Zašto Ibe danas nije bio u ekipi, propustio sam info o njegovoj povredi?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Uze mi misao, toliko pogrešnih dodavanja u trećoj trećini terena da se čovjek zapita jesu li ikad bar trenirali zajedno.YNWA je napisao/la: Igra nista posebno, ovi nasi igraci na terenu izgledaju kao da se nikad nisu sreli.
To je vec neko vrijeme problem, pa Benteke je promasio vise zicera ove sezone od Dzeke jbt.jabuka je napisao/la:Trka , pasovi, postavljanje, zelja, sve extra. Ali REALIZACIJA nula. Pod hitno popraviti!
Deki Loki prekucao.
Prvo Lallana, pa Benteke, pa ona prilika 3 na 1 sa Hendom... Sve nam se to moglo vratiti golom Leicestera.. srecom nije.nerkolfc je napisao/la:To je vec neko vrijeme problem, pa Benteke je promasio vise zicera ove sezone od Dzeke jbt.jabuka je napisao/la:Trka , pasovi, postavljanje, zelja, sve extra. Ali REALIZACIJA nula. Pod hitno popraviti!
Deki Loki prekucao.
HahahahaHendo je napisao/la:Ja bih samo da dodam da je dvostruka pobjeda bila jucer. Ona u nocnom terminu je bila dosta ubjedljivija.
Stari spic.Hendo je napisao/la:Ja bih samo da dodam da je dvostruka pobjeda bila jucer. Ona u nocnom terminu je bila dosta ubjedljivija.
Jeste da ti ne cijeniš nešto posebno Origija, ali meni se čini da Origi ima potencijal da bude mnogo bolji od Bentekeafera je napisao/la:Treba bentekeu nogu odsjeci za onaj promašaj. Nebitno da 5-0 vodiš za one neozbiljnosti bi mu ja od plate odbio jer očigledno mu nije dovoljno što grije klupu valjda bacio oko na tribine...
Svaka čast za pobjedu valjda će se svi malo uozbiljiti u narednom periodu
Nisam ni inzaghia cijenio dok je bio mlađi heheCarlo je napisao/la:Jeste da ti ne cijeniš nešto posebno Origija, ali meni se čini da Origi ima potencijal da bude mnogo bolji od Bentekeafera je napisao/la:Treba bentekeu nogu odsjeci za onaj promašaj. Nebitno da 5-0 vodiš za one neozbiljnosti bi mu ja od plate odbio jer očigledno mu nije dovoljno što grije klupu valjda bacio oko na tribine...
Svaka čast za pobjedu valjda će se svi malo uozbiljiti u narednom periodu