PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
On ce meni nesto da ja protiv Zelje! godisonpork javi se ako vec nisi u Banovicima! Cuj on meni da pakuje! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- GoodisonPark
- Kontakt:
Pa što bolan nisi zvao Radeta da interveniše, možda bi zabili još jedan u Trebinju da vas spasimo plača i tuge
[youtube][/youtube]
To nam opet prijetite

[youtube][/youtube]
To nam opet prijetite
povratak otpisanih!
- Probisvjet
- Kontakt:
Prije spavanja neka ti neko na vrh noza stavi nisadora i puhne u grlo. To ponavljaj svaku noc prije odlaska na spavanje. Ako ne pomogne javi se.GoodisonPark je napisao/la:Pa što bolan nisi zvao Radeta da interveniše, možda bi zabili još jedan u Trebinju da vas spasimo plača i tuge![]()
[youtube][/youtube]
To nam opet prijetite![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- GoodisonPark
- Kontakt:
Kakvi su to dvostruki aršini, nedavno ste plakali kako su vas pitari lomili, sad vi pozivate na grubu igru i to je u redu?staragarda je napisao/la:I nije to ništa kako ćemo tuci na Tusnju a jos im valja zijanit kuknjava kuknjava kuknjava![]()
Imate obraza malo je reći
Predsjedničeeeeeeeeeeeeeee, petardeeeeeeeeeeeee predsjedničeeeeeeeeeee
povratak otpisanih!
Ovo vise preslo u naviku manijacima da ih maltretiraju u Tuzli

- ElCartel11
- Kontakt:
Koji seljak mora biti ovaj sto 100x ponavlja ''predsjedniceeeee'' jbt kao, da je izbio rat 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Tuzlaci stidite se, i ovo nam je hvala što smo vam uvalili samo 4 komada kad ste ispadali, jer nismo htjeli da vam bezveze pokvarimo gol razliku?

"Bili smo zec koji je pobjegao sa ražnja"
Pobjego si al' na kratko

Pobjego si al' na kratko
povratak otpisanih!
jbte pa SELJO igra i mali fudbal na kontru koji kukavičluk,prpa,prpa ..kme kme kme kme savez kmekme udaraju kme kme kme

Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel moguce da su tuzlaci pretvorili mirnodobni malofudbalski turnir u cast jedne od najvecih legendi bh fudbala u rat i takmicenje ko ce dobiti vise crvenih kartona i povreda?! a ovde jos imaju podrsku svojih navijaca za svoja djela...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
jesi ti novi?jovanmaksimovic je napisao/la:jel moguce da su tuzlaci pretvorili mirnodobni malofudbalski turnir u cast jedne od najvecih legendi bh fudbala u rat i takmicenje ko ce dobiti vise crvenih kartona i povreda?! a ovde jos imaju podrsku svojih navijaca za svoja djela...
Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama 
Cocaine je napisao/la:Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama
Hahahahahahahahahahahahaha
Sta ce kad nisu nikad pozivani na ove turnire pa kontaju da ce igrat na njivi, pa se naoruzali opremom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nek im sad skenderija ispostavi račun što su syebali parket kramponimaTryg je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama
Hahahahahahahahahahahahaha
Sta ce kad nisu nikad pozivani na ove turnire pa kontaju da ce igrat na njivi, pa se naoruzali opremom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- GoodisonPark
- Kontakt:
E sad smo nahebali, evo baš gledam Azmir nabavio novog konja, ima kesha frajer ko šodora, a Probisvjet mu pomaže da ga prebace do njegovog ranča u USA
povratak otpisanih!
Cigo će napravit zube, al vi te kule nikad. Nosi bolan taj avatar, sam sebe troluješ.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja mu ne zamjeram ova provociranja jer se po avataru vidi da se zna saliti i na svoj racunwobly92 je napisao/la:Cigo će napravit zube, al vi te kule nikad. Nosi bolan taj avatar, sam sebe troluješ.
Nad tobom sunce najljepše sja
- GoodisonPark
- Kontakt:
Cocaine je napisao/la:Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama
Ali što kaže onaj ćelavi tuzlak ne može brato ništa preko noći
povratak otpisanih!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Biće plavo proljece 
Poslali ljudi 16 igraca na turnir

- GoodisonPark
- Kontakt:
Ja sam mislio da je samo zaebancija ono za vunene prsluke i sjekire, ali danas u skenderiji samo im je to falilo
Presjedničeeeeeeeeeeeeee, evo @Goodison unio petardeeeeeeee, Predsjedničeeeeeee, sve nam na prepucavanjima baca ispred očiju

Presjedničeeeeeeeeeeeeee, evo @Goodison unio petardeeeeeeee, Predsjedničeeeeeee, sve nam na prepucavanjima baca ispred očiju

povratak otpisanih!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.