KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: KK Crvena Zvezda
ako bude pravo pojačanje, oprostićemo mu ružnu prošlost 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Na kraju se i ostvari ovo sto sam napisao na prethodnoj stranici
Na kraju, konacan roster:
Jovic/Micic/Rebic
Kinzi/Lazic/Guduric
Simonovic/Dangubic/Simanic
Miller/Mitrovic/Tejic
Cirbes/Stimac/Nastic
Kriticni smo u pogledu rezervi na cetvorci (dok se Mitar ne vrati) i petici.. al se opet mozemo sa svakim pobiti, kako u EL, tako i u ostalim takmicenjima. Samo mi se ne svidja sto se stvorila euforija u pogledu top 16 grupe, kao da smo mi neki favoriti.. imamo sanse, ali nikakve velike jer u grupi opet imamo Efes, Fener, Pao, Unikahu, Lokomotivu..
Ovo je strasna petorka u pogledu defanzive.. a boga mi, ni u ofanzivi puno ne kaska sada kad imamo i Kinzija.Zamisli onda petorke:
Jovic - 198cm
Kinsey - 200cm
Simonovic - 203cm
Miller - 208cm
Zirbes - 208cm
Na kraju, konacan roster:
Jovic/Micic/Rebic
Kinzi/Lazic/Guduric
Simonovic/Dangubic/Simanic
Miller/Mitrovic/Tejic
Cirbes/Stimac/Nastic
Kriticni smo u pogledu rezervi na cetvorci (dok se Mitar ne vrati) i petici.. al se opet mozemo sa svakim pobiti, kako u EL, tako i u ostalim takmicenjima. Samo mi se ne svidja sto se stvorila euforija u pogledu top 16 grupe, kao da smo mi neki favoriti.. imamo sanse, ali nikakve velike jer u grupi opet imamo Efes, Fener, Pao, Unikahu, Lokomotivu..
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma evo i ja gledam, ljudi svašta pišu, ali ne znam otkud euforija, jesmo upali u nešto slabiju grupu nego što je ona druga, ali opet nismo favoriti. Ne sviđa mi se ni što su 3 turske ekipe sa nama u grupi. Odigrati skroz rasterećeno pa šta bude, cilj je već ispunjen.
Kinzijeva plata 30000 dolara mjesečno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kinzi-Kvinsi-Kinzi-Kvinsi iiii troooojka 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A stižu i reakcije:alan_kardec je napisao/la:ako bude pravo pojačanje, oprostićemo mu ružnu prošlost

[youtube][/youtube]
Nemas pojma koliko me to nervira.. Ljudi su vjerovatno u fazonu ma kakav Pao, ma kakva Lokomotiva, ma kakva Unikaha, ma kakva Darusafaka.. lagano ih uzimamo sve. Ali takva je realnost kod nas. Nakon 2-3 pobjede smo San Antonio, a nakon poraza od Igokee smo Crnokosa. Ako dobijemo jednu od prve dvije tekme vjerovatno cemo pucati i na F4.alan_kardec je napisao/la:Ma evo i ja gledam, ljudi svašta pišu, ali ne znam otkud euforija, jesmo upali u nešto slabiju grupu nego što je ona druga, ali opet nismo favoriti. Ne sviđa mi se ni što su 3 turske ekipe sa nama u grupi. Odigrati skroz rasterećeno pa šta bude, cilj je već ispunjen.
Ako prodjemo dalje to ce biti senzacija. Nije nemoguce, ali nije ni realno.
Ma kakvih 30000, 330000alan_kardec je napisao/la:Ma evo i ja gledam, ljudi svašta pišu, ali ne znam otkud euforija, jesmo upali u nešto slabiju grupu nego što je ona druga, ali opet nismo favoriti. Ne sviđa mi se ni što su 3 turske ekipe sa nama u grupi. Odigrati skroz rasterećeno pa šta bude, cilj je već ispunjen.
kuknjava kuknjava kuknjava
- alan_kardec
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Ako dobijemo jednu od prve dvije tekme vjerovatno cemo pucati i na F4.
dscile je napisao/la:Ako prodjemo dalje to ce biti senzacija. Nije nemoguce, ali nije ni realno.
Tačno i jedno i drugo.
@ppppp, kralju.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bas dosta publike.
Bolja atmosfera kad igramo sa MZT-om.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Zvezda upravo odigrala perfektno poluvrijeme iz kosarkaskih udzbenika
tuzlanska Sloboda
kako je moguce da ovo nije faul 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Najebem se majke ovim sudijama odvratnim prodanim
Ubode ga Šarić. Ali šta Lazić promaši samo napad prije toga
Ma faul čist
Ma faul čist
A.F.C. Bournemouth!
- alan_kardec
- Kontakt:
Čist koš poništili Milleru, a ono što (ni)su svirali u zadnjoj četvrtini, to je za priču.
Tako što se igralo u Ipekčiju, najsmrdljivijoj dvorani u Evropi.ZZtop10 je napisao/la:kako je moguce da ovo nije faul
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako Euroleague ima nameru da ostane kosarkaska takmicarska institucija, ova pogan ne sme vise da sudi. Zapamtio sam bar 3 situacije koje su direktno odlucile pobednika meca. A o ovom qrcenju pojedinih nasih igraca koji bi malo manje da budu kosarkasi a malo vise basketasi , neki drugi put. A onaj kome je ovo prva utakmica ne treba da glumi MJ-a kad nema ni kvalitet ni mozga za to.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Apsolutno si upravu, posebno za ovog kome je ovo bila prva utakmica!Tribalian je napisao/la:Ako Euroleague ima nameru da ostane kosarkaska takmicarska institucija, ova pogan ne sme vise da sudi. Zapamtio sam bar 3 situacije koje su direktno odlucile pobednika meca. A o ovom qrcenju pojedinih nasih igraca koji bi malo manje da budu kosarkasi a malo vise basketasi , neki drugi put. A onaj kome je ovo prva utakmica ne treba da glumi MJ-a kad nema ni kvalitet ni mozga za to.
Ima li gdje ta scena?
- alan_kardec
- Kontakt:
https://vine.co/v/iqTuPUi5vWu Faul Dunstona, faul Grangera, mogli su birati kome da ga sviraju.lumani je napisao/la:Ima li gdje ta scena?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.