Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Ostavite ga na klupi i protiv Chelsea, kada je sve ovo do sada izgubio neka izgubi i ovo. Na kraju sezone podaviti debile sto su cekali ovoliko sa otkazom zbog cega je klub ostao i bez LP.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Svi koji su za LvG su glupani kojo nemaju veze sa nogometom. A došlo je vrijeme kojeg smo se pribojavali da americka goovna kada ga kupe da će Mančo početi padati. I došlo je. Nadam se da će klub poslovati sa što većim gubitkom da se ameri qurca napuše sami sebi.
Jesil to ti, tajger? lolSREBRENI je napisao/la:Svi koji su za LvG su glupani kojo nemaju veze sa nogometom. A došlo je vrijeme kojeg smo se pribojavali da americka goovna kada ga kupe da će Mančo početi padati. I došlo je. Nadam se da će klub poslovati sa što većim gubitkom da se ameri qurca napuše sami sebi.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Kad mu niste dosad dali otkaz, nemojte ni sad, pustite nek usere sve do kraja sezone, pa cemo onda traziti spasitelja, koji ce vec biti u PSG-u, City-u itd.
Onda cemo naci neku novu budalu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- dr.van nostrand
- Kontakt:
joj da hoce Terek sabotirat utakmicu
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pa evo sad dobiju Chelsea nekim cudom i ovi parmaci nece smjeti dati mu otkaz nakon pobjede i opet idemo dalje.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
[quote="20le"][quote="SREBRENI"]
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 27 dec 2015, 11:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Haha nisam al se slazem sa covjekom istinu govori ovo vodi u prosjek.Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji navijaju za united a da podrzavaju ovog klosara,mamlaza.....,mene su uvijek napadali i govorili kako puno serem i da sam kritican i da sam placipicka i evo sad imamo sta imamo,ja kad ga vidim na klupi meni je utakmica odma unaprijed zgadjena,dace dragi Allah da sutra proradi Hazard i ostali klocevi iz Chelsea a protiv koga ce ako ne protiv ove nase skupine pogubljenih likova sa pogubljenim degenom na klupi,ako kojim slucajem pobjedimo e tek nam se tad teskotajger je napisao/la:20le je napisao/la:Jesil to ti, tajger? lolSREBRENI je napisao/la:Svi koji su za LvG su glupani kojo nemaju veze sa nogometom. A došlo je vrijeme kojeg smo se pribojavali da americka goovna kada ga kupe da će Mančo početi padati. I došlo je. Nadam se da će klub poslovati sa što većim gubitkom da se ameri qurca napuše sami sebi.
Ma on je vec dobio itkaz ceka se utorak samo radi drugih stvari
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- DragonReborn
- Kontakt:
Imam osećaj da će zakasniti i onda na leto birati između Pardjua, Big Fat Sema, Marka Hjuza. A iz inostranstva debeli konobar Rafo.Ethel je napisao/la:Kad mu niste dosad dali otkaz, nemojte ni sad, pustite nek usere sve do kraja sezone, pa cemo onda traziti spasitelja, koji ce vec biti u PSG-u, City-u itd.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Kakvo blacenje kluba od strane uprave. Cak sam negdje naletio (spekulacije) kao da ce Gaal sam odstupiti ako dozivimo peti uzastopni poraz, a izgleda da je istina. 

In the midst of chaos, there is also opportunity.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad sam ja govorio o Edu i upravi vi ste ga branili, eto vam ga sad, branite ih još, glavni krivci za ovo stanje su oni, jer su oni birali trenere.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ovakvo ponasanje uprave nisam ocekivao ovo je stvarno jadno
ponasaju se kao da im je svejedno
ponasaju se kao da im je svejedno
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Ed je odradio odlican posao, al novi u ovom segmentu, ipak ovo mu je veliki propust. Ipak je birao kompetentnog strucnjaka, no druga stvar sto se isti nije uklopio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kad sam ja govorio o Edu i upravi vi ste ga branili, eto vam ga sad, branite ih još, glavni krivci za ovo stanje su oni, jer su oni birali trenere.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ed nema pojma o fudbalu niti je ikad bio u sportu, njegov segment je ekonomski i treba mu ograničiti posao samo na to, sve ostalo mu oduzeti iz ruku ne dati mu da se približi blizu toga jer to može značiti samo dalje propadanje kluba. Ovo se desi kad daš ljudima koji nemaju veze sa fudbalom da odlučuju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Eda za predsjednika!

Zadnja izmjena: 20le, dana/u 27 dec 2015, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Za ekonomski segment i govorim, sto ga je preporucilo za trenutnu poziciju. Sta mislis da ga branim sto je United za vrijeme Moyesa biti otvoren kao bukvar a nakon toga bacali pare gdje smo stigli. Ipak, vidi se zelja za napretkom i to se cijeni.
Jedino sto ga branim je cinjenica da je na ovoj funkciji tek od 2012., i da ne bih rekao da se sramotim.
Valjda nauci iz ovih gresaka, jer sve je nekak novo u ovoj situaciji kao i smjena managera nakon Fergija.
Jedino sto ga branim je cinjenica da je na ovoj funkciji tek od 2012., i da ne bih rekao da se sramotim.

Valjda nauci iz ovih gresaka, jer sve je nekak novo u ovoj situaciji kao i smjena managera nakon Fergija.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 27 dec 2015, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
danas Giggsy vodi trening LvGa nema ni na vidiku tako izvjestava Sky Sports news
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Golden Boy
Golden Boy
Jel istina da se nije pojavio na treningu,nece li nas obradovati
Zasto utorak?Format je napisao/la:Ma on je vec dobio itkaz ceka se utorak samo radi drugih stvari
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.