FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 28 dec 2015, 17:34

Prava pojacanja se ocekuju poslije Nove godine. Tako da, ne treba puno ''srkletita''... Zukan zna znanje, to sto je transfer propao nije znak da ne zna :D Real i Mancho zabrljaju kod transfera pa propadne a nekamo mi... Za Clea je zaj.ebancija al dobro se uklapa u pjesmu :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 dec 2015, 17:37

Hvala Bogu vi sve znate i imate 100 % uvjek pravo.Ja sam sve sta ima juce reko na fejs grupi za stopera.I ovde necu nista vise pisati.pola neka djeca koja nema pojma od fudbalu i sta se desava u klubu ali se prave da su insijderi.

za kraj stoper dolazi ;)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 dec 2015, 17:42

hasandudic je napisao/la:Kakvi ste vi likovi,znaci nista od ove price danas ,a ja se obradovo ali opet mi je zao Tatomirovica kako god.
Ide Tatko u Milan, Mihajlovic treba pouzdanog stopera..
Vidis da mu Berluskoni sjedi na glavi, pa mora rezultat da pravi..

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 28 dec 2015, 17:44

@hasan-e eto Kompanya

hasandudic
Kontakt:

Post Postao/la hasandudic » 28 dec 2015, 17:45

Kolko para dobijamo,mozemo li kupiti Vicenta povrijedjenog

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 dec 2015, 17:52

hasandudic je napisao/la:Kolko para dobijamo,mozemo li kupiti Vicenta povrijedjenog
Aj ne trolaj ziv bio...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 dec 2015, 17:54

Zukanovic je napisao/la:Hvala Bogu vi sve znate i imate 100 % uvjek pravo.Ja sam sve sta ima juce reko na fejs grupi za stopera.I ovde necu nista vise pisati.pola neka djeca koja nema pojma od fudbalu i sta se desava u klubu ali se prave da su insijderi.

za kraj stoper dolazi ;)
Vala i ti se ko djevojčica počeo ponašati. :salut:
Samo Saraj'vo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 dec 2015, 17:54

Zip je napisao/la:
hasandudic je napisao/la:Kolko para dobijamo,mozemo li kupiti Vicenta povrijedjenog
Aj ne trolaj ziv bio...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 dec 2015, 18:04

Ado76 je napisao/la:Ima li iko da postavi intervju sa Kusturicom iz Oslobodenja :mrgreen:
ništa novo nije rekao, osim da ćemo napraviti još jedan plastični teren u kampu, znači 2 plastična i 2 prava

ostalo sve ponovio iz prijašnjih priča i Ješić je glavni i odgovorni za sportski dio, pripreme, novi igrači....

:thumbup: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 dec 2015, 18:08

http://clientmarketing.ba/fks/

Ocekujem da cemo prozivku docekati samo s brazilcima i Simeunovicem :D

Ocekujem jos odlaske Anela Hebibovica, Milana Stepanova, Marka Mihojevica, Mehmeda Alispahica, Samira Radovca, Krstu Velkoskog, Leona Benke..

Uz vec otpisaneBojana Puzigace, Ivana tatomirovica, Harmony Ikandea, Radosa Protica, Mario Barica, Senedina Ostrakovica, Rijada Kobiljara....

Bas se krenulo i ciscenje...
Nadam se da ovo nije skracivanje budjeta, vec samo stvaranje prostora za kvalitetnije igrace..

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 dec 2015, 18:15

Dobro je, jos uvjek mozemo tim sastaviti..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 28 dec 2015, 18:17

belosevic28 je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Aj ne trolaj ziv bio...
I koliko godina imas majke ti?

Da nam ovo nije Mirel?! :urnebes:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 dec 2015, 18:18

@Zip

Kada se uzmu svi nabrojani možemo reći skoro polovina tima. Ješa očekivano pravi veliku rekonstrukciju FKS. U drugoj polusezoni ćemo vjerovatno gledati drugo Sarajevo. Najminimalnija rekonstrucija će biti 1/3 tima. Maximalna očito polovina tima.
SRETAN BROJ - 1725

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 dec 2015, 18:22

Fudo je napisao/la:Dobro je, jos uvjek mozemo tim sastaviti..
slika

jedino Hebibović još možda ode...ako neko između Stepanova ili Benke ostane još bolje...

:kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 dec 2015, 18:27

DenchiNL je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Dobro je, jos uvjek mozemo tim sastaviti..
slika

jedino Hebibović još možda ode...ako neko između Stepanova ili Benke ostane još bolje...

:kafa:
Nema sta napredak je evidentan :clap: .ako ne dovedemo 2 3 pojacanja moze se reci da nazadujemo u igrackom smislu.. pa o augusta ove godine smo bili jaci dosta nego sada..cimi stojcev alispahic ikande.....a doso goli kura.c

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 dec 2015, 18:32

Ko prati, fino moze skontati da ce kostur tima ciniti 18 igraca spremnih i kvalitetnih za prvu postavu. I da ce biti jos petorica koje ce Jesic izabrati iz akademije, ako tu racunamo Veladzica i Osmanovica ostanu jos tri mjesta.
Sve ovo je Jesic sam rekao!

I nema potrebe za bilo kakav srklet i situaciju iz proslog prelaznog roka kada su igraci dovodjeni svaki drugi dan, na forumu smo svi svrsavali, i na kraju zavrsili sa 40 igraca na platnoj listi.

Pustimo Jesu da odradi svoj posao, valjda nam je do sad pokazao da zna sta radi!? Polahko..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 dec 2015, 18:52

Fudo je napisao/la: Nema sta napredak je evidentan :clap: .ako ne dovedemo 2 3 pojacanja moze se reci da nazadujemo u igrackom smislu.. pa o augusta ove godine smo bili jaci dosta nego sada..cimi stojcev alispahic ikande.....a doso goli kura.c
pa što se tiče količine igrača pod ugovorom jeste evidentan, stesali smo tim pošteno, eh sad još ovi što su došli i što dolaze ako se ispostave extra kvalitetni onda je to TO što se traži , Alispahić npr. nije ostavio traga u ovom klubu, Stojčev je pokazao i dobro i loše kod nas, normalno pamtićemo ga po dobrom, Ikande 1 utakmicu da kažeš ok momak zna igrati, jedino Cimi osjetno fali, Rustemović se fino razvija, ako dovedemo nekoga jakog na centralnom veznom da uz njega i Rustem. može napredovati a brazilci dostojno zamjene Stojčeva i eventualne odlaske iz napada, mogli bi biti na istom nivou, + eventualni dodatni dolasci na bekovima i krilu dižemo se za 20-30% (+ povratak Mateja)

dakle Kvalitet prije kvantiteta... :D :thumbup: :kafa:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 dec 2015, 18:59

DenchiNL je napisao/la:
Fudo je napisao/la: Nema sta napredak je evidentan :clap: .ako ne dovedemo 2 3 pojacanja moze se reci da nazadujemo u igrackom smislu.. pa o augusta ove godine smo bili jaci dosta nego sada..cimi stojcev alispahic ikande.....a doso goli kura.c
pa što se tiče količine igrača pod ugovorom jeste evidentan, stesali smo tim pošteno, eh sad još ovi što su došli i što dolaze ako se ispostave extra kvalitetni onda je to TO što se traži , Alispahić npr. nije ostavio traga u ovom klubu, Stojčev je pokazao i dobro i loše kod nas, normalno pamtićemo ga po dobrom, Ikande 1 utakmicu da kažeš ok momak zna igrati, jedino Cimi osjetno fali, Rustemović se fino razvija, ako dovedemo nekoga jakog na centralnom veznom da uz njega i Rustem. može napredovati a brazilci dostojno zamjene Stojčeva i eventualne odlaske iz napada, mogli bi biti na istom nivou, + eventualni dodatni dolasci na bekovima i krilu dižemo se za 20-30% (+ povratak Mateja)

dakle Kvalitet prije kvantiteta... :D :thumbup: :kafa:
u svako doba kvalitet prije kvantiteta ali problem je sto se mi tarasimo i jednog a i drugog. Ovo stoji u slucaju da se ne dovede pojacanje

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 28 dec 2015, 19:49

Zip je napisao/la:http://clientmarketing.ba/fks/

Ocekujem da cemo prozivku docekati samo s brazilcima i Simeunovicem :D

Ocekujem jos odlaske Anela Hebibovica, Milana Stepanova, Marka Mihojevica, Mehmeda Alispahica, Samira Radovca, Krstu Velkoskog, Leona Benke..

Uz vec otpisaneBojana Puzigace, Ivana tatomirovica, Harmony Ikandea, Radosa Protica, Mario Barica, Senedina Ostrakovica, Rijada Kobiljara....

Bas se krenulo i ciscenje...
Nadam se da ovo nije skracivanje budjeta, vec samo stvaranje prostora za kvalitetnije igrace..
Jel ovo za odlaske tvoja prepostavka,natpisi u posljednje vrijeme,il znas nesto vise,previse ,,igraca'' cemo mijenjati,ako odu svi nabrojani,ja bih jos malo ostavio Samketa,Krleta i Benku,bar jos ovu polusezonu :?: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 dec 2015, 19:58

Ja koliko sam cuo, Benkec ima ponudu ali mu se bas i ne ide. Sve ce odluciti razgovor izmedju njega i Jesica pred pocetak priprema. Ukoliko Jesic bude inzistirao da ode, onda ce ponuda biti prihvacena...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Vanja8 i 33 gosta.