I šta bi kad si se probudio ?Alipasino je napisao/la:Željo osvaja kup Sarajvo ligu Sloboda i Zrinjski evropa.Sloboda gubi titulu na svom stadionu jer ce ih Željo uzet.Kad sve skontas svi zadovoljni.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sad znamo gdje je i bio te zašto smo bili uskraćeni za Krlezina dramska spisateljstva. Vjerovatno je, kao specijalni gost, drzao u najmanju ruku veličanstven govor o svojoj karijeri, svom knjizevnom stvaranju, svojim dogodobštinama sa foruma.Pozivamo vas na "Noć knjige u Buybooku"
Vrata naše knjižare (Radićeva 4, Sarajevo) u subotu 26. 12. 2015. bit će otvorena od 10:00 do 24:00 sata. Cijelog dana vam nudimo jedinstven popust od 50% na sva naša izdanja, i 10% na izdanja drugih izdavača. Svi posjetioci će biti u mogućnosti da postanu članovi našeg Kluba knjige, čime će ostvariti značajne privilegije prilikom budućih kupovina.
Ekskluzivno ćemo i predstaviti našu novu internetsku stranicu http://www.buybook.ba. S preko 350 objavljenih naslova, kako domaćih tako i stranih autora, otvaramo svoju web knjižaru, ali i novi portal koji će funkcionisati kao "permanentni festival književnosti na webu".
U 20:00 sati započinje Buybookova rođendanska zabava, uz druženje s Buybookovim bh. autorima. Svoje učešće najavili su Bekim Sejranović, Faruk Šehić, Marko Tomaš, Melina Kamerić, Nedžad Ibrahimović, Nihad Hasanović, Snježana Mulić, te Zilhad Ključanin, koji će učestvovati u razgovoru i potpisivati svoje knjige.
Dobrodošli i započnite s nama 20. jubilarnu godinu Buybooka!
Ajzea je forumaš godine !
- PitarBordo
- Kontakt:
Definitivno najjaca onu pogubnu noc za našeg pjesnikafedeltafrotta je napisao/la:krleza, kako cu bez tebe sutra
krleza, falice mi s tobom jutra
ima drugih ima boljih
ali nebo zna
samo ti si jedan, krleza
PitarBordo je napisao/la:A Psajdak je Ajzea?
Ponovo svi na broju
[youtube][/youtube]
@Psajdak
@Krleža
Siroki ce biti sampion. Borac ce opstati.
- sarajevo46
- Kontakt:
Blago nama na PL stadionima s GAMA osiguranje.
26.12.2015.
Moje kolege i ja smo napadnuti na izlazu iz dvorane, a napali su nas navijači Sarajeva. Njih je bilo oko 50, a nas četiri zaštitara. Prilikom napada, ja sa dobio prijelom mišica na lijevoj ruci", rekao je povrijeđeni zaštitar inicijala B.J., inače iz Istočnog Sarajeva.
4.10.2015.
Brutalno premlaćivanje navijača na Grbavici
[youtube][/youtube]
26.12.2015.
Moje kolege i ja smo napadnuti na izlazu iz dvorane, a napali su nas navijači Sarajeva. Njih je bilo oko 50, a nas četiri zaštitara. Prilikom napada, ja sa dobio prijelom mišica na lijevoj ruci", rekao je povrijeđeni zaštitar inicijala B.J., inače iz Istočnog Sarajeva.
4.10.2015.
Brutalno premlaćivanje navijača na Grbavici
[youtube][/youtube]
-
Convicts1988
- Kontakt:
e bravo, tog sam se i ja sjetio cim sam vidio ovu vijest danas;)
gledaj ti ljigavaca i maltretiranja, njih 20 se na momka natovarilo, i nogama i rukama ga šutaju .
samo hi udarat trebate zbog ovog gore, na svakoj utakmici
gledaj ti ljigavaca i maltretiranja, njih 20 se na momka natovarilo, i nogama i rukama ga šutaju .
samo hi udarat trebate zbog ovog gore, na svakoj utakmici
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Nije zgoreg da se i ti uhvatiš "Buybooka"Psajdak je napisao/la:Sad znamo gdje je i bio te zašto smo bili uskraćeni za Krlezina dramska spisateljstva. Vjerovatno je, kao specijalni gost, drzao u najmanju ruku veličanstven govor o svojoj karijeri, svom knjizevnom stvaranju, svojim dogodobštinama sa foruma.Pozivamo vas na "Noć knjige u Buybooku"
Vrata naše knjižare (Radićeva 4, Sarajevo) u subotu 26. 12. 2015. bit će otvorena od 10:00 do 24:00 sata. Cijelog dana vam nudimo jedinstven popust od 50% na sva naša izdanja, i 10% na izdanja drugih izdavača. Svi posjetioci će biti u mogućnosti da postanu članovi našeg Kluba knjige, čime će ostvariti značajne privilegije prilikom budućih kupovina.
Ekskluzivno ćemo i predstaviti našu novu internetsku stranicu http://www.buybook.ba. S preko 350 objavljenih naslova, kako domaćih tako i stranih autora, otvaramo svoju web knjižaru, ali i novi portal koji će funkcionisati kao "permanentni festival književnosti na webu".
U 20:00 sati započinje Buybookova rođendanska zabava, uz druženje s Buybookovim bh. autorima. Svoje učešće najavili su Bekim Sejranović, Faruk Šehić, Marko Tomaš, Melina Kamerić, Nedžad Ibrahimović, Nihad Hasanović, Snježana Mulić, te Zilhad Ključanin, koji će učestvovati u razgovoru i potpisivati svoje knjige.
Dobrodošli i započnite s nama 20. jubilarnu godinu Buybooka!
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
sjeca li se neko onog brazilca iz travnika prije 2-3 godine , dobar igrac , sta je sa njim bilo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
koliko ja znam lafo neke probe u thunu ??
a sjeca li se iko onog brazilca iz leotara, rodrigo jair tako nesto
a sjeca li se iko onog brazilca iz leotara, rodrigo jair tako nesto
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Trebali bi se vi sjećati iz bratskog kluba svih igrača 
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
- Jaozinho22
- Kontakt:
Vi se ipak bolje sjećate 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Sjećamo se zastavice, zaključanih sudija, sklanjanja golmana i fulanja nemogućih situacija al hajde, bilo, prošlo...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
- tuzlak1987
- Kontakt:
Predsjednik Sirokog nez jel i sada optuzen za ratne zlocine.
- PitarBordo
- Kontakt:
Na stranici im piše da je i sada...tuzlak1987 je napisao/la:Predsjednik Sirokog nez jel i sada optuzen za ratne zlocine.

Samo Saraj'vo.
- Evolve
- Kontakt:
Maloprije citam vijest, i bas sam nekako,neugodno iznenadjen. Da li ce morat odstupit sada neznam. Mislim pod uvjetom da mu se dokaze krivica.
NK Široki Brijeg
Bas neocekivano od jednog tako uglednog kluba..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Fuj, gdje mi zivimotuzlak1987 je napisao/la:Predsjednik Sirokog nez jel i sada optuzen za ratne zlocine.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.