FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On nam je kapiten ako se ne varam.pitic je napisao/la:Broj 6 veze nema.
Vaha1946 je napisao/la:On nam je kapiten ako se ne varam.pitic je napisao/la:Broj 6 veze nema.
Neka su Horde došle u čast Haseta, ali onima koji se pitaju nije bio cilj da visoko kotiramo na turniru ove godine.
SRETAN BROJ - 1725
Dobro je Dženo je vidio isto što i ja pa je 6 odmah izvadio vani.
SRETAN BROJ - 1725
Ja ne znam ko je njega stavio da igrapitic je napisao/la:Broj 6 veze nema.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Zar mislis da se nemoze golman sa 27 -28 godina nac FREE, da ima kvalitet Pirica za kojeg moras dat 250k € ostete.
Ovde raja drami radi toga sto su otjerani igraci imali velka primanja garantovana ugovorom (i samim tim raskid ugovora mi moramo iz kesirat ugovor da bi oni pristali na raskid )NEMA OD TOG NIST. Ugovor se raskida sa 10k km i svi sretni ako neces da pristanes ok imaju treninzu u 3 sata ujutro i takve metode pa bujrum.
Ovde raja drami radi toga sto su otjerani igraci imali velka primanja garantovana ugovorom (i samim tim raskid ugovora mi moramo iz kesirat ugovor da bi oni pristali na raskid )NEMA OD TOG NIST. Ugovor se raskida sa 10k km i svi sretni ako neces da pristanes ok imaju treninzu u 3 sata ujutro i takve metode pa bujrum.
- Evolution87
- Kontakt:
Jos ne mogu da vjerujem da se ovoliko blamiramo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
99 jablan pravi, a još raste prevelik će biti. Sada kada ga je Dženo vidio kako trči izbaci ga odmah vani 
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 26 dec 2015, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- crozzer
- Kontakt:
Armin, beton igrač na velikom terenu, kapiten prošle sezone kadeta biopitic je napisao/la:99 jablan pravi, a još raste prevelik će biti. Sada kada ga je Dženo vidio kako trči izbaci ga odmah vani
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ih da si ga tek vidio uživo jutrospitic je napisao/la:Možda mi se čini da broj 6 ima višak kila u ovim godinama
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Zasto klub dopusta ovakvo blamiranje i blacenje imena kao sto je Sarajevo? Zamisli da Barcelona organizira neki turnir i posalje djecurliju da igraju i sve izgube
Nema smisla stvarno bolje, da i nemamo turnir ako cemo ga ovako upraznjavat.
Nema smisla stvarno bolje, da i nemamo turnir ako cemo ga ovako upraznjavat.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jah, samo što ga mi uopšte nismo ni organizovali. Još jedan od "moralnih padeva" što bi rekao Fadil Opančić.
Čim im priđemo na gol razlike oni malo pritisnu i opet se odlijepe.
Čim im priđemo na gol razlike oni malo pritisnu i opet se odlijepe.
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Reći ću kao i jutros: ovo je krajnje degutantno. Bolje je nikako ne učestvovati, nego dozvoliti da se ovako piški po instituciji. I to na turniru koji nosi ime ne po Slobodinom, ne po Željezničarovom, ne po Slavijinom nego PO NAŠEM BOGU.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mrka kapa. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meni kao vveoma mirnoj osobi, da je neko rekao da ću se nervirati zbog nekih likova koji nikad neće zaigrati za prvi tim FKS rekao bih da je lud.
Slika govori sve

Sramota

Slika govori sve

Sramota