Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Newcastle - Everton 3+ @1.70...4+ @3.10

Predzadnja nada

-
- Kontakt:
steta lijep lud tiketnecko_gradacac je napisao/la:Stoke - Man.Utd. 1 3.25
Bournemouth - Crystal P. 1 2.40
Aston Villa - West Ham X 3.10
Chelsea - Watford X 4.40
Liverpool - Leicester 2 3.75
Southampton - Arsenal X 3.35
kvota 1416 KM na markicu ....

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Zadnja je poslije ponoci?SPY je napisao/la:
Predzadnja nada![]()

Odnosno danas vec od 22h neki
Jaštajopaa7 je napisao/la:Zadnja je poslije ponoci?
Odnosno danas vec od 22h neki

Evo turci vec 1:1 do 20te minute

Danas se izbjegla Engleska, al ovaj tip moram uzeti po ovoj kvoti:
20:45 Southampton - Arsenal TIP:2 2.20 (PREMIER)
Domaćin je u krizi rezultata, u posljenjih 6 utakmica u svim takmičenjima imaju 5 poraza i tek jedan neriješen rezultat, dok s druge strane Gunnersi imaju 5 pobjeda i jedan neriješen. Mislim da danas neće propustiti priliku da izbiju na čelo tabele, iako u posljednjih 10 godina nisu porazili Southampton u gostima, nadam se da je danas idealna prilika da dodje do prekida crne serije.
Domaćin je u krizi rezultata, u posljenjih 6 utakmica u svim takmičenjima imaju 5 poraza i tek jedan neriješen rezultat, dok s druge strane Gunnersi imaju 5 pobjeda i jedan neriješen. Mislim da danas neće propustiti priliku da izbiju na čelo tabele, iako u posljednjih 10 godina nisu porazili Southampton u gostima, nadam se da je danas idealna prilika da dodje do prekida crne serije.

Dan za zaboravreLe23 je napisao/la:Danas se izbjegla Engleska, al ovaj tip moram uzeti po ovoj kvoti:

- exorciiist
- Kontakt:
Kao što sam i rekao..exorciiist je napisao/la:
Sutra je dobitni dan!![]()
Ako želite dobitak izbacite 1 ili 2 para sa ovog listića.

malo vise od 40 min razmisljanja i na kraju ovako ispalo
sretno nam...

-
- Kontakt:
Scola 10,5 manje 1,85
-Patterson i Caroll se vracaju, Scola nece igrati vise od 20 minuta.. u utakmicama gdje je isao preko ove granice je igrao oko 30 minuta, tako da veceras nece imati minutazu za takvo nesto..
Monroe 14,5 vise 1,85
-njegov prosjek je 15,6 pts po mecu, razlog za nesto manju granicu jeste to sto je 2 utakmice propustio zbog povrede koljena pa tri igrao 6-7 minuta manje od svoje uobicajene minutaze, jer nisu htjeli previse da rizikuju.. vrijeme je da veceras odigra svojih 33-34 minute, Antetekumpo ce imati tezi zadatak, tako da ocekujem da Greg povuce Buckse
-Patterson i Caroll se vracaju, Scola nece igrati vise od 20 minuta.. u utakmicama gdje je isao preko ove granice je igrao oko 30 minuta, tako da veceras nece imati minutazu za takvo nesto..
Monroe 14,5 vise 1,85
-njegov prosjek je 15,6 pts po mecu, razlog za nesto manju granicu jeste to sto je 2 utakmice propustio zbog povrede koljena pa tri igrao 6-7 minuta manje od svoje uobicajene minutaze, jer nisu htjeli previse da rizikuju.. vrijeme je da veceras odigra svojih 33-34 minute, Antetekumpo ce imati tezi zadatak, tako da ocekujem da Greg povuce Buckse
Antetokounmpo preko 14.5 ( htio Monroea, ali nema ga u Premieru )
M.Gasol preko 16.5
Philadelphia NFL 1x
5.20 kvota na 10 km
M.Gasol preko 16.5
Philadelphia NFL 1x
5.20 kvota na 10 km
je li neko jucer uzeo poklon hendikep na arsenal
Ekipe koje u medjusobnim duelima znaju odigrati vrlo efikasno
Termin 12:30h
Elazigspor - Adanaspor 3,5+ @3.1
Termin 12:30h
Elazigspor - Adanaspor 3,5+ @3.1
14:00 Lada - Amur Khabarovsk 1 @2.05 i 1/1 @3.50
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ja sam novi na forumu, nadam se da se niko mece ljutit ako i ja koji par postavim.
17:30 Perugia - Vicenza 1 1,80
Perugia u zadnjih 7 meceva ima skor 5-0-2 dok je kod Vicenze taj skor 0-3-4
Zadnja 4 medjusobna duela na terenu Perugie 3 puta je dobila Perugia te je 1 bilo nerijeseno
Treba jos dodati da Petugia ima drugu najbolju odbranu lige s primljenih 14 golova
Zadnja 4 medjusobna duela na terenu Perugie 3 puta je dobila Perugia te je 1 bilo nerijeseno
Treba jos dodati da Petugia ima drugu najbolju odbranu lige s primljenih 14 golova
Dobrodošao!Thelegends27 je napisao/la:Ja sam novi na forumu, nadam se da se niko mece ljutit ako i ja koji par postavim.

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Waregem - Oostende gg3+ 1.96
Heart - Celtic gg3+ 2.06
Perugia - Vicenza 1 1.80
Cagliari - Pro Vercelli 1 1.35
Nottingham - Leeds 2+ 1.41
13.83
Heart - Celtic gg3+ 2.06
Perugia - Vicenza 1 1.80
Cagliari - Pro Vercelli 1 1.35
Nottingham - Leeds 2+ 1.41
13.83
15:00 Adana Demirspor - Sanliurfaspor 2/1 @25
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
standard 2/1, 5+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.