amypitar je napisao/la:Da je kojim slucajem izasao na parkret prvi tim,I da se povredio recimo Duljevic garantujem zivotom da bi 90 % posto ovde ljudi psovalo,sto je izveden prvi tim.Znaci nama nema pomoci,opsta depresija,negodovanje i nezadovoljstvo, ma sta god da se uradi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
Ja se sjecam malonogometnih turnira u Skenderiji kad je DinamoZ.dolazio sa Mlinaricem.Sarajevo igralo sa Papetom,Pajom.Zeljo sa Harisom Skorom itd.itd.
Tad je Pape bio jedan od najboljih,ako ne i najbolji igrac Jugoslavije.Paja isto tako.I oni su se tad mogli povrijediti,ali tad je bio drugi vakat.Tad se igralo za raju..
Sad je kao sto rekoh, drugi vakat.
Sta Tan zna ko je Hase,
Sta briga Benka za turnir.
Covjek ganja tranfer u Aziji, da klepi lovu za mirni zivot u buducnosti .Krste ceka bebu,nije mu ni do cega.Radovac se boji reakcije publike.Dulja sklon povredama,a zelimo da na njemu uzmemo 2-3 mil.km.Tesko da se ko nece sloziti da ovi nabrojani nisu opravdano odsutni.
Da smo opet na parket poslali Dzemu,Kovacevica,Plakalu,Okica, kao eto sad oni neka respektibilna imena, i na kraju ko nam garantuje da bi i sa njima osvojili turnir.Kako god okrenemo uvijek ce polemike biti.
Ja zamjeram upravi,samo sto ne pruzme organizacijski turnir,te isti ne podigne na nivo kakav dolikuje imenu velikog HASETA.A to je turnir uz pomoc sponzora na Kosevu.Da se dovedu velika imena,kao nedavno sto je dolazila Galata.Mislim da bi i domace firme taj turnir finansijski pogurale,te da se pokusavaju dovesti ekipe kao Dinamo.D,Galatu,Cardif.itd
Sve ostalo po meni sto se tice ovog turnira je neozbiljno.
Tad je Pape bio jedan od najboljih,ako ne i najbolji igrac Jugoslavije.Paja isto tako.I oni su se tad mogli povrijediti,ali tad je bio drugi vakat.Tad se igralo za raju..
Sad je kao sto rekoh, drugi vakat.
Sta Tan zna ko je Hase,
Da smo opet na parket poslali Dzemu,Kovacevica,Plakalu,Okica, kao eto sad oni neka respektibilna imena, i na kraju ko nam garantuje da bi i sa njima osvojili turnir.Kako god okrenemo uvijek ce polemike biti.
Ja zamjeram upravi,samo sto ne pruzme organizacijski turnir,te isti ne podigne na nivo kakav dolikuje imenu velikog HASETA.A to je turnir uz pomoc sponzora na Kosevu.Da se dovedu velika imena,kao nedavno sto je dolazila Galata.Mislim da bi i domace firme taj turnir finansijski pogurale,te da se pokusavaju dovesti ekipe kao Dinamo.D,Galatu,Cardif.itd
Sve ostalo po meni sto se tice ovog turnira je neozbiljno.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 dec 2015, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kakav sam ja bolesnik, obećam i sebi i drugima da neću ići protiv mladosti i već me sad kopka gdje ću da ne pružim podršku momcima koji izgaraju 
1946
Mahni mi u kameru.BitiSrcemVezan je napisao/la:kakav sam ja bolesnik, obećam i sebi i drugima da neću ići protiv mladosti i već me sad kopka gdje ću da ne pružim podršku momcima koji izgaraju
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zovni mladu kuci, instaliraj FIFU 98, napravi tim sa Lugusicem, Zekom, Smjecaninom, Hotom, Obucom i Zukom i izaberi onu dvoranu da igrate malog fudbala.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ima da se borim protiv ovog svog bolesnog uma svim silama da ne odem
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma džaba sve... Evo vrtim ove utakmice Premiershipa ali znam da ću se prebaciti na Željo - Čelik čim počne... Nema super sundaya i super saturdaya koji mi može zamjeniti ove naše utakmice, šta ću, takav sam... 
1946
Mozda bi nasi poslali jaci tim ali su zauzeti krađom(izvlacenjem) para iz kluba.
Ješić zauzet oko dovođenja polovnjaka i davanjem istima velike plate od koje 80% ide njemu.
Selimovic se zabavio oko svoje privatne firme koja ce u buducnosti obavljati sve poslove za FKS i tako planira izvuci milione iz kluba
Kusturica je u procesu prebacivanja vlasnistva kampa na ime svog rođaka koji ce kamp u buducnosti iznajmljivati FKS i tako izvuci ogromne pare iz kluba
Ostatak uprave se bavi sitnijim krađama al od kojih si mogu itekako priustiti lagodan zivot.
Ja se izvinjavam ovima sto "klimaju glavom" sto ovo govorim i neznam jel ovo istina ali sam ustvari siguran da jeste jer sam ja to jednostavno tako skontao a ja mislim svakako da sam naj pametniji
Lijepo je biti u trendu a trend je ovih dana valjanje gluposti pa evo moj skromni doprinos
U zdravlje!!!
Ješić zauzet oko dovođenja polovnjaka i davanjem istima velike plate od koje 80% ide njemu.
Selimovic se zabavio oko svoje privatne firme koja ce u buducnosti obavljati sve poslove za FKS i tako planira izvuci milione iz kluba
Kusturica je u procesu prebacivanja vlasnistva kampa na ime svog rođaka koji ce kamp u buducnosti iznajmljivati FKS i tako izvuci ogromne pare iz kluba
Ostatak uprave se bavi sitnijim krađama al od kojih si mogu itekako priustiti lagodan zivot.
Ja se izvinjavam ovima sto "klimaju glavom" sto ovo govorim i neznam jel ovo istina ali sam ustvari siguran da jeste jer sam ja to jednostavno tako skontao a ja mislim svakako da sam naj pametniji
Lijepo je biti u trendu a trend je ovih dana valjanje gluposti pa evo moj skromni doprinos
U zdravlje!!!
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' jedete goovna svi koji idete u neke krajnosti. Al' pravo. Ubit će vas cinizam i renesansa.
Samo Saraj'vo.
E yebiga sad druze, niko nije ni rijeci od toga pomislio, a ne napisao. Najbolje je svaku jedinku u klubu pozlatiti i pretvoriti u bozanstvo. Pa majku mu, ne moze se nista ni reci vise, odmah si nezadovoljan, nezahvalan, protiv uprave, ljudi u klubu etc...keli1946 je napisao/la:Mozda bi nasi poslali jaci tim ali su zauzeti krađom(izvlacenjem) para iz kluba.
U zdravlje!!!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne svidja mi se ovo,navik"o sam da drzhim oreol glavnog poseravacha,a mozhda ovo i nije loshe,izbaciche se sva negativna energija do pochetka polusezone,pa che opet biti sve po starom[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Da je Mesa igr'o, bila bi spica....nukleusmember je napisao/la:ne svidja mi se ovo,navik"o sam da drzhim oreol glavnog poseravacha,a mozhda ovo i nije loshe,izbaciche se sva negativna energija do pochetka polusezone,pa che opet biti sve po starom[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 26 dec 2015, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Treba cestitat komsijama na pobijedi. Opasno su se pripremili za malonogometni turnir jbg valja se borit za 2000 maraka a i mislim ako ovo osvoje da ce to biti jedino u ovij godini. Steta sto pobijednik malonogometnog turnira ne ide u evropu, mozda ide ko zna

Nasima zamjerka sto su djecu poslali,bolje nemoj onda nista organizovati.
Nasima zamjerka sto su djecu poslali,bolje nemoj onda nista organizovati.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Stepanov na izlaznim vratima FK Sarajevo
http://sportsport.ba/bh_fudbal/stepanov ... ora/179831
http://sportsport.ba/bh_fudbal/stepanov ... ora/179831
Samo Saraj'vo.
Pa hoce li iko ostat u ovom Sarajevu?
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako stvari stoje u zadnje vrijeme više smo para dali u plate igračima koji niti su igrali niti će ostati... Komično ocam. 
Samo Saraj'vo.
Amar Burovic- Bosna VisokoBosnianKingdom je napisao/la:Može li spisak igrača koji su prijavljeni za turnir,ako neko ima?
Tarik Handzic- Bosna Visoko
Ildar Klaric- Bosna Visoko
Armin Avdic- junior
Armin Sehic- junior
Amar Sujic- junior
Ahmed Buljubasic-kadet
Amar Ragipovic- kadet
Omar Musemic-kadet
Armin Pozder-kadet
Kerim Tutundzic-kadet
Za ovim ne žalim. Svakako nije ništa pokazao od kada je došao osim kuhanja sa Džemom i klanom. A uzeo je dobre pare samo na osnovu plata, a odigrao par utakmica. Boli ga racku održavao treninzima donekle formu i uzimao lovu kao i Alispahić.visokohz je napisao/la:Pa hoce li iko ostat u ovom Sarajevu?
SRETAN BROJ - 1725
Jos jedan uhljeb koji nam je izbio hiljade maraka na osnovu nicega! Samo da sad ne dođe nova prevara me strah. Jesmo postali ko dobrotvorna organizacija za mrtve igrace koji traze zadnji dinar u karijeri.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HariTz, johntravolta123 i 67 gostiju.