Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Ja podrzavam Ciru i podrzavat cu ga dok je god selektor, i ne interesuje me sta drugi misle o meni koji ga ne podrzavaju, imam svoje misljenje i podrzavam Ciru i zalim sto nije prije dosao za selektora.
Ciro Majstore
Ciro Majstore
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Tarik14 je napisao/la:Neznam zbog cega ti podrzavas jednog covjeka koji je prije rata ljepo govorio kako Bosna "nece nikad imati reprezentaciju". Tvoja logika meni uopste nije jasna.amir je napisao/la:Svaka cast Ciri, covijek je uzeo reprezentaciju a "nasi" strucnjaci nece jer nema para, a kada se prica o reprezntaciji onda glume patriote, e kada si patriota dodji u BiH i onda pricaj a nemoj preko stampe pametovati treba ovo treba ono.
Govorite vi sta hocete, ali Ciru raja voli i podrzava ga, igraci ga podrzavaju sto je i najbitnije, i kada igra reprezentacija sa stadiona se hori CIRO; CIRO; CIRO, gledao sam sinoc na tv-u, u Tuzli bili neki muzicki oskari i Ciro dobije za licnost godine, kada je ustao pricati covijek nije mogao progovoriti od uzvika Ciro, Ciro, Ciro i od aplauza, znaci raja ga voli i podrzava.
CIRO SVAKA CAST
Prije rata to rekao, to on znao da ce se SFRJ raspasti i da ce BiH biti nezavisna drzava i tada to rekao, po tvome onda Ciro zna sta ce se u buducnosti desiti, dragi Tarik@ kako c to prije rata reci kad je tada bila jedna drzava, nemoj govoriti o necemu sto nisi cuo ili vidio,
i ti si podrzavao Ciru, ali sto su neki mislili drukcije na forumu i ti si promijenio mislkjenje
Zato sto ranije nisu ovi iz saveza bili u tolikim **** i nisu im se davale velike parae da ciro dodje ali kad im je zagustilo i stolice klimale kao nikada do tada odrijesili su kesu i doveli ga,a ko misli da je ciro dosao iz neke ljubavi ili da bude tu za platu.....cccamir je napisao/la:Ja podrzavam Ciru i podrzavat cu ga dok je god selektor, i ne interesuje me sta drugi misle o meni koji ga ne podrzavaju, imam svoje misljenje i podrzavam Ciru i zalim sto nije prije dosao za selektora.
Ciro Majstore
AMAR OSIM!!!
Niko to nezna, zbog cega je Ciro dosao za selektora, zasto ondanisu dosli "nasi" strucnjaci kada je bilo para kao sto mislis da je Ciro dobio velike pare, "nasi" strucnjaci nece doci jer nema para, to treba svima biti jasno, a Ciro je t dosao i svaka mu cast.csh je napisao/la:Zato sto ranije nisu ovi iz saveza bili u tolikim **** i nisu im se davale velike parae da ciro dodje ali kad im je zagustilo i stolice klimale kao nikada do tada odrijesili su kesu i doveli ga,a ko misli da je ciro dosao iz neke ljubavi ili da bude tu za platu.....cccamir je napisao/la:Ja podrzavam Ciru i podrzavat cu ga dok je god selektor, i ne interesuje me sta drugi misle o meni koji ga ne podrzavaju, imam svoje misljenje i podrzavam Ciru i zalim sto nije prije dosao za selektora.
Ciro Majstore
Jesi li ikada cuo da na stadionu kada igra reprezentacija, da se onoliko skandira selektorovo ime ili nadimak kao sto se skandira CIRI, to znaci da ga raja podrzava a vi mislite sta hocete o njemu, svako ima pravo da misli ta hoce, a i sami graci kazu da su zaovoljni sa Cirom, a "mi" sada kazemo da Ciro nevalja, zaista mi to nije jasno
-
- Kontakt:
SVAKA TEBI CAST MAJSTORE-SVAKA TI JE NA MJESTU!!!!!!!!!
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
Eh, bas cemo vidjeti koliko ce ga publika "podrzavati" u Zenici kada budemo igrali protiv Belgije. 

Zato sto niko od legendi nece da se proda moj amire,zasto treba jednom ,lupam,vahi da spasava kriminalce i zanatlije u savezu,jesi se to ikada pitao.Para ima,vjeruj,ali su ih oni potegli kada je njima zapelo i odvukli paznju javnosti od stvarnog problema,jednim je dijelom podijelili i zadrzali svoje fotelje i smiju se sada tebi i meni sto se prepiremo ovdje.Para vrti tamo gdje burgija nemoze.....amir je napisao/la:Niko to nezna, zbog cega je Ciro dosao za selektora, zasto ondanisu dosli "nasi" strucnjaci kada je bilo para kao sto mislis da je Ciro dobio velike pare, "nasi" strucnjaci nece doci jer nema para, to treba svima biti jasno, a Ciro je t dosao i svaka mu cast.csh je napisao/la:Zato sto ranije nisu ovi iz saveza bili u tolikim **** i nisu im se davale velike parae da ciro dodje ali kad im je zagustilo i stolice klimale kao nikada do tada odrijesili su kesu i doveli ga,a ko misli da je ciro dosao iz neke ljubavi ili da bude tu za platu.....cccamir je napisao/la:Ja podrzavam Ciru i podrzavat cu ga dok je god selektor, i ne interesuje me sta drugi misle o meni koji ga ne podrzavaju, imam svoje misljenje i podrzavam Ciru i zalim sto nije prije dosao za selektora.
Ciro Majstore
Jesi li ikada cuo da na stadionu kada igra reprezentacija, da se onoliko skandira selektorovo ime ili nadimak kao sto se skandira CIRI, to znaci da ga raja podrzava a vi mislite sta hocete o njemu, svako ima pravo da misli ta hoce, a i sami graci kazu da su zaovoljni sa Cirom, a "mi" sada kazemo da Ciro nevalja, zaista mi to nije jasno
AMAR OSIM!!!
- CheGuevara
- Kontakt:
zato sto igraci nisu navikli na bolje. nisu imali priliku da im kodro pokaze kako se vodi profesionalna ekipa, jer su ga oni debili smjenili da bi postavili tvog ljubavnika da vodi repku na stari seoski nacinamir je napisao/la:Niko to nezna, zbog cega je Ciro dosao za selektora, zasto ondanisu dosli "nasi" strucnjaci kada je bilo para kao sto mislis da je Ciro dobio velike pare, "nasi" strucnjaci nece doci jer nema para, to treba svima biti jasno, a Ciro je t dosao i svaka mu cast.csh je napisao/la:Zato sto ranije nisu ovi iz saveza bili u tolikim **** i nisu im se davale velike parae da ciro dodje ali kad im je zagustilo i stolice klimale kao nikada do tada odrijesili su kesu i doveli ga,a ko misli da je ciro dosao iz neke ljubavi ili da bude tu za platu.....cccamir je napisao/la:Ja podrzavam Ciru i podrzavat cu ga dok je god selektor, i ne interesuje me sta drugi misle o meni koji ga ne podrzavaju, imam svoje misljenje i podrzavam Ciru i zalim sto nije prije dosao za selektora.
Ciro Majstore

ja podrzavam ciru takodjer i nemate vi pravo ovdje vrijedjati nas koji ga podrzavaju
svako svoje misljenje zato ..................
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Podrzavas jednog cojveka koji je rekao da Bosna nece nikad imati reprezentaciju.Željoman je napisao/la:ja podrzavam ciru takodjer i nemate vi pravo ovdje vrijedjati nas koji ga podrzavaju

-
- Kontakt:
REKO PA POREKO AKO JE REKO-SJETI SE KAKO TI JE HADZIBEGIC LICEMJERNO OTISAO IZ REPREZENTACIJE
ja neznam ovi sto brane ciru, pa u sta gledate vi, kako, sta
bas mi niste jasni, ili da kazem na vasem jeziku sta ste:
MEEEE-MEEEE-MEEEEEEEEEEE

bas mi niste jasni, ili da kazem na vasem jeziku sta ste:
MEEEE-MEEEE-MEEEEEEEEEEE
-
- Kontakt:
SVI VI KOJI PRICATE PROTIV CIRE PA NADZITE BOLJEG TRENERA-NEMAMO GA ILI NECE-RAZLOG JE SAVEZ-I NIKO GA NE MOZE SMIJENIT ZATO STO JE OVO ZEMLJA PUNA LICEMJERA
caps lock off, đe ti je kulturamiroslav blazevic je napisao/la:SVI VI KOJI PRICATE PROTIV CIRE PA NADZITE BOLJEG TRENERA-NEMAMO GA ILI NECE-RAZLOG JE SAVEZ-I NIKO GA NE MOZE SMIJENIT ZATO STO JE OVO ZEMLJA PUNA LICEMJERA

balkanski mentalitet radi,dok pobjedujemo dobar je, dok gubimo nevalja!!Sjecam da se i po blazevicu pljuvalo,a imali smo sve u svojima rukama protiv danaca na kosevu!!(ambient,igrace)
-
- Kontakt:
ETO VIDIS POKUSAJ PONIZAVANJA NAKON STO NEKO IZNESE SVOJE MISLJENJE-JER TO JE PRIMITIVIZAM
Dobro ba' dure je to , ti braniš ćiru (primitivca) bla bla ... al' majke ti isključi velika slova ( to je koliko znam jedno od osnovnih pravila svih forumamiroslav blazevic je napisao/la:ETO VIDIS POKUSAJ PONIZAVANJA NAKON STO NEKO IZNESE SVOJE MISLJENJE-JER TO JE PRIMITIVIZAM

-
- Kontakt:
NEMA POTREBE DA CIRU BILO KO BRANI-SAMO NEAM ZIVACA DA CITAM OVAKO PRIMITIVNE I LICEMJERNE KOMENTAREno rules je napisao/la:Dobro ba' dure je to , ti braniš ćiru (primitivca) bla bla ... al' majke ti isključi velika slova ( to je koliko znam jedno od osnovnih pravila svih forumamiroslav blazevic je napisao/la:ETO VIDIS POKUSAJ PONIZAVANJA NAKON STO NEKO IZNESE SVOJE MISLJENJE-JER TO JE PRIMITIVIZAM)
- CheGuevara
- Kontakt:
halo ba, koga zanima dali ti imas zivaca za citanja ili ne, uostalom ako je tako ko te tjera da citas?? ili jednostavno hoces da nam pokazes kako si naucio novu rijec (primitivizam i primitivnemiroslav blazevic je napisao/la:NEMA POTREBE DA CIRU BILO KO BRANI-SAMO NEAM ZIVACA DA CITAM OVAKO PRIMITIVNE I LICEMJERNE KOMENTAREno rules je napisao/la:Dobro ba' dure je to , ti braniš ćiru (primitivca) bla bla ... al' majke ti isključi velika slova ( to je koliko znam jedno od osnovnih pravila svih forumamiroslav blazevic je napisao/la:ETO VIDIS POKUSAJ PONIZAVANJA NAKON STO NEKO IZNESE SVOJE MISLJENJE-JER TO JE PRIMITIVIZAM)

dijete moje ciro ti tvoj kaze, mikado je cokolada svih cokolada...amir je napisao/la:Svaka cast Ciri, covijek je uzeo reprezentaciju a "nasi" strucnjaci nece jer nema para, a kada se prica o reprezntaciji onda glume patriote, e kada si patriota dodji u BiH i onda pricaj a nemoj preko stampe pametovati treba ovo treba ono.
Govorite vi sta hocete, ali Ciru raja voli i podrzava ga, igraci ga podrzavaju sto je i najbitnije, i kada igra reprezentacija sa stadiona se hori CIRO; CIRO; CIRO, gledao sam sinoc na tv-u, u Tuzli bili neki muzicki oskari i Ciro dobije za licnost godine, kada je ustao pricati covijek nije mogao progovoriti od uzvika Ciro, Ciro, Ciro i od aplauza, znaci raja ga voli i podrzava.
CIRO SVAKA CAST
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.