suarez7 je napisao/la:Gdje se vama zuri ?Ramsey16 je napisao/la:Eld0rado je napisao/la:Do nove godine razvucite sabur samo![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ja ba hahaha
tesko da mozete bolje![]()
koja sam igracina 3x sezone 10-ti završavam
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
suarez7 je napisao/la:Gdje se vama zuri ?Ramsey16 je napisao/la:Eld0rado je napisao/la:Do nove godine razvucite sabur samo![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ja ba hahaha
tesko da mozete bolje![]()
Eld0rado je napisao/la:ko je ostao zadnji da ga nagradimo kampom
Mramic
arelinho je napisao/la:Hajde jos i ti kreiraj ekipu pa da igramo
Mramic
Toga se i bojimEld0rado je napisao/la:arelinho je napisao/la:Hajde jos i ti kreiraj ekipu pa da igramo
Mramic
auuuuuuu veliki strateg ostao on ce 10 dana razmišljati koga odabrati![]()
![]()
Danas sastavlja samo odbranu sutra ostalo...Eld0rado je napisao/la:koji car![]()
![]()
![]()
tacno se nasmijem glupostima kad na forum uletim
nije jos izanalizirao proslu sezonu kad zavrsi pravi ekipu...arelinho je napisao/la:Hoce li se ovaj sjetiti da kreira da nam liga pocne u ponedeljak.![]()
Ma necemo praviti dvije lige jer ce mnogi odustajati. Vidjet cemo prvo kako ce se razvijati sezona.suarez7 je napisao/la:nije jos izanalizirao proslu sezonu kad zavrsi pravi ekipu...arelinho je napisao/la:Hoce li se ovaj sjetiti da kreira da nam liga pocne u ponedeljak.![]()
inace ove sezone 10 ekipa ispada
arelinho je napisao/la: Ma necemo praviti dvije lige jer ce mnogi odustajati. Vidjet cemo prvo kako ce se razvijati sezona.![]()
suarez7 je napisao/la:arelinho je napisao/la: Ma necemo praviti dvije lige jer ce mnogi odustajati. Vidjet cemo prvo kako ce se razvijati sezona.![]()
nmg sa ovim amaterima ramsey,mramic itd...
sve to u drugu treba poslati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.