FK Sarajevo (opšte diskusije)
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
yebo ga ti joker hoćeš li kupiti više malo čvršći povodac za ovoga, a ne ovako da ti svako malo bježi
1946
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nema potrebe. U ovom slucaju se cak i suosjecam sa vama, navijacima. Potez vase uprave za zatvor.PitarBordo je napisao/la: Možeš ti to bolje.

Mislis da se ne bi desilo?hilmo je napisao/la: Bravo. Ovo bi trebalo biti smiješno, jel?

Pričaš gluposti kao i obično!SlevinKelevra je napisao/la: Mislis da se ne bi desilo?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Daj ba Hilmo, na tradicionalni turnir svoje najvece legende, koji se ove godine kao vraca na velika vrata, ste poslali sedmu ekipu, dok su se ostale ekipe udostojile poslati barem po jedno poznato ime.hilmo je napisao/la:
Pričaš gluposti kao i obično!

- PitarBordo
- Kontakt:
Većina navijača FKS je upravo to i isto napisala, uključujući i Hilmu, evo ja se prvi slažem s tim tvojim komentarom, ali ovo gore je bio neupsješan pokušaj šege, da je bilo smiješno prvi bih ti se nasmijao, ali nije kume.SlevinKelevra je napisao/la:Daj ba Hilmo, na tradicionalni turnir svoje najvece legende, koji se ove godine kao vraca na velika vrata, ste poslali sedmu ekipu, dok su se ostale ekipe udostojile poslati barem po jedno poznato ime.hilmo je napisao/la:
Pričaš gluposti kao i obično!Sta su tu gluposti? Klasicno pisanje po tradiciji i legendama kluba, a vi sebe uvjeravajte da nije tako.
Samo Saraj'vo.
Otvori tamo glavnu temu FK Sarajevo i pročitaj šta se piše. Opće je mišljenje da smo trebali staviti nekog koji konkuriše za prvi tim pa makar i Berberovića. Bilo je još imena ali naravno da niko nije za to da se stavljaju igrači koji su nosioci igre jer bi se mogao, ne daj Bože, ponoviti slučaj Delač. Eto vama se desilo sa Dženisom, ja se nadam da nije ništa ozbiljo jer mu je to sad najmanje trebalo.
A gluposti su ovo što pišeš za taj neki međunarodni turnir.
A gluposti su ovo što pišeš za taj neki međunarodni turnir.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, morao sam napraviti neki paralelu... Da Tan sutra organizuje turnir, vi bi nastuplili sa prvom ekipom. Zna se kako se postuje tradicija u Tanovim ekipama.
Opet lupaš.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, morao sam napraviti neki paralelu... Da Tan sutra organizuje turnir, vi bi nastuplili sa prvom ekipom. Zna se kako se postuje tradicija u Tanovim ekipama.
Konkretno što se tiče Sarajeva Tan je posredovao između legende Sarajeva i Općine Ilidža u riješavanju spora. Čak pretpostavljam da je i isplatio njegove dugove, kažem pretpostavljam. I da ne bude da je to u interesu Tana, nego tu istu Legendu imenuju na veoma bitnu poziciju u klubu. Itd... a to šta je ona radio sa ekipom u Velsu, osim Tana, nema apsolutno nikave veze sa FK Sarajevo.
I nemoj više povlačiti paralele, ne ide ti.
- molotovljev
Šta kaže: 1. ( prvi ) tradicionalni... oči moje lijepe znaš li ti uopšte šta je tradicija. Idi guglaj, edukuj se.
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Provalio si se za sva vremena...molotovljev je napisao/la:Ne psuj kočijašu...

Hajd zajebant,NE PSUJ
,i malo prosetaj nadji sebi ravne za takvu vrstu zajebancije 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- molotovljev
Reci...SlevinKelevra je napisao/la:Provalio si se za sva vremena...molotovljev je napisao/la:Ne psuj kočijašu...
F.K.SARAJEVO
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja se zayebajem sa prvi tradicionalni, a ti kao nasao mi gresku...molotovljev je napisao/la: Reci...

Nisi morao ni dolaziti. Sljedeći put smisli neku šalu jer ovo nije bila šala nego podlo omalovažavanje.SlevinKelevra je napisao/la:Ja se zayebajem sa prvi tradicionalni, a ti kao nasao mi gresku...molotovljev je napisao/la: Reci...Chill out, yebo vas Tan.
Kad brazilac oplodi, tesko se sambi odoli 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Next please...

- molotovljev
Nije to zayebancija već neznanje. Nego, znaš li šta znači "kelevra" na hebrejskom' ?SlevinKelevra je napisao/la:Ja se zayebajem sa prvi tradicionalni, a ti kao nasao mi gresku...molotovljev je napisao/la: Reci...Chill out, yebo vas Tan.
F.K.SARAJEVO
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cuj neznanje....molotovljev je napisao/la: Nije to zayebancija već neznanje. Nego, znaš li šta znači "kelevra" na hebrejskom' ?

Znam... zao pas.
Sad ide ona vasa parola,drzite se vi turnira,jer drugo nemate staTryg je napisao/la:Kad brazilac oplodi, tesko se sambi odoli

grb sto kuca,umjesto srca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.