FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 27 dec 2015, 18:23

Pa ovde pojedincima nije valjao Mato Jajalo kad je dosao, nisu valjali Benko, Duljevic, Delac, Velkoski....Pa vama takvim tersovima nevalja nista na ovom svijetu. Najbolje je da kupite dva metra konopca i da se objesite
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 27 dec 2015, 18:26

Joj ubi me ova pauza kako nema ovih utakmica :)
04.10.2009 !!

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 27 dec 2015, 18:29

svakoga ko je protiv ove uprave, treba izbacit sa stadiona Asim Ferhatovic, sram vas bilo, nakon vjecnog tavorenja i bez imalo perspektive u jadu od drzave imamo nesto sto vrijedi i sto ce biti vrijednije, umjesto da svi strepimo od dana kad ce ovi ljudi otici, neki ih tjeraju sramite se smecari.

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 27 dec 2015, 18:31

Pantelija je napisao/la:i da me ne shvatis kao pljuvaca, nisam, za ovu drzavu radi se odlican posao ali egoizam nekih ljudi je kocio rad kluba ali nece vise :)
sjajne se sada stvaari rade iza kulisa o kojima raja malo zna, ali ja kao navijac volim prvo mmjesto i titule
Tebe nikad u pljuvace tebra. Kao sto sam rekao, ti si jedan od realnijih i boljih forumasa i jako te cijenim.

Ja samo veoma cijenim kad neko napravi dobar posao, a BP su to uradili i sto se mene lično tiče, dok god vidim dobru namjeru i poboljšanje u njihovom radu, imaće moju podršku. Uz konstruktivnu kritiku, naravno, ako je potrebna.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 dec 2015, 18:31

Amca007 je napisao/la:Pa ovde pojedincima nije valjao Mato Jajalo kad je dosao, nisu valjali Benko, Duljevic, Delac, Velkoski....Pa vama takvim tersovima nevalja nista na ovom svijetu. Najbolje je da kupite dva metra konopca i da se objesite
ma nek kritikuju, Kusturica je rekao da ovu upravu kriticari motivisu da rade još bolje :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 18:32

Hajde fino @keno i @Amca imenujte te koje nazivate smecarima i debilima, da vidimo ko je to trazio da se mijenja uprava. Ili samo pisete i serete u prazno, eto kao da vi nekog napadate. Znaci citirajte i pokazite svima te koji upravu tjeraju!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 dec 2015, 18:37

Sa ove tacke gledista, ljetni prelazni rok je katastrofalno odradjen. Osim Bekica, svi ostali su totalne fule.
Jos jedan ovakav prelazni rok i svi u upravi bi trebali dati otkaze.
by evander
samo za @uNbx-a :mrgreen: :mrgreen:

@joker, ti si samo pljuvac, a ne tjerac uprave :mrgreen: :mrgreen:

Onim postom nisam zelio nikoga uvrijediti, vec samo da skrenem paznju da se previse pljuje po ljudima koji su dali mnogo za FKS. Fakticki svaka sitnica smeta, sto je previse, previse je.
To sto vi ocekujete setnju ligu je druga stvar. U sezoni kada ispada 6 klubova odnosno 40% je nemoguce, pa taman da si Barca s MSN trojcem.
I istina da imamo najjaci igracki kadar u ligi, ali ne toliko koliko mi mislimo da imamo.

Pozdrav i ne zamjerite sta :D
Zadnja izmjena: Mokes, dana/u 27 dec 2015, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 dec 2015, 18:41

joker90 je napisao/la:Hajde fino @keno i @Amca imenujte te koje nazivate smecarima i debilima, da vidimo ko je to trazio da se mijenja uprava. Ili samo pisete i serete u prazno, eto kao da vi nekog napadate. Znaci citirajte i pokazite svima te koji upravu tjeraju!
Amca007 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Kad bi nasa reprezentacija otisla na Euro i napravila dobar rezultat i usla u 10 najboljih na Uefinoj listi, onda bi nasa zemlja imala bolji koeficijent i dva predstavnika u Ligi prvaka. Tako jedino mozemo izbjeci ovako teske protivnike.
:damn:
Ne znam sto se lupas po glavi, bezveze ces morati obloge stavljati

Broj klubova u Ligi prvaka koji ima jedan savez ovisi o njezinom rankingu na UEFA-inoj listi koeficijenata:

savezi koji zauzimaju 1., 2. i 3. mjesto imaju 4 predstavnika
savezi koji zauzimaju 4., 5. i 6. mjesto imaju 3 predstavnika
savezi rangirani od 7. do 15. mjesta imaju 2 predstavnika
savezi koji su rangirani ispod 16. mjesta imaju jednog predstavnika
Amca007 je napisao/la:Niste u pravu kad kazete da nam ne treba ovoliki stadion. Pa Sarajevo je brend koji raste i nemojte da gledate samo u sadasnjost. Sta ce biti za 5 godina kad budemo igrali Evropu, kad nam u domacem prvenstvu prosjecna posjeta bude 10.000. Plus reprezentacija ce puniti uvijek do vrha. Stadion je isplativ i sa nekih 30.000, jer ce ovaj grad u narednih 20 godina postati milionski grad i prema tome raste i broj navijaca, zemlja se razvija, vece posjete, vise sponzora, vise boljih igraca. Ovo Sarajevo je nesto o cemu smo sanjali, prema tome ovaj stadion od 40.000 je sasvim realan ali naravno bez atletske staze. I sto se mene tice da se napravi i Grbavica pa da ovaj grad bude prava metropola i da jednog dana na Kosevu ugostimo finale EL i LP
Amca007 je napisao/la:˝Jurgen Kloop zainteresovan za bordo dragulja Harisa Duljevića˝

Liverpool spreman platiti i do 2.5 miliona funti, što iznosi nekih 7 miliona maraka.
Ali ne, neko drugi pise gluposti i taj neko drugi je debil :shifty:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 27 dec 2015, 18:43

nemam ja sta imenovat, zna se koji forumasi kazu da im je ovo zadnja sansa, i ako je ne iskoriste odlaze na ljeto, e ti nek se nalaze i neka ih je stid, jedan city ulozi milijardu maraka u tim i ne moze grupe LP proci pa idu dalje, a ovi bi da nakon sto klub nije imao kvadratni metar da nekoga nakon svega mijenjaju, uzivajte u mogucnosti da se pregovara sa jednim Misimovicem, da gledate jednog Jajala, Benku, Stepanova, do juce su tu bili zna se koji igraci, a sad vam i ovi malo, sta ce se tek pisati kad dosegnemo limit, jedan Dinamo obrce milione mjesecno, pa Evorpsko proljece nije dozivio 50 godina, taman kao da samo mi radimo a dugi sjede, posebno u Evropi, polako malo, ko vam sabur oduzme, kao da smo juce LP osvajali pa sad sila neka, a ne u cijeloj istoriji 8 ii 9 trofeja imamo i sad bi neka cuda, ide ovaj brod sasvim stabilno i dobro, ko to ne vidi neka se preispita.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 dec 2015, 18:48

Hvala ti za ovaj post Morto, tek sad vidim od kog ja trazim normalne odgovore! :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 27 dec 2015, 18:56

Mokes je napisao/la:
Sa ove tacke gledista, ljetni prelazni rok je katastrofalno odradjen. Osim Bekica, svi ostali su totalne fule.
by evander

Onim postom nisam zelio nikoga uvrijediti, vec samo da skrenem paznju da se previse pljuje po ljudima koji su dali mnogo za FKS. Fakticki svaka sitnica smeta, sto je previse, previse je.
To sto vi ocekujete setnju ligu je druga stvar. U sezoni kada ispada 6 klubova odnosno 40% je nemoguce, pa taman da si Barca s MSN trojcem.
I istina da imamo najjaci igracki kadar u ligi, ali ne toliko koliko mi mislimo da imamo.

Ti fakat nisi dobar. Ozbiljne gluposti pises na evo vec par stranica.
Kao prvo, niko nikad nije rekao da se uprava treba tjerati.
Mi samo pozivamo na odgovornost iste. Upozoravamo na neke stvari, ukazujemo na greske. Nije Sjeverna Koreja da se ne smiju reci neke stvari. Ova uprava je u jednom trenutku jako bahato se ponasala, mislili su da su popili svu pamet svijeta i da su nedodirljivi. Onda su se desila sranja i doslo im je iz guzzice u glavu. Vidjet cemo da li su se opametili.
Sveta krava niko ne smije biti. Sarajevo je postojalo i prije Selimovica i ostalih, postojat ce i iza nji.
Njihovo je da posteno rade svoj posao i nista vise. Taj posao je podlozan javnoj kritici i toga su trebali biti svjesni kad su se uhvatili toga.
I dobro Joker rece, nije ovo dio foruma gurbeta da mora jednoumlje vladati.
Tebi ako je neko od uprave rod neki i slicno, zadrzi to onda za sebe.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 dec 2015, 18:58

Da je Ibrak tu, sad bi curile informacije o bar 13 igraca s kojima smo u kontaktu...imali bi o cemu palamuditi. Ovako nista, @kinosvra nestao, @zukanovic sve rjedje tu...polako se rjesavamo mahalskih, sto je dobro.
Treba dovest' Kramarica na posudbu, je.bo ga Leicester #samokazem :beba:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 27 dec 2015, 19:32

belosevic28 je napisao/la:Da je Ibrak tu, sad bi curile informacije o bar 13 igraca s kojima smo u kontaktu...imali bi o cemu palamuditi. Ovako nista, @kinosvra nestao, @zukanovic sve rjedje tu...polako se rjesavamo mahalskih, sto je dobro.
:problem: :hmmmmm: :hmmmmm:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Mokes
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mokes » 27 dec 2015, 19:35

Evander je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
by evander

Ti fakat nisi dobar. Ozbiljne gluposti pises na evo vec par stranica.
Kao prvo, niko nikad nije rekao da se uprava treba tjerati.
Mi samo pozivamo na odgovornost iste. Upozoravamo na neke stvari, ukazujemo na greske. Nije Sjeverna Koreja da se ne smiju reci neke stvari. Ova uprava je u jednom trenutku jako bahato se ponasala, mislili su da su popili svu pamet svijeta i da su nedodirljivi. Onda su se desila sranja i doslo im je iz guzzice u glavu. Vidjet cemo da li su se opametili.
Sveta krava niko ne smije biti. Sarajevo je postojalo i prije Selimovica i ostalih, postojat ce i iza nji.
Njihovo je da posteno rade svoj posao i nista vise. Taj posao je podlozan javnoj kritici i toga su trebali biti svjesni kad su se uhvatili toga.
I dobro Joker rece, nije ovo dio foruma gurbeta da mora jednoumlje vladati.
Tebi ako je neko od uprave rod neki i slicno, zadrzi to onda za sebe.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- " & $ ' ? :lolno:
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 dec 2015, 20:25

Furka neka nazivati nekog ko samo ne klima glavom na svaki potez uprave pljuvačem i dušmanom.

Nema veze, iste sam epitete dobio i kad sam pisao još prije početka sezone da se Dženan i njegovi haveri trebaju nogirati pa me stručnjaci tako nazvaše jer tobože pišem da se treba otjerati veliki stručnjak koji je "donio" 2 trofeja, pa mi i ne smeta. :lol:
1946

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 27 dec 2015, 20:43

belosevic28 je napisao/la:Da je Ibrak tu, sad bi curile informacije o bar 13 igraca s kojima smo u kontaktu...imali bi o cemu palamuditi. Ovako nista, @kinosvra nestao, @zukanovic sve rjedje tu...polako se rjesavamo mahalskih, sto je dobro.
Tu sam ja, ne brini :salut:

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 27 dec 2015, 20:46

jeli ono sutra treba neki stoper da potpise ili sam ja nesto fulio

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 27 dec 2015, 20:46

Pa zar nije Ibrak još uvijek u Klubu :shock:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 dec 2015, 20:52

BitiSrcemVezan je napisao/la:Furka neka nazivati nekog ko samo ne klima glavom na svaki potez uprave pljuvačem i dušmanom.

Nema veze, iste sam epitete dobio i kad sam pisao još prije početka sezone da se Dženan i njegovi haveri trebaju nogirati pa me stručnjaci tako nazvaše jer tobože pišem da se treba otjerati veliki stručnjak koji je "donio" 2 trofeja, pa mi i ne smeta. :lol:
Moram ti se izvinuti, ipak sam pretjerao kad sam te nazvao pljuvacem. @Joker90 i tebi isto :D. Ne zamjerite, bio sam ljut jer ste par stranica konstantno pisali da smo trebali poslati jaci tim i da je kriva uprava za to. E zbog toga sam vas nazvao pljuvacima. Valjda ćeš mi halaliti ? :D

Treba li da stavim tvog uzora na avatar ili da zadržim majstora Cimija :mrgreen:
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Tatamata1946 i 45 gostiju.