FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koji su cobani ovi iz tz, svaka cast za malog Dinu trebao je sljagu opaliti onom mesaru. Seljaci ostaju seljaci.
ma petokraka je pored travinka naj mesarskija nazovi fudbalska ekipa ne kontam sto su njih zvali bolje da su saobracajac ili pofalicki zvali.
51%--------49%
Al kad skontas njima je ovaj turnir uspjeh u neku ruku, jer su se u sirokom luku zaobilazili stalno po svim mogucim turnirima i desavanjima, pa sad ne znaju ni kako da se ponasaju na istom.
Ma pusti ba to. Ispostujes pa na kraju ostanes bez igračacikazubo je napisao/la:Ma treba ispostovat turnir, al trebaju zaobic organizatori ove seljacke klubove, s fks sve korektno a ovi seljaci mrtvi ubiseGator je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. **** turnir gdje nam igrača slome. Ne treba ove vise zvati ili ne igratiTryg je napisao/la:Sepa Beganovic i to dobro u pm, odigras protiv pitara normala tekmu i sve prodje kako treba, dodju mesari sa sela i pocnu se lupat.
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Onaj ko bi trebao najvise da ispostuje ovaj turnir, posalje "igrace" koje bi mi iz mahale glat dobili, a mi saljemo igrace na kojima gradimo nasu buducnost, nek nam je ovo skola.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sta ce seljacine, udario im cumur u glavu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma seljaci ba, ne treba ih ni spominjati, nisu na našem nivou uopšte, daleko su ispod. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
dobili 2 crvena na memorijalnom turniru
asmire asmire, nikad evropejstva od njih
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
ovdje rezultat (na turnir mislim) treba biti u drugom planu. nadam se da se kod beganovica ne radi ni kakvoj oziljnijoj povredi i da ce se oporaviti do pocetka priprema. on je jedan od onih koji mora krajnje ozbiljno shvatiti pripreme (a i inace trenazni proces) i skinuti koji kilogram. ima drskost, volju, sa loptom u nogama ide direkt na igraca ili gol, dobar sut... ako bi se doveo u max fizicku spremu bio bi daleko bolji od begana kakvog trenutno gledamo. na ovim utakmicama, na hasetovom turniru, vidjeh da ce mujagic biti klasicni sidras. bez obzira sto se igralo na malom terenu i njegove fizicke predispozicije, koje ne odgovaraju malom fudbalu, vidi se da je poprilicno spor i da nema taj prvi korak, koji donosi prevagu na terenu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Jos sutra odradit utakmice a onda lagano do 10- januara da pritignu ostala pojacanja i igraci pa na pripreme da spremimo za proljece.
Europa se mora izboriti i da uz put nekome poremetimo racune.
Europa se mora izboriti i da uz put nekome poremetimo racune.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Azmirami ne vjerujem kakvi su seljaci
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
ma ovo je namjerno sve stjeo da uradi papan mali dosao do nekih para pa uhvatio fursat.fedeltafrotta je napisao/la:dobili 2 crvena na memorijalnom turniru![]()
![]()
51%--------49%
Azmirami nisunam rekli dase netrebamo udarat, nije donas.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Azmirami počerat hin treba
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Sad pogledah ovaj video i ples "postara"
Koji je to brat hahaha. Jedva cekam da ga vidim u nastavku sezone!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
lud frajer totalnosajo10 je napisao/la:Sad pogledah ovaj video i ples "postara"Koji je to brat hahaha. Jedva cekam da ga vidim u nastavku sezone!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Ev Ibricic nastupio na nekakvom turniru u Hr, i navodno izjavio da bi se sutra vratio u Hajduk ako ga zovnu i da mu je Hajduk na prvom mjestu
Pa to nije nista novo drug. Njemu je Hajduk broj jedan uvijek bio i ostao. A pogotovo sad misli da imaju sansu da postanu prvaci Hrvatske 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma dovoljno da propusti jedan dio priprema.DooVe je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/napadac- ... iru/179852
Valjda nije nešto ozbiljno...
Sad moramo Jocu vratiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.