-Vodili Mladost 2:0, primili gol u zadnjoj minuti, fulali penal 12 sekundi prije kraja
-Vodili Zelju, primili gol u zadnoj minuti
-Vodili Sarajevo, primili gol u zadnjoj sekundi prvog
Ocekujem neki choke sada u zadnjoj minuti
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne mogu ovi levati meda.tuzlak1987 je napisao/la:Rezime turnira:
-Vodili Mladost 2:0, primili gol u zadnjoj minuti, fulali penal 12 sekundi prije kraja
-Vodili Zelju, primili gol u zadnoj minuti
-Vodili Sarajevo, primili gol u zadnjoj sekundi prvog
Ocekujem neki choke sada u zadnjoj minuti
Dobrodošao nazad.Agamemnon86 je napisao/la:Raznih gluposti ovdje dva dana.Zbog malonogometnog turnira.
Zadnji da zavrse kakve ima veze.
Kada pricamo o pojacanjima,iz nas govore zelje,vecinom nerealne.
Trebali bi malo spustiti lopticu na zemlju.
I kada se potpise reprogram,ima duga kao trave,a i reprogram treba placati.
Licno bi mijenjao tri titule u naredne tri godine samo da napredujemo na drugim poljima,ima vremena treba druge stvari rijesiti prvo.
Ove godine da uhvatimo evropu,i dosta je.
Dobro došao ! WILLKOMMEN !Agamemnon86 je napisao/la:Raznih gluposti ovdje dva dana.Zbog malonogometnog turnira.
Zadnji da zavrse kakve ima veze.
Kada pricamo o pojacanjima,iz nas govore zelje,vecinom nerealne.
Trebali bi malo spustiti lopticu na zemlju.
I kada se potpise reprogram,ima duga kao trave,a i reprogram treba placati.
Licno bi mijenjao tri titule u naredne tri godine samo da napredujemo na drugim poljima,ima vremena treba druge stvari rijesiti prvo.
Ove godine da uhvatimo evropu,i dosta je.
Mladost 6wobly92 je napisao/la:Primismo ga opet na kraju
Jel sad čekamo rezultat one druge utakmice il idemo dalje već, kakva su pravila?
pa valjda su seljo i mladost igrali 1:1NYKnicks Fan je napisao/la:Mladost 6wobly92 je napisao/la:Primismo ga opet na kraju
Jel sad čekamo rezultat one druge utakmice il idemo dalje već, kakva su pravila?
Željo 4
Mi 4
Sarajevo 0
Valjda treba da dobije Mladost da bi mi bili 2. i igrali za 3, pojma nemam
Nisam znao da su vec igrali jbgSloboda1919 je napisao/la:pa valjda su seljo i mladost igrali 1:1NYKnicks Fan je napisao/la:Mladost 6wobly92 je napisao/la:Primismo ga opet na kraju
Željo 4
Mi 4
Sarajevo 0
Valjda treba da dobije Mladost da bi mi bili 2. i igrali za 3, pojma nemam
Sto dzaba,momci su se fino zabavljali,druzili.wobly92 je napisao/la:I ja sam kontao da u polufinalu igraju 1. iz grupe I sa 2. iz grupe II, i obratno, al izgleda eto da nije, da 1. direktno idu u finale...Džaba igrali
ja ne znam kako bi mi igrali za trece mjesto kad zeljo ima 5 bodova a mi 4 boda...Zeljo dobio Sarajevo, igralo nerijeseno sa nama i sa Kaknjom ja koliko znam to je 5 bodova, a mi izgubili od Kaknja igrali nerijeseno sa Zeljom i dobili sad SarajevoHElo je napisao/la:Da ne primismo ovaj zadnji gol igrali bi za 3 mjesto
kako, kad zeljo ima 5, mladost 7 mi 4 boda.HElo je napisao/la:Da ne primismo ovaj zadnji gol igrali bi za 3 mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.