SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
ja ne smijem ni postaviti, 9-o mjesto i raspad sistema, bez naznake za poboljšanjem:)
Nekako se ipak nadam boljem stanju u drugom dijelu sezone, jer mi izgleda nemoguće da neki igrači (Oladipo, Mirotić, Noel), igraju lošije od ovoga što sad pružaju.
Nekako se ipak nadam boljem stanju u drugom dijelu sezone, jer mi izgleda nemoguće da neki igrači (Oladipo, Mirotić, Noel), igraju lošije od ovoga što sad pružaju.
Evo tabela:jose je napisao/la:Dajte jedan screenshot trenutnog stanja na tabeli u 2. ligi, da vidimo kako to izgleda trenutno.

A evo i trenutni rezultati 9.te sedmice:

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Slatina razvaljuje, kao Rule kod nas.
Bitno je upasti u PO, poslije je sve moguće.
@Alphonse: Pa samo si jednu pobjedu od 4 mjesta, to se za sekundu okrene.
Bitno je upasti u PO, poslije je sve moguće.
@Alphonse: Pa samo si jednu pobjedu od 4 mjesta, to se za sekundu okrene.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma samo da dobijem Vracu u medjusobnom duelu,da se Wade i Lowry dodatno ne raspadnu i meni se cini da sam prva liga
odradio solidan draft,nisam zurio sa trejdovima,dosta izmjena s obzirom na match up i to je to 
Alphonse,daj sad da vidimo mozemol se dogovoriti za Oladipa,meni se cini da ti se zuri

Alphonse,daj sad da vidimo mozemol se dogovoriti za Oladipa,meni se cini da ti se zuri

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ne znam je li vam ovaj ZZtop neaktivan ili mu samo loše ide (vidim da ima 15 moves, pa je vjerovatno aktivan), ali bih predložio da se pravilo broj 3) dopuni tako što će pisati da će iz 2. lige za narednu godinu biti diskvalifikovane ekipe koje budu neaktivne u tekućoj sezoni.
Aktivan je svakodnevno..jose je napisao/la:Ne znam je li vam ovaj ZZtop neaktivan ili mu samo loše ide (vidim da ima 15 moves, pa je vjerovatno aktivan), ali bih predložio da se pravilo broj 3) dopuni tako što će pisati da će iz 2. lige za narednu godinu biti diskvalifikovane ekipe koje budu neaktivne u tekućoj sezoni.

Očigledno loš draft odradio, pa ga ne ide

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
pa nek proba koji trejd, mora imati dobrih igraca.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Stid me javiti se
Ovo mi je prvi put da igram pa nisam znao ni kako to sve ide dok nije vec pocelo.Tad je bilo kasno, lose sam birao na draftu...Onda sam napravio i onaj trejd koji me ocigledno dosta unazadio jer sam do tada gubio tijesno, a od tada me punio kako je ko stigao.
Pokusavam ja sa trejdovima, dosta sam puta slao ponude vecini timova iz lige ali jako je tesko napraviti trejd ovdje.Mislim da ste svi svjedoci toga.
Prethodne sedmice sam dosta izmjenio ekipu pa je sada i malo bolje, ova sedmica je fino krenula.Nadam se prvoj pobjedi

Ovo mi je prvi put da igram pa nisam znao ni kako to sve ide dok nije vec pocelo.Tad je bilo kasno, lose sam birao na draftu...Onda sam napravio i onaj trejd koji me ocigledno dosta unazadio jer sam do tada gubio tijesno, a od tada me punio kako je ko stigao.
Pokusavam ja sa trejdovima, dosta sam puta slao ponude vecini timova iz lige ali jako je tesko napraviti trejd ovdje.Mislim da ste svi svjedoci toga.
Prethodne sedmice sam dosta izmjenio ekipu pa je sada i malo bolje, ova sedmica je fino krenula.Nadam se prvoj pobjedi

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- AlphonseKauders
- Kontakt:
A, ne znam ni ja, Odalipo je dotakao dno života, znači samo može nabolje, ovako ga mogu tušnuti jedino za kikiriki:)Slatinash_7 je napisao/la:Ma samo da dobijem Vracu u medjusobnom duelu,da se Wade i Lowry dodatno ne raspadnu i meni se cini da sam prva ligaodradio solidan draft,nisam zurio sa trejdovima,dosta izmjena s obzirom na match up i to je to
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@Zztop10 koji si trejd uradio na početku sezone ?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tracy3McGrady je napisao/la:@Zztop10 koji si trejd uradio na početku sezone ?

Mislim da sam tu pogrijesio dobro.To je bila ako se ne varam 3. sedmica. U prve dvije sedmice sam izgubio po 4:5 pomalo i nesretno, a nakon toga nastaje katastrofa.U poenima sam bio preslab, tako i u trojkama.Kobe mi je unistavao procenat itd...
I onda kada više ne bude me ovdje
Al me Slatina naruži...
Mirsoni možemo li se kako za tog Duranta nagodit? 
I btw sve je na trade listi tako da ako je neko zainteresovan nek posalje nesto pa se mozda i nesto dogovori..

I btw sve je na trade listi tako da ako je neko zainteresovan nek posalje nesto pa se mozda i nesto dogovori..
kad krene onda krene
lillard je out vec cijelu sedmicu, i odma gubim poene naravno. jos se jucer povrijedili bledsoe i burks, i obadvoje ce izgleda duze bit van terena. pozitivno je trenutno samo sto cu i poslje ove sedmice imat 2.5 pobjeda prednost na deveto mjesto, to jest prvo koje ne vodi u play off.

Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Durant nije u izloguscarr je napisao/la:Mirsoni možemo li se kako za tog Duranta nagodit?

Sent from my D2303 using Tapatalk
Hoce li ko bledsoe-a

- AlphonseKauders
- Kontakt:
S obzirom da je sad zvanično kršio koljena i jedne i druge noge, sumnjam da ću ga ikad više draftovati:)dino-92 je napisao/la:Hoce li ko bledsoe-a![]()
- Slatinash_7
- Kontakt:
Moze li se kako napraviti da se promjene za ekipu za tekuci dan mogu napraviti do nekog normalnog vremena,jbg narod ne moze mi igrati Valanciunas vcrs a dropovo sam Njemca iz Atlante,al to naravno ulazi sve u sutrasnji dan i sad kao imam previse igraca na rosteru a ustvari nemam :@ mislim stvarno je glupo,kako sam mogao znati da nece Njemac igrat sinoc pa da ga juce dropam i tako te neke stvari..i zbog povreda i zbog svega apelujem da ako se moze to promjeniti u neko normalno vrijeme da se promjeni..
Slatina Bog i batina
To su defaultne postavke, ne vjerujem da se može mijenjati.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Mislim da ti je to tako postavljeno od yahoo-a, kada skidaš igrača sa IL moraš to učiniti do 9:00h da bi ti se taj dan reflektirale promjene na sastav. Dakle, ako Valanciunas igra danas, trebao si ga danas do 09:00h skinuti sa IL i drop-ati Schroeder-a.Slatinash_7 je napisao/la:Moze li se kako napraviti da se promjene za ekipu za tekuci dan mogu napraviti do nekog normalnog vremena,jbg narod ne moze mi igrati Valanciunas vcrs a dropovo sam Njemca iz Atlante,al to naravno ulazi sve u sutrasnji dan i sad kao imam previse igraca na rosteru a ustvari nemam :@ mislim stvarno je glupo,kako sam mogao znati da nece Njemac igrat sinoc pa da ga juce dropam i tako te neke stvari..i zbog povreda i zbog svega apelujem da ako se moze to promjeniti u neko normalno vrijeme da se promjeni..
Ipak, moram napisati da ovo, po mom mišljenju, nije baš opravdan zahtjev jer nije sad nešto iznenadno bilo, budući da se Jonas još prije dva dana vratio na teren i već tada si trebao dropati jednog igrača (ne možeš imati viška igrača na aktivnom roosteru).
A jučer od 9.00 h pa nadalje (sve do jutros 09:00h) si slobodno mogao dropati Nijemca, jer bi svakako ostao aktivan sinoć, ali ga ne bi bilo danas pošto bi Jonas postao aktivan. A to što Schroeder nije igrao zbog trenera je rizik kojeg svi imamo sa svakim igračem (ja patim otpočetka zbog Oladipo-a i strpljivo čekam da ga trener pusti s lanca).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.