PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Tuzlaci. Ko smije pogledati na svoju odgovornost. Za posljedice video materijala u prilozenom ne odgovaram
Pa zbog ovog ste potamniliCocaine je napisao/la:Tuzlaci. Ko smije pogledati na svoju odgovornost. Za posljedice video materijala u prilozenom ne odgovaram![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ne brinite vi za nas, nego se pripremajte za druge lige. Valja igrat derbije protiv Goska, Radnickog itd. Nase vrijeme tek dolazi i ako Bog da bit ce trofeja i trofeja, a vase vrijeme je davno proslo. Ne zivi se od stare slave...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hehehehe dobar siCocaine je napisao/la:Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama
Nasao sam na facu sliku sa jucerasnje utakmice, mrsko mi je sad traziti da li je neko postavio prije, ako jest onda halalite...meni je pravo simpaticna

slana_krv je napisao/la:Hehehehe dobar siCocaine je napisao/la:Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama![]()
Nasao sam na facu sliku sa jucerasnje utakmice, mrsko mi je sad traziti da li je neko postavio prije, ako jest onda halalite...meni je pravo simpaticna
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nakon 96 godinaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ne brinite vi za nas, nego se pripremajte za druge lige. Valja igrat derbije protiv Goska, Radnickog itd. Nase vrijeme tek dolazi i ako Bog da bit ce trofeja i trofeja, a vase vrijeme je davno proslo. Ne zivi se od stare slave...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cocaine je napisao/la:Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
slana_krv je napisao/la:Hehehehe dobar siCocaine je napisao/la:Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisi jos napisao da su kopacke zimske, duboke.FrancescoTotti je napisao/la:Cocaine je napisao/la:Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sa krova?staragarda je napisao/la:slana_krv je napisao/la:Hehehehe dobar siCocaine je napisao/la:Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama![]()
![]()
![]()
....a grmi odozgo sa krova....E OVOLIKO JE GOLEM ZELJOOOOOOOOOOO
![]()
Ajzea je forumaš godine !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ne brini se ti za nas, nego pocni se spremat za derbije u Gabeli, valja ic i do Lukavca, Banovica itd. A Bgm valja i ovim klubovima doc u selo zvano Vrapcici.Cocaine je napisao/la:Nakon 96 godinaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ne brinite vi za nas, nego se pripremajte za druge lige. Valja igrat derbije protiv Goska, Radnickog itd. Nase vrijeme tek dolazi i ako Bog da bit ce trofeja i trofeja, a vase vrijeme je davno proslo. Ne zivi se od stare slave...nema za pohvalu i respect
![]()
![]()
![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Idi brato dok si jos ne okrznut. Činiš mi se kao fino čeljade. Ako te pođem rešetat mazat ce te majka rakijom po celu da dođeš sebiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ne brini se ti za nas, nego pocni se spremat za derbije u Gabeli, valja ic i do Lukavca, Banovica itd. A Bgm valja i ovim klubovima doc u selo zvano Vrapcici.Cocaine je napisao/la:Nakon 96 godinaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ne brinite vi za nas, nego se pripremajte za druge lige. Valja igrat derbije protiv Goska, Radnickog itd. Nase vrijeme tek dolazi i ako Bog da bit ce trofeja i trofeja, a vase vrijeme je davno proslo. Ne zivi se od stare slave...nema za pohvalu i respect
![]()
![]()
![]()
Gubite vrijeme. Sustina je da pare nisu problem,para nema. 
Ovo je konstrukcija od koša đikane, nije valjda da nikad u dvoranu nisi ušaostaragarda je napisao/la:slana_krv je napisao/la:Hehehehe dobar siCocaine je napisao/la:Mislim da je kod tuzlaka više prevagnulo ne poznavanje pravila malog fudbala nego želja za prvim trofejom. Bola došli u kopačkama![]()
![]()
![]()
....a grmi odozgo sa krova....E OVOLIKO JE GOLEM ZELJOOOOOOOOOOO
![]()
Inače dobra je slika nema šta
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Ovaj @slana krv je regularan forumaš, pravi tuzlak koji voli svoj klub i zna za zaebanciju

Sh.....Shadows je napisao/la:Gubite vrijeme. Sustina je da pare nisu problem,para nema.
povratak otpisanih!
E hvala ti, ali ipak ide muzicka za tvoje komsije, oni vole lavore.GoodisonPark je napisao/la:Ovaj @slana krv je regularan forumaš, pravi tuzlak koji voli svoj klub i zna za zaebanciju![]()
Sh.....Shadows je napisao/la:Gubite vrijeme. Sustina je da pare nisu problem,para nema.
- GoodisonPark
- Kontakt:
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Idi brato dok si jos ne okrznut. Činiš mi se kao fino čeljade. Ako te pođem rešetat mazat ce te majka rakijom po celu da dođeš sebi
[/quote][/quote][/quote]
Koji si ti saban...
Koji si ti saban...
prejako
advokat Sarajevo - advokat Tuzla - advokat Banjaluka - advokat Bijeljina - Advokat Brcko - advokat Mostar - Advokat Zenica - advokat
naplata potrazivanja - neketnine u BiH - advokatski ured
Advokat Sarajevo
Sudska praksa BiH
Obligaciono pravo
Bankarsko pravo
Radno pravo
Upravno pravo
Nasljedno pravo
Priznanje stranih sudskih odluka
Parnični postupak
Porodično pravo
Privredno pravo
Penziono pravo
Pravo osiguranja
advokatski ured Sarajevo
Razvod braka
Naknada štete
Stvarno pravo
advokat Sarajevo
Stambeno pravo
Eksproprijacija
Krivicno materijalno
Drzavljanstvo BiH
praksa BiH
Medijator
Forum
Web design
U praksi
ePravo
BiH-Pravo
Zadnja izmjena: superE, dana/u 24 apr 2017, 21:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.