FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 28 dec 2015, 14:05

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 28 dec 2015, 14:05

Ako vrate Niemu onda po meni samo nam treba jos jedan centarfor sidras i misljenja sam da cemo imati sasvim dobru ekipu za nastavak polusezone, a ako Bog da i za Evrope.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 28 dec 2015, 14:06

Buraz mi trenutno ima neki turnir u Splitu, i kaze da tamo svi mediji bruje o dolasku Ibricica..

Evo neki zanimljiv tekst ne znam jel neko postavljao vec.

Posljednjih dana često se pominjao kao novo pojačanje sarajevskog Željezničara, ali su ljudi sa Grbavice, kao i sam igrač ostali nedorečeni.

Tačnije, Ibričiću je ”interes” Željezničara očito trebao kako bi pokušao otvoriti vrata Poljuda. To je ”potvrdio” i u razgovoru za hrvatske medije tokom nastupa na splitskom turniru Četiri kafića.

– Slobodan sam igrač, vodim razgovore, imam par opcija. Željezničar se prvi javio, ali još to ništa nije definitivno. Stalno se spominje i Hajduk. Do sada se niko nije javio, ali ima vremena. Vidjet ćemo još. Uvijek sam spreman obući bijeli dres, pogotovo sad kada nema nikakvih prepreka. Slobodan sam, spreman sam za razgovore sa svakim, a pogotovo s Hajdukom – otvoreno se ponudio Ibričić splitskom timu.

No, ubrzo je stigao odgovor s Poljuda, koji kaže – Hajduk ove zime neće angažovati Ibričića!

Postavlja se pitanje da li je Željezničaru potreban fudbaler koji se preko premijerligaša sa Grbavice nudi drugom klubu? Uprava Plavih i ljudi zaduženi za pojačanja trebali bi shvatiti Ibričićevu poruku, a da li će dozvoliti da budu izmanipulisani saznat ćemo vrlo brzo!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 dec 2015, 14:15

Sta bi sa Bekricem, da li je i on u kombinacijama ili ceka ponudu Gruzijskog prvaka koja se ne odbija ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 dec 2015, 14:15

neko kao ibričić nama treba kratkoročno, da vrati običnu publiku i da izborimo evropu. ali kad bi došao nyema dugoročno bi najbolje bilo gurnuti amira na desetku, a ove pare ili njihov dio devetki "kileru" što edis kaže.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 28 dec 2015, 14:16

Iz pouzdanih izvora znam da je Ibričić tražio pozamašnu mjesečnu plaću za BiH ligu ako to možete da platite svaka čast.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 dec 2015, 14:17

ChWilla je napisao/la:neko kao ibričić nama treba kratkoročno, da vrati običnu publiku i da izborimo evropu. ali kad bi došao nyema dugoročno bi najbolje bilo gurnuti amira na desetku, a ove pare ili njihov dio devetki "kileru" što edis kaže.
:clap: :clap: :clap:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 28 dec 2015, 14:18

Pitanje je da li on vrijedi te pozamasne plate, da nam treba za evrope treba a opet njega placati tako ogromne pare nema smisla.

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 28 dec 2015, 14:20

Evo vam par insajderskih ;)
Ibričić dolazi i potpisuje za Zelju, ali i ne mora da znači.
Bekrić također vrlo blizu, ali isto tako ne mora da znači.
Gradit ćemo stadion, ne zna se kad, mozda u blizoj a mozda i u daljoj budućnosti.
Siniša Stevanović je potpisao za Zeljezničar !
Kramarić i Mailson znaju ubaciti iz trka, također su stavili potpis na ugovor.

@Chwilla
Baš tako !
Amir je prioritet, čak i u odnosu na Ibričića ! Zadnja utakmica protiv Viteza, kada mu je šansa pruzena blize golu, je dokazala koliko on brzo igra, kakvu viziju zapravo ima, kako dijeli pasove iz prve.. Kao rezultat toga došao je i pogodak u svetom dresu.. Nevjerovatan je za svoje godine !
Ajzea je forumaš godine !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 dec 2015, 14:21

KLIS je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Baš sam sad gledao ovog Stevanovića. Koliko vidim ima sve karaktereistike beka. Eh sad, otprilike je to nivo, po mom mišljenu, Benje prije povrede. Kad bi na tom nivou bio ja zadovoljan itekako. Vidim igrao je i lijevog beka i to protiv Partizana. Znači imamo ga ako zatreba, zlu netrebalo i na toj strani. Neko je pitao, pa evo odgovora, da , centrira iz trka. Zna lopte vidi se. Jak u duelu, borben. Vdijet ćemo.

Što se tiče igrača Borca ja bi volio kod nas vidjeti jedno petoricu. Prije svih Jovića, Koljića, Radinovića, Bečelića, Kuzmanovića i Saničanina. Sve mladi i dobri igrači. PO meni u Borcu ima najviše prostora za dovesti dobre igrače. Znam ja da ima možda neki bolji igrač, iskusniji, iz naše lige, ali ja nekako uvijek gledam ove do 23 god max. Starije od ovoga može samo tipa Ibričić, Bekrija i sl. Ipak mislim da o tome možemo pričati na kraju sezone. Većini ističu ugovori tada, a Borac će gledati da opstane. Imaju šanse i vjerujem da će im se vratiti sada neki igrači od nas i od pitara, pa i Maletić možda i sl. Gledat će oni da opstanu.

MI bi možda trebali gledati da Veležu pozajmimo ovih naših par omladinaca. Ipak igraju prvu ligu, a Velež je izgleda odlučio da se konsoliduje i valjat će im posuđeni igrači da ih ne moraju plaćati a da se ne blamiraju. Meni je recimo i njihov mali Zec interesantan, a i privlačiš tako starijeg Zeca za koju godinu :) sve u skladu sa onom pričom vraćamo reprezentativce :)
Koljić je teška taraba, tako sam bar čuo, jer ga nisam puno gledao. Saničanina traže strani klubovi i teško će ga biti zadržati u BiH. Za ostale igrače se slažem. Što se tiče Veleža, njihov najtalentovaniji igrač je Demir Peco. Igra desno krilo, '96. je godište. Valjalo bi ga dovesti, ali ima ugovor do 2019.
Slažem se i za Pecu. Njega sam smetnuo. Isto tako i Redžića iz Borca kojeg bi možda i najviše volio vidjeti pored Miće Kuzmanovića.
KOljića sam gledao i ovaj Borac sam baš pratio jer su često bili na tv-u a volim ekipe koje imaju mlade igrače. Koljić se nafulao propisno, ali jedan je od boljih igrača vjeruj. Kad ga krenu golovi bit će hit. Pazi šta ti kažem. Raja uvijek gleda realizaciju ali momak je potencijal. Živi bili pa vdijeli.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 dec 2015, 14:21

dell21 je napisao/la:Pitanje je da li on vrijedi te pozamasne plate, da nam treba za evrope treba a opet njega placati tako ogromne pare nema smisla.
ma vratio bi on dobar dio, ako ne i sve u kartama. ne bi ni dovde došlo da naši ne misle da vrijedi i da nisu spremni odriješiti kesu. ali ima tu više pitanja od samih para.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 28 dec 2015, 14:22

Elegant je napisao/la:Sta bi sa Bekricem, da li je i on u kombinacijama ili ceka ponudu Gruzijskog prvaka koja se ne odbija ?
Znam da je otisao u Budimpestu na pregovore sa Ferenccom preko Bešićevog oca bilo onih slika po fb, sad sta je tamo bilo i dal se uspio dogovorit pojma nemam.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 dec 2015, 14:23

bez obzira što smo ih tukli ja mislim da ni on nije nivo za njih.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 dec 2015, 14:25

ChWilla je napisao/la:neko kao ibričić nama treba kratkoročno, da vrati običnu publiku i da izborimo evropu. ali kad bi došao nyema dugoročno bi najbolje bilo gurnuti amira na desetku, a ove pare ili njihov dio devetki "kileru" što edis kaže.
Upravo tako. Ovo je i odgovor @zrinjskom na veliku platu. Svakako bi ja doveo ibričića i sa i bez Nijeme. Ako traži baš puno, potpisati ga na pola godine, godinu i reći mu imaš zagarantovano manje od toga što tražiš a ako odemo u Evropu dobit ćeš i više nego tražiš.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 dec 2015, 14:27

cikazubo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sta bi sa Bekricem, da li je i on u kombinacijama ili ceka ponudu Gruzijskog prvaka koja se ne odbija ?
Znam da je otisao u Budimpestu na pregovore sa Ferenccom preko Bešićevog oca bilo onih slika po fb, sad sta je tamo bilo i dal se uspio dogovorit pojma nemam.
Na pripremama je sa svojim klubom i jos nije rjesio svoj status.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 28 dec 2015, 14:32

Zadnji vezni, napadač...to se treba prije riješiti...Ako dođe jedan od ove dvojice (Ibro, Bekrija) dobro i jeste, ako ne, idemo dalje...Amir svakako može na desetku, dati mu malo više slobode...Imaš i Dadu Sadikovića..Enis uvijek može uskočiti na mjesto kreatora :D :D U svakom slučaju Nyema bi bio pun pogodak po mom mišljenju..Plus Hasanović na kojeg treba ozbiljno računati...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 dec 2015, 14:33

Ibricic i Bekric su igraci u godinama na kraju karijere, glavno pitanje je moglu li odigrati jos godinu dana na takmicarskom nivou jer nama trebaju spremni igraci jer imamo tezak zadatak da izborimo europu bili kroz kup ili ligu.

Ne bih volio da dođu i da imaju podobre plate za razliku od drugih igraca a da ne odgovore zadatku, pa da ih tjeramo u neko mjesto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 28 dec 2015, 14:35

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Upravo tako. Ovo je i odgovor @zrinjskom na veliku platu. Svakako bi ja doveo ibričića i sa i bez Nijeme. Ako traži baš puno, potpisati ga na pola godine, godinu i reći mu imaš zagarantovano manje od toga što tražiš a ako odemo u Evropu dobit ćeš i više nego tražiš.
12 000eura mjesecno ,ko voli nek izvoli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 dec 2015, 14:35

nije im sto godina, nego 30 i 31. realno motivacija i autoritet trenera su tu veći upitnik nego godine.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 dec 2015, 14:38

GradKamena je napisao/la:
12 000eura mjesecno ,ko voli nek izvoli !
bar pola bi vratio u kartama. ja mislim da vrijedi i da je pravo pitanje može li negdje u aziji dobiti i puno više.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], LoveFootball1987, mavi i 74 gosta.