PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

narodniheroj
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la narodniheroj » 26 dec 2015, 20:26

Čitam na Veležovim opštim diskusijama vratio se Krleža pod rezervnim nikom i i ko horozčić kljuca oko pastrmke .Očekujem da mu uskoro naleti na volej i da ga ovaj ponovo zakuca u Banoviće :zviz:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 dec 2015, 20:32

tuzlanske seljake ne treba više pozivat' na ovakve manifestacije, samo fina sarajevska i mostarska raja

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 dec 2015, 20:33

Chinaglia je napisao/la:tuzlanske seljake ne treba više pozivat' na ovakve manifestacije, samo fina sarajevska i mostarska raja
Što će ti takav komentar, eto zašto? You're better than that.
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 20:39

Chinaglia je napisao/la:dvije najčešće upotrebljivane rijeći u Sarajevu: papak i kompleks :lol:
Interesantno - obje tebe opisuju.
1946

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 dec 2015, 20:40

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:dvije najčešće upotrebljivane rijeći u Sarajevu: papak i kompleks :lol:
Interesantno - obje tebe opisuju.
:lol: :lol: :urnebes: :bow:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 26 dec 2015, 20:44

Chinaglia je napisao/la:tuzlanske seljake ne treba više pozivat' na ovakve manifestacije, samo fina sarajevska i mostarska raja
Dobro si. Vi ste više za one manifestacije kad treba raspodijelit kurban ili kad se deka izljeva :urnebes: :urnebes: :rol: :wave:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 dec 2015, 20:51

naravno, vi sarajlijice i ne znate ništa drugo

hvala bogu pa nije papanluk psovat' na memorijalnom turniru, koji bi zapravo trebao značit' nešto, je l' tako Horde Zla i čobani sa Šugavice, a isto tako nije papanluk ne ispoštovat' državnu himnu! btw, Želješčar je također dobio crveni karton, ali eto, dobiješ jedan crveni karton, ništa, dobiješ dva crvena kartona, seljačka ekipa, je l' tako sarajlijice :wave:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 dec 2015, 20:56

Joj @Chingalia je budući Krleža, ocam evo počeo je da puca pravo po šavovima, treba nam njegov ekvivalent pastrmke ocam. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 dec 2015, 20:59

da, Chinaglia puca po šavovima jer argumentovano iznese dešavanja sa turnira, za razliku od vas koji to ne želite da uradite

zašto me to ne čudi, zašto ..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 dec 2015, 21:08

Pa to što ti pišeš o turniru, navijanje, sastavi, himna - mi to već prežvakali cijeli dan, pogotovo mi navijači FKS, a ti sad pokušavaš tu šta već, da napraviš neku šalu na osvnou toga... A ispadaš levat, ali neka pomješao sam te s nekim normalnim forumašom... :kafa:
Samo Saraj'vo.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 dec 2015, 21:09

Na jednu stranu zezanciju i prepucacvanje ali ovo u vezi himne je za svaku osudu, zaista je kod pojedinaca nivo patritizma i kulture na niskim granama i to ne smije proci bez osude javnosti a vidim da svi to lagano ignorisu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 dec 2015, 21:11

Ja priznajem, tuzlak sam i imam kompleks. Taj kompleks sacinjava kuca na tri sprata na sjevernom Jadranu. U okviru tog komleksa imam hladnjak koji pokriva kivi i mali vocnjak sa agrumima. Jednostavno jedan mali kompleks u kojem se moze fino provesti ljetovanje. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 26 dec 2015, 21:14

Probisvjet je napisao/la:Ja priznajem, tuzlak sam i imam kompleks. Taj kompleks sacinjava kuca na tri sprata na sjevernom Jadranu. U okviru tog komleksa imam hladnjak koji pokriva kivi i mali vocnjak sa agrumima. Jednostavno jedan mali kompleks u kojem se moze fino provesti ljetovanje. :urnebes:
Bjezi bola stavljas po markicu na kladari :mrgreen:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 dec 2015, 21:15

slana_krv je napisao/la:Na jednu stranu zezanciju i prepucacvanje ali ovo u vezi himne je za svaku osudu, zaista je kod pojedinaca nivo patritizma i kulture na niskim granama i to ne smije proci bez osude javnosti a vidim da svi to lagano ignorisu.
Ne možeš reći "svi to lagano ingorišu" kad su gotovo svi to osudili, kad kažem gotovo svi mislim na navijače FKS. Inače ne volim upadati u ovakve razmjene, ali jednostavno se slažem s time oko himne i svako iole normalan je to odmah jutros napisao.

@Cocaine :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 dec 2015, 21:19

Cocaine je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ja priznajem, tuzlak sam i imam kompleks. Taj kompleks sacinjava kuca na tri sprata na sjevernom Jadranu. U okviru tog komleksa imam hladnjak koji pokriva kivi i mali vocnjak sa agrumima. Jednostavno jedan mali kompleks u kojem se moze fino provesti ljetovanje. :urnebes:
Vjerovao ili ne nikada nisam odigrao kladionicu. Mozda bi igrao ali da imam 100% dojave. Ne rizikuje mi se bas marka. Moze li se igrati sa 10 feningi? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

HdacaZ
Kontakt:

Post Postao/la HdacaZ » 26 dec 2015, 21:20

Bio sam jutros i nije bilo nikakvo ne postivanje himne vec momak koji je vodio navijanje nije cuo i skontao da je himna pocela, i dok su ga dohavizali... jbg, greska, desava se. Po zavrsetku se odmah navijalo VOLIM TE BOSNO, tako da ne serite za ne postivanje. Zna se kakve su Horde Zla po tom pitanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 dec 2015, 21:22

HdacaZ je napisao/la:Bio sam jutros i nije bilo nikakvo ne postivanje himne vec momak koji je vodio navijanje nije cuo i skontao da je himna pocela, i dok su ga dohavizali... jbg, greska, desava se. Po zavrsetku se odmah navijalo VOLIM TE BOSNO, tako da ne serite za ne postivanje. Zna se kakve su Horde Zla po tom pitanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta je bilo? Kakvo ne postivanje?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 dec 2015, 21:24

Najtuznije je sto je onaj @brig upravu, da su ovako postupili navijaci i igraci Zrinjskog, SB, Borca cijeli dan bi se vrtilo po portalima.
Nad tobom sunce najljepše sja

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 26 dec 2015, 21:25

Probisvjet je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Vjerovao ili ne nikada nisam odigrao kladionicu. Mozda bi igrao ali da imam 100% dojave. Ne rizikuje mi se bas marka. Moze li se igrati sa 10 feningi? :mrgreen:
Ma salim se ja,nego hocemo li rentat tu kucu. Ja ti saljem goste a ti meni 40% plus dobijes od mene veležov dres. Nikad nije kasno preci na pravu stranu :mrgreen:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 dec 2015, 21:29

PitarBordo je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Na jednu stranu zezanciju i prepucacvanje ali ovo u vezi himne je za svaku osudu, zaista je kod pojedinaca nivo patritizma i kulture na niskim granama i to ne smije proci bez osude javnosti a vidim da svi to lagano ignorisu.
Ne možeš reći "svi to lagano ingorišu" kad su gotovo svi to osudili, kad kažem gotovo svi mislim na navijače FKS. Inače ne volim upadati u ovakve razmjene, ali jednostavno se slažem s time oko himne i svako iole normalan je to odmah jutros napisao.

@Cocaine :urnebes: :urnebes:
Nisam ja mislio na forum i nas 50tak koji zivimo ovdje, vec na sve nase vece medije, vrlo je ozbiljan prestup. Ja ne osudjujem vas kao grupu ili grad, ali oval akt se mora osuditi kako bi se zastitio integritet nase domovine, u protivnom bit ce posticaj mrziteljima nase domovine.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.