FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma to stoji, al' su sve načelni ti dogovori ,znam ja, i rek'o sam nekad da duguju Jasminu mnogi štošta al' ja kol'ko kontam ovo što je sad odobreno sredstava to je iz budžeta za iduću godinu, jer je ove već uplaćivano sljedovanje,a naknadno je ovo pridodato.Znači iduće godine smo nula.Nemam pojma ,ako nekom nije mrsko nek' me prosvijetli.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ubija vas ova pauza ocito
sada generalno kod nas ne treba nista da se desava toliko puno..
Biti ce i reprogram, napraviti ce se i tribina i ostale dvije srediti. Pojacanja ce pored Haurdica biti jedno ili dva (ne moze svaki dan novi igrac) . A sve ce se malo vise i zahuktati cim se Azmir vrati u januaru i odrzi sastanak sa ostalih par ljudi koji radi uvijek prije polusezone i onda se radi neprestano 10 mjeseci opet do decembra 2016.
Ko sto Zeba kaze dosadilo mu je vec bilo, trebala mu je ova pauza
Biti ce i reprogram, napraviti ce se i tribina i ostale dvije srediti. Pojacanja ce pored Haurdica biti jedno ili dva (ne moze svaki dan novi igrac) . A sve ce se malo vise i zahuktati cim se Azmir vrati u januaru i odrzi sastanak sa ostalih par ljudi koji radi uvijek prije polusezone i onda se radi neprestano 10 mjeseci opet do decembra 2016.
Ko sto Zeba kaze dosadilo mu je vec bilo, trebala mu je ova pauza
-
Agamemnon86
- Kontakt:
Ovo sto sad kazem moje je licno misljenje i Stav.kadtrebaglasan je napisao/la:Ma to stoji, al' su sve načelni ti dogovori ,znam ja, i rek'o sam nekad da duguju Jasminu mnogi štošta al' ja kol'ko kontam ovo što je sad odobreno sredstava to je iz budžeta za iduću godinu, jer je ove već uplaćivano sljedovanje,a naknadno je ovo pridodato.Znači iduće godine smo nula.Nemam pojma ,ako nekom nije mrsko nek' me prosvijetli.
Sloboda je par puta potpisivala razne reprograme,sa poreznom,raznim duznicima,i Azmir ti je to rekao skoro u onom intervju,izvarali smo ljude i bez garanta,jakog,kakav Grad Tuzla jeste,nezele potpisati sa nama nista
Nemora grad dati novac za reprogram,snace se uprava ne kako,sigurno,Ali mora biti garant,ili necemo dobiti reprogram.to je moje misljenje.
Nemojmo biti pesimisticni,vjerujem da nema razloga.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Ma mora malo pesimizma to je nama normala.Al onda vako dodju dvojica optimista pa mi bude lakse..
Vec je navodno napravljena grupa privatnika.Ispred njih ce bit nas veliki slobodas Nerko Bony...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:

Gostovanje u Doboju, ne znam koja godina jbg

"Izbeci po svaku cenu"
Bit ce to sve super predosjećam!
Zadnja izmjena: zeza, dana/u 28 dec 2015, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Joj slike dobre čovječe,ovo je ja mislim negdje '88-'89 . Ćiro rahmetli ko Putin poza ,a svi happy samo Alči nešto dole haman Sulji dobacuje .
otvorim ovu sportsport samo da vidim tabelu...Vidim Sloboda prva i pomislim ha vidi nas ovako ce i na kraju biti
& $ ?
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Naravno da ce biti prva na kraju, svi fakti govore u prilog tome 
Meni nije jasno svadjanje i pickaranje koji je klub veci, bla, bla...Pa za mene je Sloboda veca od bilo kojeg kluba na svijetu, kakva rasprava?
Kao i drugima njihov klub
Koji je naravno manji od naseg 
Meni nije jasno svadjanje i pickaranje koji je klub veci, bla, bla...Pa za mene je Sloboda veca od bilo kojeg kluba na svijetu, kakva rasprava?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Jel me ko pozelio? 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sta li nam imaš reci,sigurno je nesto dobro 
Dugo pratim ovaj forum, i odlucio sam se registrovat da vam prenesem kako nam dolazi jedno BOOM pojacanje. (Provjerena informacija, imam ljude u upravi)Tuzlaado je napisao/la:Sta li nam imaš reci,sigurno je nesto dobro
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ili jos bolje ti si clan uprave 
možda je Putin sredio da nam Gazprom bude sponzor 
To si ti rekao, ne jatuzlak1987 je napisao/la:Ili jos bolje ti si clan uprave
@Chinaglia ebo to necemo Zvezdu da kopiramo
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hajde nam reci o kome je rijec 
Sve u svoje vrijeme 
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ZLATAN Muslimovic 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.