.
A i sto neko rece, bilo bi dobro da su se pozvali bivsi igraci, dajem glavu da bi se 95% njih odazvalo i da bi im bila velika cast nastupiti na ovom turniru.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ma hajde ba ne treba previse oko ovog turnira dizati prasinu, mozda su mogli ovu djecu iz prvog tima poslati ali sta je tu je sad, ja cu im zamjeriti onda kad se ovaj turnir bude igrao na velikom terenu ako ne posalju najjaci sastav, ovako, ovi malonogometni turniri su izgubili draz davno, samo uporedite prije 10-15 godina ove turnire i sad, nije to to vise a i sam Hase zasluzuje da se u njegovo ime napravi mnogo bolji i veci turnir od ovog sad
Pyro is not a crime !
Previse si mi dajemo za pravo da odlucujemo sta je bolje za fks...
THEC je napisao/la:ma hajde ba ne treba previse oko ovog turnira dizati prasinu, mozda su mogli ovu djecu iz prvog tima poslati ali sta je tu je sad, ja cu im zamjeriti onda kad se ovaj turnir bude igrao na velikom terenu ako ne posalju najjaci sastav, ovako, ovi malonogometni turniri su izgubili draz davno, samo uporedite prije 10-15 godina ove turnire i sad, nije to to vise i sam Hase zasluzuje da se u njegovo ime napravi mnogo bolji i veci turnir od ovog sad
Zaista je neozbiljno od strane naše Uprave da ovakav tim počalje na turnir koji nosi ime igrača u kojim se ponosimo. Moglo se tu zaista malo iskombinovati, niko ne traži da na ovom turniru nastupe igrači iz prve postave, ali se moglo malo kombinovati igračima koji su više bili na klupi. Ali eto..
I da, nije ovo ni ekipa kadeta, nego mješavina juniora, kadeta i igrača koji su na prelasku iz juniora u prvi tim. Burović, Handžić i Ildar Klarić su naši igrači koji su na posudbi u Visokom. Momcu su odigrali kako su odigrali, nećemo sad tu tražiti dlaku u jajetu. Golman je stidao fantastično i samo zahvaljujući njemu smo primili samo 5 komada.
Nije mi zasmetalo toliko ni to što su naši ovako neozbilljno pristupili turniru, ni rezultat koliko me pogodilo, sramno, bahato i neobjašnjivo ponašanje za vrijeme himne, igrača, stručnog štaba i navijača.
SHVATITE LJUDI KADA SE INTONIRA NACIONALNA HIMNA STANE SE MIRNO I ŠUTI SE!!! NE SKAKUĆE SE, NE ŽONGLIRA LOPTA I NE PJEVA.
SRAMOTA!! STID ME JE ŠTO JE OVO VIDJELA CIJELA DRŽAVA.
I da, nije ovo ni ekipa kadeta, nego mješavina juniora, kadeta i igrača koji su na prelasku iz juniora u prvi tim. Burović, Handžić i Ildar Klarić su naši igrači koji su na posudbi u Visokom. Momcu su odigrali kako su odigrali, nećemo sad tu tražiti dlaku u jajetu. Golman je stidao fantastično i samo zahvaljujući njemu smo primili samo 5 komada.
Nije mi zasmetalo toliko ni to što su naši ovako neozbilljno pristupili turniru, ni rezultat koliko me pogodilo, sramno, bahato i neobjašnjivo ponašanje za vrijeme himne, igrača, stručnog štaba i navijača.
SHVATITE LJUDI KADA SE INTONIRA NACIONALNA HIMNA STANE SE MIRNO I ŠUTI SE!!! NE SKAKUĆE SE, NE ŽONGLIRA LOPTA I NE PJEVA.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 26 dec 2015, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek glas razuma. Drago mi je da si ti napisao ovakav post, jer kada napisem ja ili BSV, odmah ispadnemo pljuvaci. Potpis od A-Ž!hilmo je napisao/la:Zaista je neozbiljno od strane naše Uprave da ovakav tim počalje na turnir koji nosi ime igrača u kojim se ponosimo. Moglo se tu zaista malo iskombinovati, niko ne traži da na ovom turniru nastupe igrači iz prve postave, ali se moglo malo kombinovati igračima koji su više bili na klupi. Ali eto..
I da, nije ovo ni ekipa kadeta, nego mješavina juniora, kadeta i igrača koji su na prelasku iz juniora u prvi tim. Burović, Handžić i Ildar Klarić su naši igrači koji su na posudbi u Visokom. Momcu su odigrali kako su odigrali, nećemo sad tu tražiti dlaku u jajetu. Golan je stidao fantastično i samo zahvaljujući njemu smo primili samo 5 komada.
Nije mi zasmetalo toliko ni to što su naši ovako neozbilljno pristupili turniru, ni rezultat koliko me pogodiki, sramno, bahato i neobjašnjivo ponašanje za vrijeme himne, igrača, stručnog štaba i navijača.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Moja himna je JEDNA SI JEDINA pa sad ospite paljbu.Bujrum...
Odsad, mi koji znamo uputiti kritiku na nesto u klubu, saljemo Hilmagi postove da odradi lekturu i korekturu pa da ih postavi u svoje ime. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- sarajevo46
- Kontakt:
Da nisam bio jutros pomislio bi' da je himna BiH izviždana od strane navijača FK Sarajevo, a da su igrači FK Željezničar jedva spasili živu glavu pred pobješnjelim navijačima BORDO kluba. 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ko je navijao za vrijeme intoniranja himne?sarajevo46 je napisao/la:Da nisam bio jutros pomislio bi' da je himna BiH izviždana od strane navijača FK Sarajevo, a da su igrači FK Željezničar jedva spasili živu glavu pred pobješnjelim navijačima BORDO kluba.
Navijaci Borca mozda?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koja je razlika izmedu pjevanja Jedna si jedina,za vrijeme intoniranja himne kojoj taj tekst ne pripada,i navijanja?Evander je napisao/la:Ko je navijao za vrijeme intoniranja himne?sarajevo46 je napisao/la:Da nisam bio jutros pomislio bi' da je himna BiH izviždana od strane navijača FK Sarajevo, a da su igrači FK Željezničar jedva spasili živu glavu pred pobješnjelim navijačima BORDO kluba.
Navijaci Borca mozda?
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pjevanje Jedna si jedina je vid revolta, koji ja licno ne podrzavam, zbog nakaradnosti drzave i uredjenja. Navijanje tokom intoniranja drzavne himne, predstavlja omalovazavanje drzave u kojoj zivis.Ado76 je napisao/la:Koja je razlika izmedu pjevanja Jedna si jedina,za vrijeme intoniranja himne kojoj taj tekst ne pripada,i navijanja?Evander je napisao/la:Ko je navijao za vrijeme intoniranja himne?sarajevo46 je napisao/la:Da nisam bio jutros pomislio bi' da je himna BiH izviždana od strane navijača FK Sarajevo, a da su igrači FK Željezničar jedva spasili živu glavu pred pobješnjelim navijačima BORDO kluba.
Navijaci Borca mozda?
Za mene licno, himna drzave je ona koja se i intonira. Ja je postujem.
Onaj Merlinov prepjev pjesme "S one strane Plive", nema nikakav istorijski znacaj i besmisleno mi je forsiranje tog teksta na javnim dogadjajima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.