FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Slabosti nekih igraca su vidljivije u ovom malom fudbalu: Mujagić- kretanje ocajno, brzina isto, tehnike nema, okretnost, dok se namjesti za šut treba mu par sekundi. Hiroš- uvijek potez viška, ali uvijek u svakoj akciji siluje loptu, i na malom i na velikom fudbalu. Igrac koji me je oduševio je Dino Hasanović, ako nastavi da radi ovaj ce momak napraviti dobru karijeru.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Vala ako Mailson bude znao slobodnjake izvoditi i na velikom terenu biće svega... 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Mali fudbal nije neko mjerilo ali te mane, manje više, stoje za spomenute igrače pogotovo za Hiroša.. Ja govorim ima jedno godinu i po za malog Hasanovića ali treneri očigledno drugačije vide.. Jes on malo krut ali ima sve što jedan zadnji vezni treba da ima..
BUDI ŽELJO !!!
FK Željezničar
Bas je mrcina ovaj Dino,ko bik ,ide 100% na malom mogu mislit na velikom kako ude,dobar ce biti aBd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
dragi bajiću

Sta je bilo ???
ma pogodio sastav petom, da je ušla bio bi gol godine bar u ligi...
https://youtu.be/gDr71KzFy9c okvir gola ga sprijecio da zabije ljepsi go od ovogZekoo je napisao/la:Sta je bilo ???
Aha aha ja kontam obruko se, evo izadje iz igre sad.ChWilla je napisao/la:ma pogodio sastav petom, da je ušla bio bi gol godine bar u ligi...
Uhvatio je volej petom, pogodio rašlje sa 10ak metara. Podsjetio me na Jocu Stokića dok je nastupao za naš klub, na pravog se čovjeka Bajić ugledao !
Da sam kojim slučajem na mjestu Bajića, zbog ovog bi u depresiju pao te objavio kraj karijere. Koja šteta..
Da sam kojim slučajem na mjestu Bajića, zbog ovog bi u depresiju pao te objavio kraj karijere. Koja šteta..
Ajzea je forumaš godine !
Ajzea jesi li to ti 
Svi kupujemo Adidas Sambe
Svi kupujemo Adidas Sambe
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ah kad se sjetim omčinog hita amela... 
A kada na teren izađe naš Željo južna tribina cijela zapjeva.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
I da svuuuu ljubaaaav kojuu imaaam, samoo tebiii dam, i da tebi samo tebi pripadaaam

Ajzea je forumaš godine !
Eh sad i ja mogu bojkot foruma prekinut
UZ JUG PUN VOLJE, PROLJECE JE PLAVO - BIJELE BOJE !!!!!!!!!!!!
UZ JUG PUN VOLJE, PROLJECE JE PLAVO - BIJELE BOJE !!!!!!!!!!!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Samo ti i niko više AmelaChWilla je napisao/la:ah kad se sjetim omčinog hita amela...
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kakva je to euforija? 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Janje, al po meni je ovo sladje od pojacanja i ostalih stvariDooVe je napisao/la:Kakva je to euforija?
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, Orvel i 40 gostiju.