FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 dec 2015, 00:52

joker90 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Vama je stalo do ovog turnira samo zato sto se kone onoliko nasladjuju tom danasnjom pobjedom... Bolan to im je jedna od rijetkih radosti u ovoj sezoni, morate ih shvatit.

Meni licno ovaj turnir nebitan, bitno je samo ukazati i sjetiti se na velicinu Haseta. A to se itekako uradilo, nemojte dalje filozofirat!
Yebo kone, mi brukamo sebe i Haseta, zato vecina "kuka" brate ovdje..
Ne brukamo brate! Velicina Haseta i jest u tome sto ga postuje i voli cijela drzava!

Ne bi on bio nista veci ako bi mi uvijek i osvajali ovaj turnir.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 01:04

Ne boli te i nije ti bruka da na Hasetov turnir Zeljeznicar, Sloboda i ostali salju respektabilan sastav, a mi saljemo djecu koja ne mogu u Bosni da igraju? Saljemo malog Burovica koji ima 10kg visa u ovim godinama? Mladost nas raspucava i trpa 6 komada. Pa da sam ja ove svoje sa termina doveo i obukao dresove Sarajeva isto smo sve mogli odraditi. Protiv kona danas da nije bilo onog naseg golmana realan rezultat je trebao biti 10-3! Ne moras osvojiti turnir, ali je li se moramo brukati i biti kanta za napucavanje na turniru koji je posvecen covjeku koji vecini navijaca Sarajeva znaci kao Bog?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 dec 2015, 01:22

A što nismo doveli Ramiza Ramića za ovaj turnir ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 dec 2015, 02:15

Najveca legenda i ikona naseg kluba a i grada.....stadion ti se zove po njegovom imenu....pjevas pjesme o tom covjeku i ti saljes djecu na turnir koji neko kaze ne moras osvojiti, ama ljudi ne da trebas nego moras osvojiti. Bruka je i sramota ovo sto su uradili i poslali djecu. Odmah da razgranicim da djeca nisa nisu kriva, al neko jest kriv sto se sprda i sa covjekom cijim turnir nosi ime i sa klubom. Mislim cak da smo mi imali neku ekipu veterana, Obuca, Smjecanin, Suljagic, Saranovic, Hasancic koja je igrala neke turnire mislim cak da su osvojili neke...pa jel se moglo pozvati barem neki od tih igraca, a siguran sam da bi neki pristali ako vec neces da ti igra neko od prvotimaca. Mislim se moglo organizovati tako nesto. Na neki drugi turnir posalji koga hoces, nemoj nikako otici al ovo je nesto sto se mora ozbiljnije shvatiti. Niko ovdje ne unosi nemir niti je neko ovdje samo da nesto napada i kenja non stop. Ali mi zdrav razum i pamet nalaze da moram reagovati na nesto sto se nije smjelo desiti. Ako se svaki dan desi nesto lose, nesto sto nije logicno i sto steti na bilo koji nacin klubu naravno da se treba pricati o tome i diskutovati.Neko ce reci ko smo mi da sudimo i kudimo, pa ako vec postoji ovaj forum necu sigurno pisati o receptima za kuhanje. Lako je pricati kad je sve lijepo a ko da svako od nas ne bi to volio da svaki dan mozemo nesto lijepo napisati i reci .Al desavaju se i ovakvi propusti na koje moraju reagovati i ukazati na njih. Isto tako ako nabrojimo sve ove igrace koji su otpusteni i sa kojima je raskinut ugovor, posebno oni koji na bilo koji nacin nisu igrali ili su odigrali jako malo utakmica pa nadjemo neke njihove srednje plate koju su mogli imat, pa pomnozimo sa mjesecima provedenim u nasem klubu, pa dodamo na to i jos neku kintu koju su moguce dobili na ruke, postavlja se pitanje na sta mi trosimo pare. I naravno najvaznije pitanje ko je dovodio te igrace, i hoce li neko odgovarati za to. Smijem se zakleti onako na prvu da je cifra oko 200.000KM sto plate, sto nekome sto smo dali da ruke. Jesmo li mi ovce da neko tako lako razbacuje se pa parama, dovodi i raskida ugovore kad hoce. Gomila 4 desna bocna igraca, i jos niz nekih nelogicnosti.... :twisted: :twisted: :twisted:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 dec 2015, 04:57

Sa ove tacke gledista, ljetni prelazni rok je katastrofalno odradjen. Osim Bekica, svi ostali su totalne fule.
Jos jedan ovakav prelazni rok i svi u upravi bi trebali dati otkaze.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 dec 2015, 10:28

Evander je napisao/la:Sa ove tacke gledista, ljetni prelazni rok je katastrofalno odradjen. Osim Bekica, svi ostali su totalne fule.
Jos jedan ovakav prelazni rok i svi u upravi bi trebali dati otkaze.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ja bi tu dodao i Barbarica ;)

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 dec 2015, 11:27

Da je najveća greška uprave što šalje djecu na turnir ja bi bio najsretniji čovjek na svijetu. To je toliko nebitna stvar.
Sabrine mi moje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 dec 2015, 11:28

BosnianKingdom je napisao/la:Da je najveća greška uprave što šalje djecu na turnir ja bi bio najsretniji čovjek na svijetu. To je toliko nebitna stvar.
Pa nije im to najveća greška, jedna od najvećih je evo gore dva posta iznad tebe.
Samo Saraj'vo.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 dec 2015, 11:47

PitarBordo je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Da je najveća greška uprave što šalje djecu na turnir ja bi bio najsretniji čovjek na svijetu. To je toliko nebitna stvar.
Pa nije im to najveća greška, jedna od najvećih je evo gore dva posta iznad tebe.
Pa koji se k raspravljate već 4 dana oko turnira? A katastrofalni ljetni prelazni rok ste kritikovali u 2 posta samo. Kad vec kritikujete nađite pravu temu, a ne turnir koji se održava samo zbog prisjećanja na jedno veliko ime kakvo je AFH,gdje nije bitan takmičarski dio uopšte.
Sabrine mi moje!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 dec 2015, 12:01

zajko budi nježan, šefov sin ti je danas na golu : )
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 dec 2015, 12:09

BosnianKingdom je napisao/la:
Pa koji se k raspravljate već 4 dana oko turnira? A katastrofalni ljetni prelazni rok ste kritikovali u 2 posta samo. Kad vec kritikujete nađite pravu temu, a ne turnir koji se održava samo zbog prisjećanja na jedno veliko ime kakvo je AFH,gdje nije bitan takmičarski dio uopšte.
Pa ljetni prelazni rok se bukvalno od ljeta kritikuje, gotovo svake hefte barem 2-3 dana se o tome priča. A naravno da ću da spomenem i to što je neko na turnir koji su ispratili svi mediji, na koji su sve ekipe poslale konkurentne sastave, turnir koji se igra u ime NAŠE najveće legende - mi poslali kadete i juniore koji nisu ni u svom uzrastu blizu prosjeka. Malo budi objekitvan nemoj samo se hvatati za 2-3 dana kada nešto prozivaš. O ljetnom prelaznom roku je napisano hiljade postova, ako već mjeriš bitnost problema brojem postova.

Vozdra. :salut:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 12:11

Pa ljetni prelazni rok se bukvalno od ljeta kritikuje, gotovo svake hefte barem 2-3 dana se o tome priča. A naravno da ću da spomenem i to što je neko na turnir koji su ispratili svi mediji, na koji su sve ekipe poslale konkurentne sastave, turnir koji se igra u ime NAŠE najveće legende - mi poslali kadete i juniore koji nisu ni u svom uzrastu blizu prosjeka. Malo budi objekitvan nemoj samo se hvatati za 2-3 dana kada nešto prozivaš. O ljetnom prelaznom roku je napisano hiljade postova, ako već mjeriš bitnost problema brojem postova.

Vozdra. :salut:
Objasnjeno mu je 13 puta za turnir do sad, to sto je on dijete pa ne shvata, nije do tebe brate. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 dec 2015, 12:21

3:3 - "uz zvuk sirene".

Dobri smo jutros, čak smo i više udaraca imali. Evo ulazi onaj momak što je jučer branio, Sujić, ovaj Musemić je tanak. Daj bar bod da otkinemo.
1946

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 dec 2015, 12:29

Samo treba reci i biti jasan da je ovo sramotan naseg kluba prema ikoni kluba,da su drugi klubovi pokazali vise postovanja prema Hasetu od naseg kluba moram reci nasa upra a pravi promasaj za promasajom.
Samo Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 dec 2015, 12:38

Napad se dogodio na platou KSC Skenderija, u ulici Terezija bb, općina Centar, a napad je izvršilo više nepoznatih osoba strane sa obilježjima FK Sarajevo.

Napadnuti zaštitari su se nalazili na fizičkom osiguranju fudbalske utakmice FK Sarajevo - FK Željezniičar povodom održavanja turnira u malom fudbalu "Asim Ferhatović Hase" u dvorani KSC Skenderija.

Navedena grupa navijača je nakon intervencije policijskih službenika MUP Kantona Sarajevo, kamenjem gađala policijske službenike, prilikom čega je teške tjelesne povrede zadobio zaštitar zštitarske agencije "Gama AA", inicijala I.B. iz Istočnog Sarajeva, kome je ljekarska pomoć ukazana u Općoj bolnici "Dr. Abdulah Nakaš".

Lakše tjelesne povrede zadobila su još dva zaštitara, kao i dva policijska službenika PS Centar.

O ovom je događaju obaviješten dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj je izvršen od strane uviđajne ekipe MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog događaja, identifikaciji i pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela.

Bolja strana FKS :facepalm:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 dec 2015, 12:49

Htio sam da to kopiram, ali bi me sarajevo46 i ostali odmah napali da pljujem sjever i to...
Samo Saraj'vo.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 27 dec 2015, 12:50

PitarBordo je napisao/la:Htio sam da to kopiram, ali bi me sarajevo46 i ostali odmah napali da pljujem sjever i to...
Ne bi te napao. :D Samo, ako neko nije bio tu kad se ovo desilo mislim da nije korektno da komentariše. Inače ko je sinoc bio na utakmici vidio je sta se desilo kad je onaj bacio petardu.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 dec 2015, 12:52

Ma znao sam za to i jučer, al' nedo Bog da sam to i spomenuo, bio bih razapet ovde :mrgreen:

6:8 na kraju. Ova djeca su samo nenormalnom borbenošću i ludom srećom uspjela izvući 2 poraza od po 3 razlike i jedan od 2. Sramno, zaista.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 12:54

Znaci maximalan ucinak, 3 od 3! :thumbup: Hase oprosti nam sto smo go.vna!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 dec 2015, 12:55

A jesu nas svi iznabijali... Pa da je turnir ne znam u čije ime bolilo bi... Eeeeeeeeeeeh jah... Hase oprosti nam.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mosarajvosa83, plisek i 46 gostiju.